שאלום!

buffyanne21

New member
שאלום! ../images/Emo9.gif

אני צריכה את עזרתכם בעניין דחוף... אני צריכה אתרים עם מידע על ההולילנד.. יש לי לעשות עבודה בשל"ח, אני צריכה לסכם על 4 קטעים מההולילנד.. ואני לא מוצאת אתרים על המקום... העבודה שלי צריכה להיות מש גדולה כי זה במקום מבחן.. אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד...
מראש באפי-אן

buffyanne21

New member
אנשים ../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה ממש ממש דחוף וחיפשתי כבר בכל מקום שיכלתי לחפש ואני לא מוצאת...

buffyanne21

New member
מישו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה ממש דחוף זה עבודה ענקית ואני לא מוצאת חומר... פליז תעזרו לי

דבר ראשון תרגעי.

(גם אם זה לא עזר) אאאאאאאאאאאאאאאאאא ככה: היה מלללאאא חומר בעיתונים המקומיים כמעט כל שבוע כבר איזה 3 חודשים ונראה לי שגם השבוע. נראה לי שאת יכולה ללכת לארכיון של "כל העיר" "כל הזמן" "ירושלים" וכו' ואת תמצאי אין סוף! את ירושלמית?

buffyanne21

New member
אני לא ירושלמית...

אני בכלל מראש העין...קצת רחוק.. אני מתכננת ללכת לאתר...לפני שאני ממש אתחיל לכתוב את העבודה כרגע אני רק אוספת חומר אבל אני ממש לחוצה בזמן... חיפשתי בגוגל אבל מצאתי על המלון אני צריכה על האתר, מי בנה אותו למה איך מתי וכו'... תודה למי שעזר...

יוסדוס

New member
אמ...

אם את מתכוונת ללכת לאתר עצמו כאילו זה שיש שם את דגם העיר מתקופת בית השני בשמחה אבל אם למלון אז..צר לי הרסו אותו...:(

נצל"ש אם כבר הולילנד...

קראתי בעיתון שהיה תרגיל של פיקוד העורף והרסו את מלון הולילנד? WTF.?

למעלה