תיראי, בעיקרון דיי צחקתי על השתיה המופרזת
לשתות באופן כפייתי ו/או מופרז זה בבסיסו דבר רע מאוד , נפשית,פיזית, וגם חברתית. זה הרסני ברמות שאפילו לא יתוארו ואני לא מעודד בשום פנים ואופן שתיה מופרזת של אלכוהול. אני במיקרה טיפה בקיא בנושא כי באמת שתרבות שתיה ואלכוהול הם חלק מאוד משמעותי מהחיים שלי כחובב אלכוהול מושבע מגיל צעיר. המפתח הוא הכמות והתכיפות של השתייה. אם תשתי בשבוע כ10 עד 14 מנות אלכוהול- שמנה שוות ערך לבקבוק בירה , צ'ייסר, או כוס יין- את תיהי ברמות הסביר לאדם בוגר (הדגש הוא על אדם בוגר!!) ולכן אני אמליץ לך- כמובן שאני לא רופא- אבל בהחלט בנאדם שמבין, א. לצמצם את כמות הפעמים שאת שותה ואת כמות האלכוהול הניצרכת בכל פעם, ב. לשתות משקאות בעלי אחוזי אלכוהול נמוכים יחסית, ג. לא לשתות לשוכרה אלא להגיע למצב בו את ב"סטלה טובה" או איך שלא תקראי לזה. כמובן שאני לא מכיר אותך ולא יודע דבר וחצי דבר על הרגלי השתיה שלך ככל שיהיו. אבל אלו המלצות לכל שתיין או צרכן אלכוהול והם נורא נורא פשטניות וקולקטיביות. המשך שהות נעימה בפורום, והמשך שתיה נעימה. אלכוהול הוא לאו דווקא דבר רע- אם נוהגים בו בתבונה. ולגבי הסמים שלב ארי רמז שהמלצתי לך- סמים זה הדבר הכי נורא שבנאדם שפוי יכול לעשות לעצמו וזה דיון לפעם אחרת.