שאלום לכולם!!

Chandler Rulz

New member
שאלום לכולם!! ../images/Emo24.gif

קודם אציק את עצמי, קוראים לי איגור ואני מבת-ים.. ואני רציתי לומר: שמעתי את הדיסק האחרון של עברי ומאוד אהבתי ולכן ביקשתי מחברי את הדיסק הראשון והשני.. אתמול שמעתי את הדיסק הראשון ואני חייב להודות שהוא דיסק ממש יפה (חוץ מכמה שירים שלא אהבתי, כמו "אישה לוויתן"..) אבל נורא אהבתי את "לאונרדו", "כמה כוכב", "תמיד אהבה" ו"יותר מידי הרבה" גם את החידוש ל"בוא" של ריטה אהבתי וגם את Barbie Girl (שמוכיח את התאוריה שלי שעברי יכול לקחת שיר שמח ולהפוך אותו לשיא הדיכאון..) אה.. וגם שמעתי לאחרונה את Strong World למרות שמבינים בקושי רב את מה שהוא שר.. אבל טוב.. אני מקווה שהוא ימשיך לכתוב ולשיר כי אני לא ממש אוהב מוזיקה ישראלית אבל אני מוצא בעברי משהו שונה (במיוחד בשירים כמו "שירים", "האנשים החדשים" ו"יותר מידי הרבה"..).. ויש לי רק שאלה אחת: איך לא ידעו שהוא הומו עוד מהדיסק הראשון? (במיוחד עם שירים כמו "לאונרדו" ו-"מרי לנצח"? אני מקווה שמישהו יענה לי.. אני יגיח לפורום הזה מידי פעם.. וזהו.. תמשיכו להעריץ אותו..

כולם ידעו שהוא הומו ../images/Emo68.gif

כבר מהדיסק הראשון. ומי שלא- טיפש
עברי פשוט לא הצהיר את זה.

זה היה דיי ברור../images/Emo70.gif

כבר בדיסק הראשון שיצא (אפילו לא ממש אהבתי אז את עברי) זה היה לי ברור השיר היחיד שלו שהכרתי מאז היה תמיד אהבה והוא שר: "אם זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל, וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל, הוא פשוט כל-כך מוצא חן בעיני, שרציתי לדעת איך כדאי להתחיל לדבר..." אז זה ברור שהוא הומו...

זה מה שגרם לך להבין את זה???

כל "ליאונרדו" זו אימרה אחת סמויה של אני הומו... הוא גם אף פעם לא ממש הכחיש את זה...

כן אבל אז...

אני לא הכרתי את לאונרדו... כשיצא הדיסק הראשון הייתי בקושי בן 11 (אם אני לא טועה) ומה שהכרתי היה רק "תמיד אהבה" אם הייתי שומע את לאונרדו אז אני בטוח שבכלל הייתי יודע שהוא הומו אבל גם מתמיד אהבה הבנתי את זה...

הבנתי... הקטע הוא

הקטע הוא שאנילא מבינה מה היה כל הבלאגן כשיצא האנשים החדשים... כולם הרי ידעו שהוא הומו... לפני איזה שנתיים שלוש אמא שלו נדמה לי אמרה בגיא פינס -כשצילמו במצעד הגאוה- שהיא תומכת בגל דרך בה הוא יבחר... כולם ידעו, כולם שמעו את השירים כבר אז, אין שום דבר חדש פה... לאב יו... אירית...

למה קטנטן../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אני ילד גדול
אמא תגידי לה
אני ילד גדול
סתם אני בן 16 וחודשיים למה את קוראת לי קטן

למעלה