שאלום

shabby

New member
שאלום../images/Emo13.gif

אני מציצה בפורום מדי פעם, עד עכשיו לא כתבתי.. ובעקבות ההודעה של המנהל שהפורום קצת מת וכדאי להחיות אותו, יש לי הצעה לשרשור שיכול להיות חביב... או לפחות לעורר קצת את המקום
אז ככה, שכל אחד יספר על ההופעה (של להקת רוק ישראלי מן הסתם
) שהוא הכי נהנה בה, ההופעה שנחקקה לכם בזיכרון יותר מכל הופעה אחרת.. נקווה שייצא מזה משהו נחמד

N a V e

New member
הממממ שאלה לא הוגנת!!!

אני כל כך רציתי להיות בהופעה של משינה. כל כך רציתי. אבל הייתי קטן מידי. לכן אני לא רוצה להגיב בסוגיה זו.

אין לי הרבה אפשרויות../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif

הופעה של מוניקה סקס. ההופעה היחידה שהייתי בה עד היום. אם הייתי מבוגרת בכמה שנים הייתי אומרת "מופע הארנבות של ד"ר קספר". but i'm not:( יעל

שקר החן

New member
וואו...

היו המון הופעות שנהניתי, במיוחד בתקופה הזו הייתי 3 פעמים בהופעה של היורשת והם מעולים, הייתי 3 פעמים בהופעה של גאיידנס והם גם מעולים, אני מחכה שרוקפור יחזרו להופיע ונראה גם אותם

היורשת

New member
חן!!!

איך היית ב3 הופעות של היורשת ולא ראיתי אותך? בנאדם שאוהב היורשת ולא מדבר איתי?? אליי לאי סי קיו מהרררררררר 136320052 ובקשר לאשכול... כמובן שההופעות של היורשת הכי מדהימות בעיניי וגיידאנססססס עלזה אין מה לדבר בכלל פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם!!!

yuli c

New member
רעיון נחמד...

האמת זה קשה כי הייתי בהרבה הופעות... אני אספר על הופעה של היהודים הלהקה האהובה עלי ההופעה הייתה ב-24.9.02 (יש לי זיכרון לתאריכים...) בראשל"צ. ההופעה כמובם היתה מדהימה הם נתנו שואו מצויין ושרו ממש את השירים הכי טובים. מה שהיה יפה זה שבסוף שהם שרו את ג'קי אז היה פוגו איזה שני ילדים קפתו לבמה והתחילו לחבק את אורית והשומרים הורידו אותם בכוח. ואז אורית ירדה אל הקהל ןאיזה מישהו קפץ לבמה וקפץ על תום ואורית כזה היתה למטה וכולם מעכו אותה כזה והצלחתי לגעת לה ביד ואז השומר הרים אותה לבמה... טוב... אני לא אשעמם אותכם בקיצור היה גדול!

Princess Grace

New member
הייי!

אני חדשה.... בכל מקרה אני אדחף לי לפה... הייתי לפני דיי הרבה זמן בהופעה של ברי........... אחחחחחחחח אין מילים לתאר....... הבחור בן איזה 40 וקופץ על הבמה כמו ילד בן 16!!!!. חוצמזה, היתה גם בעיה עם הסאונד באיזשהוא מצב, אז הוא ישב על הבמה, עם האקוסטית, וניגן ושר (כולל קולות רקע ותופים!!!!!!!!!!!) את ניצוצות.......... זה היה ממש מדהים! וזהו.. הייתי גם בהופעה של רוקפור אבל, זה כשהייתי ממש קטנה (בת 10-11), ואני לא כ"כ זוכרת...

גמני הייתי מזמן מזמן בהופעה של ברי!

זה היה לפני 5 שנים בערך, קצת אחרי שיצא נגיעות אין, הבנאדם מלך...

rattlehead

New member
ההופעות...

ההופעה הזכורה לי ביותר היא של תיסלם.. אבל זה לא הוגן, היא היתה לא מזמן :) ההופעה ה"נדירה" ביותר שראיתי היתה באילת. הופעה של מוניקה סקס לפני הקאמבק עם סקיצות ופיילוטים של שירים מהאלבום הקודם. כמעט הופעה פרטית, באיזה פאב עם כמות קטנה של "קהל" :) ואם ממש בא לי, אני שם ת'הופעה של כוורת במערכת ועוצם את העיניים :)

rainbowgirl

New member
מממ

לצערי לא יצא לי ממש להיות בהופעות
רק של יוני בלוכ. מממ גמ אני עושה אותו הדבר עמ כוורת :)

numerw

New member
מממ...

דיי חדש פה(הודעה 1) אז............. שלום לכווולם:) ההופעה שאתה מדבר עליה הייתה ביאכט פאב ולא הייתה רק אחת באותה תקופה היו המון הופעות של מוניקה סקס והלכנו לרובן עד שמצאנו הופעה יותר טובה בחינם
. היאכט הוא פאב דיי נחמד במלך שלמה באילת ועד הקיץ האחרון היו שם כל שבוע הופעה של זמר/אחרת מוכרים...מהקיץ המקום נסגר זמנית עקב חוסר באנשים באילת(מיתון כנראה) אז פותחים אותו רק בחגים ורצוף בקיץ. ההופעה שהכי זכורה לי היא הופעה של היהודים בקיבוץ יטבתה בערבה:) היה מצחיק שם...לקחו אולם קולנוע ופשוט הרסו אותו ואחר כך נסעו חזרה לאילת עם מוזיקה חזקה:) זהו לבינתיים צריך קצת לאכול..

Sonj

New member
וואו...

ההופעה הכי טובה שהייתי בה היא הופעה בקמפוס בראשון, במכללה למנהל היה פשוט מדהים גם מוקי, גם עברי לידי וגם ארקדי דוכין! יש לי תמונות משם וזו הופעה שאני לא אשכח בחיים...

bali

New member
מנהל
הייתי בהופעה של אביב גפן

הופעה אינטימית עם דניאל סלומון, לפני שבועיים, בבית שמואל בירושלים והיה מ-ד-ה-י-ם. נקרעתי בין אביב לדניאל כי שניהם מוכשרים מאד... בסוף הלכתי הביתה ואח"כ קניתי את הדיסקים של שניהם.

למעלה