שאלום

דנאלוי

New member
שאלום

היי אנשים מה נשמע? אני חדשה פה, ויצא לי להסתכל על מה שכתבתן, ואני מקווה שיש עם מי לדבר על מחול, על המגמות [מי שנמצא] כי זה מסקרן אחושלוקיP: טוב, אני מקווה שיהיה סבמבה:) גוד דייP:

Amitush222

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בת כמה, מאיפה? מה רוקדת וכמה זמן?

דנאלוי

New member
שיו איזה ישירותP:

המ אני בת 16 מקרית אונו [במרכז] ואני רוקדת מחול מודרני ובלט קלאסי, רקדתי גם TVdance. כמה זמן? שיו אני לא יודעת להגיד.. מאז שאני זוכרת את עצמי, גיל 4 ככה? אני רוקדת במגמת מחול בתיכון בן צבי עם מיכל שטראוס וולף וליסל בק [מי שרוקד ג'אז בטוח מכיר אותה] ומחוץ לבצפר עם אריק אלפסי [הרבה רוקדים אצלו] ועם צ'ינג שם טוב. כנראה אבל אני אלמד שנה הבאה אצל מרים קופמן או דליה דביר, אני אנסה ונראהP: שיו שפכתי מלא, איזה כיפD:

Amitush222

New member
../images/Emo2.gif ואו!!!../images/Emo9.gif

גם אני בת 16, מכירה את ליסל- העבירה לי סדנא בקורס קיץ... היא מדהימה! מכירה גם את מיכל- כשלמדתי איתה לא מאוד מאוד אהבתי:p אבל כל אחד וטעמו... אריק גם מלמד אותי.. בערך
אני פשוט כבר חצי שנה בערך לא עושה קלאסי אבל הוא מורה בסטודיו אצלינו והוא מדהים. אני בשוק שאת לומדת עם כל אלה
אז.. אני לומדת בגבעתיים ג'אז, מודרני, היפ הופ, ולוקינג [זרם כלשהו בהיפ הופ]
[זה מאוד בקצרה כמובן...;)] השתלבות נעימה

דנאלוי

New member
[=

האמת שמיכל בשיעור קלאסי לא יודעת להתאים את עצמה לרמה הנחוצה, היא עובדת על הבסיס איתנו שזה יכול לשעמם אבל ממש ממש משפר. אני ביום שבת באה לסטודיו של אריק בגבעתיים, נבחרתי אני ועוד כמה בנות לרקוד בחלק מיוחד בכוראוגרפיה שהוא בונה לנו, אני מתה לראות את הסטודיו שם! ולא נעים לי, אבל עד כמה שאריק כפרעליוP: רציני וחאמוד, הוא לא מורה טוב בעיניי כי הוא לא נותן מספיק תשומת לב לכל אחת ואחת מהבנות. עא וגם אני למדתי לוקינג, סגנון מדהים!! עם דפי שפילמן אבל הפסקתי אחרי שנתיים לטובת הבלט.. ותודה לך:) המ מאיפה את?=]

Amitush222

New member
גבעתיים...

באיזה שעות את באה? אנחנו בחזרות מעשר בבוקר עד סביבות שלוש
[זה לא אומר כלום על אריק הוא יעשה לכם בטח חזרות בסטודיו אחר..] וזה מצחיק כי גם אצלינו הוא אומר לבנות לבוא לסטודיואים אחרים בשביל חזרות וללמוד כוריאוגרפיות:p אממ ואצלינו זה די שונה איתו כבר כי הוא מכיר את כולנו והוא מורה אצלינו שלוש שנים... למרות שברור שיש לו את הפייבוריטס שלו... מסנג'ר משהו?

דנאלוי

New member
אני באה ב-10עד 3 גם! אבל יום שבת.. גם את?

אבל יום שבת.. גם את? יש מצב שהוא רוצה לצרף אותי ואת חברה שלי לקטע אצלכם!כי הוא אמר משהו על זה:ם הא והוא מכיר את כולנו אבל הוא מעיר רק לי ולעוד 2 בנות וזהו. בשבילי זה מצויין, אבל מה עם האחרות? מבינה? באיזה מסגרת את לומדת איתו? מגמה? [email protected]

Amitush222

New member
ואו איזה עולם קטן../images/Emo122.gif

כןכן, יום שבת.. נראה אותך רב הסיכויים
הוספתי אותך למסנג'ר...

ליאור140

New member
איפה

את מתכוונת ללמוד אצל מרים שנה הבאה? ולמדתי שנה עם ליסל ולא ממש אהבתי אותה :\ ברוכה הבאה

דנאלוי

New member
או אצל מרים או אצל דליה

או אצל מרים או אצל דליה. ותודה:] בקשר לליסל, יש לה את הסגנון שלה.. יותר ג'אז מאשר מודרני, כזה כוכב נולד סטייל, שאני אישית ממש לא אוהבת, אבל היא קורעת את התחת, אינלך מושג.. אני לומדת איתה שנה וממש ממש התחזקתי. איפה את לומדת? אגב, אם את לומדת אצל מרים.. את מכירה אולי את שי ליטמן ודפנה ברוך?

ליאור140

New member
אני לא

לומדת אצל מרים אבל אני הולכת לנסות שם עוד מעט כי אני רוצה אולי להתחיל שם שנה הבאה ולא יודעת אני פשוט לא הכי מתחברת לסגנון, אולי גם בגלל הקבוצה שהייתה לי אין לי מושג ואני לומדת בדאנסיטי ובתלמה

דנאלוי

New member
אני מכירה מלא אנשים מתלמה

את מכירה שם את אביטל, טולי ושחף ממגמת אומנות בתלמה? וגם נעם אופיר ושי ליטמן היו שם שנה שעברה ועברו למגמה שלי. המ ואני ממש חושבת שכדיי לך ללכת למרים, כלומר, ברור שיותר כדאי ללכת לבלט הישראלי אבל זה בטוח התנגש לך בשעות עם המגמה. אצל מרים יש כמה דרגות, אולי היית בכיתה ברמה לא משהו אז לא היה לך כיף\: וגם יש את דליה דביר, אבל אינלי מושג איך שם. טוב, שיהיה לך בהצלחה:)

Amitush222

New member
אממ. אני חושבת שהיא התכוונה

לשיעורי אחה"צ בתלמה ולא למגמה בבצפר עצמו
אני צודקת?

miss dance10

New member
הייי=]

וואי אממ... את מכירה במקרה את דפנה מירון? חחח נראה לי אתן רוקדות באותו מקום חח... אממ אני יובל 14 וחצי בגבעתיים=] מגמת מחול בליך.. וגם אותנו ליסל מלמדתת!! אבל לא קבוע=\ רק ככראוגרפית חוץ.. וגם אני רוקדת אצל אריק כבר 3 שנים=] ואגב אםאת כן עם דפנה אז אני בכיתה שלהP= אהויש מצב שיש לכם חזרות בסטודיו שלנו ביום שבתXD

דנאלוי

New member
דפנה? מגני תקווה?

כן, אני מכירה אותה, היא רוקדת איתי אצל אריק [אני מקווה שזאת באמת היא><]. שיו נו אריק אלפסי ממש מפורסם! כמה הוא עובד וואידמיני בכל מקרה, כפרעליוP: וכן, יש לנו חזרות שם. המ, יש מצב שבאת להופעה שלו במרכז הבמה.. של הפלמנקו?

למעלה