שאלום!

מריה111

New member
שאלום!

היי... קודם כל לא ידעתי שיש פורום ללינדזי!! אז אני שמחה שיש ומה שרציתי להגיד זה שאני ממש אוהבת את לינדזי ואחרי ששמעתי את כל הדברים האלה שאומרים עליה בתקשורת ממש חבל לי עליה...... אבל כבר למדתי שלא צריך להאמין לתקשורת כי אני נמצאת גם בפורום בריטני וכבר למדתי שהרבה דברים שאומרים באינטרנט ובכל מקום אחר לא תמיד נכון!! אז רציתי להגיד שכל הכבוד שעדיין יש פה אנשים !! שתומכים ועדיין נשארו למרות כל מה שקרה לה!! ואני רוצה להצתרף!כי אני אוהבת את הסרטים שלה וחושבת שלמרות כל מה שקורה לה היא עדיין ממש חמודה ואני מקווה שהיא תחזור מהר ותיציא דיסק ועוד סרטים למרות שהיא הוציאה ממש לפני כמה זמן את החוק ע''פ ג'ורג'יה קיצר!! מקווה שלא חפרתי חח אזז אני מצטרת אבל אני לא בטוחה שאני יכתוב הרבה אבל בכל זאת!!

../images/Emo207.gif תגידו יש פה מישה ושראה את הסרטים בובי

ופרק 27 סמפרו לי קצת על הסרטים האם זה קומדיה/דרמה/מותחן

LindZiv Cohan

New member
שני הסרטים הם דרמה.

התקצירים לקוחים מhttp://www.lindsay.cjb.co.il/ בובי הסרט עוקב אחרי 22 אנשים העובדים ומתארחים במלון אמבסדור ב-6 ביוני 1968, היום והמקום שבו התנקשו בחייו של הסנטור רוברט קנדי. דיאן [לינדזי] מתחתנת עם וויליאם [אלייז'ה ווד], בחור שלמד איתה בכיתה, בכדי שלא ישלח להלחם בוויאטנם ולסכן את חייו. התוכנית היתה שכאשר תגמר המלחמה הם יתגרשו. אך התוכנית אינה מקבלת את התוצאה הצפויה כאשר השניים מתאהבים זה בזו. לינדזי היא לא השחקנית הראשית, ככה שאל תצפי לראות אותה כזה הרבה..
פרק 27 הסרט מספר לנו בדיוק מה התרחש במוחו המעוות של מארק צ'פמן, המעריץ הכפייתי שרצח את ג'ון לנון בשנת 1980. מארק מקבל את ההשראה מתוך הספר "התפסן בשדה השיפון", כשהוא מזדהה עם הרוצח שבספר ויורה בלנון, סולן הביטלס, ליד ביתו שבמנהטן. גם לינדזי לושחקנית ראשית, אבל היא מופיעה פה הרבה יותר מבבובי...

LindZiv Cohan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברור שאנחנו עוד פה, אנחנו אוהבים אותה ונתמוך בה לאורך כל הדרך! וזה מעולה שאת כבר יודעת שלא כל מה שאומרים בתקשורת הוא תמיד נכון. המון מעריצים חושבים אחרת, ועם כל שמועה קטנה שהם שומעים- במקום לתמוך במי שהם "אהבו" הם מתחילים לשנוא אותם. וזה עצוב..

למעלה