שאלום

ע ד י ד ע

New member
שאלום../images/Emo97.gif

הרבה זמן לא הגבתי פה, אבל עדיין אני עוקבת תמיד וקשובה לכל מה שאומרים! הניק שלי נדפק, עד שהצלחתי לחזור אליו.. בכל אופן, עכשיו אני פה!
(מי שלא זוכרת, זאת פינקית היחידה)

ע ד י ד ע

New member
ועוד משהו../images/Emo97.gif

אני רוצה לעשות מסיבת 13.. מה כדאי לעשות? אני כבר לא יודעת אם עדיף לצאת לבלות עם כמה חברות, או להזמין חברות קרובות וכמה ידידים טובים
אשמח לשמוע עצות, ולהגיד התגעגעתי
אז אני מקווה שתחזירו אותי באהבה
(חשוב לציין שתמיד הייתי פה בזמנים הקשים, כי אני מתמכרת לפה בקלות..)

NeTuSh141

New member
ממממממ

שמחים שחזרת =] ו.. בקשר למסיבה.. אני אומרת להזמין כמה ידידם וחברות טובים להזמין פיצה לראות איזה סרט... משו כזה... או לעשות מסיבה.. כמו שאני עשיתי =]

ע ד י ד ע

New member
יאי..../images/Emo97.gif

תודה רבה. מייבי אני אעשה את זה.. אממ איפה התמונות?! הבטחת!

סתיו מם

New member
מה דעתך על מסיבת פיצות?../images/Emo78.gif

מכינים לבד את הבצק, (זה מה זה קל), מכינים לבד רוטב עגבניות ועשר דקות על חום גבוה - יש פיצות אורגינל ממש טעימות. רוצה מתכון?

the bitch grl

New member
מסיבת יומולדת 13 ../images/Emo115.gif

תזמיני אותם אליך הביתה, תכיני קצת כיבוד, קצת מוסיקה... ותקבלי מתנות. אחר כך תצאו לאנשהו. ככה תרוויחי גם מסיבה וגם בילוי

Spayki

New member
בקשר ליומהולדת..

אני חוגגת 13 ביום שישי, [התאריך יוצא ביום שלישי..] אני עושה ככה, בבית, אני מזמינה רק 20 ילדים, חברים הכי טובים.. המוזיקה שאני אוהבת ילדים אחרים לא סובלים.. חוץ משני ילדים.. אני אוהבת משינה, דניאל סלומון, מוניקה סקס ובכלל רוק.. אז החלטתי שמוזיקה, בגלל שבסה"כ זאת המסיבה שלי, אני צריכה להנות, אז אני שמה מוזיקה שאני אוהבת. אנ עושה כל מיני משחקי ילדות.. סוכריה בקערה עם קמח, נר בבקבוק, כסאות מוזיקליים, לפוצץ בלונים בחיבוק וכו'.. אני מזמינה פיצות, מכינה בורקסים וכל מיני כאלה.. לא ממתקים.. גם ככה אף אחד לא אוכל, ואני מביאה סרט למקרה חרום.. ואת הסלון אני מעצבת ב"שאנטי" כזה.. אני מביאה עוד שטיחים, נרות, פופים.. מקווה שילך טוב
אם את רוצה רעיונות אחרים תגידי לי.. תהני במסיבה שלך ומזל"ט!

Kitty Girl13

New member
מזל טוב! ../images/Emo29.gif

גם אני אוהבת משינה, וגם אני אוהבת שאנטי... אבל זה שני דברים "מנוגדים"... לא? רוק לא= שאנטי... לפחות זה מה שאני חושבת...

Spayki

New member
חח לודעת../images/Emo3.gif

אני אוהבת אווירה כזאת, ואני לא שומעת רקקק רוק.. אני אוהבת גם ביטלס, עיברי לידר.. לא הכל כזה רועש.. וגם ככה יהיה רעש ובלאגן.. אז השאנטי לא יהיה שאנטי, רק יראה שאנטי.

ע ד י ד ע

New member
תודה לכולן שהגבתן!../images/Emo97.gif

אני מקווה שזה לא מפריע שאני גם ב"שרוטות בע"מ" אני אוהבת גם אותן.. הקיצר, אני לא יודעת מה לעשות..אגב, גם אני אוהבת רוק!!!! אני לא שומעת רק רוק, גם קצת בריטני ספירס וכאלו.. זה מרגיע לי ת'נפש! לא יודעת מה לעשות..אני חושבת להזמין רק בנות, ולעשות מסיבת פיג'מות, סטייל של בנות..חחח. אני אצטרך לחשוב איך להעיף את כולם מהבית!
אני חושבת שהרעיון עם השנטי כ"כ נחמד..אולי אני אאמץ אותו! רק שהמשחקים קצת תינוקיים-אני בת 13 אהיה!

למעלה