שאלום אנשים

NoaInChains

New member
שאלום אנשים../images/Emo98.gif

אממ.. חדשה? כבר הרבה זמן שאני קוראת בפורום ויש פה אחלה אחלה אנשים..! קוראים לי נועה ואני בת 15. ריקוד זה כל חיי! אני רוקדת כרגע רק מודרני לצערי...
אני מתחילה בקרוב הכנה לבגרות במחול (בהמלצת המורה) ויש לי כמה שאלות- המורה שלי אמרה לי שיהיו לנו שיעורי קומפוזיציה... אף פעם לא הייתי בשיעור קומפוזיציה, ורציתי לדעת מה בדיוק עושים בשיעורים כאלה? ועוד שאלה.. אני יודעת שזה יהיה בעוד מלא זמן אבל אני מתה לדעת איך הולך העניין עם הבגרות, כשאני צריכה באמצע לעשות כוראוגרפיה... אני עושה את זה לבד בעצמי? או שאני עובדת על זה עם המורה שלי? אני מקווה שיש פה מישהו שכבר עשה בגרות במחול בכלל... ותודה לכל מי שיענה!

Mr GK

New member
לפי מה שאני מבין

יש לך בבי"ס מגמת מחול. אני צודק? בכל מקרה, בשיעורי קומפוזיציה יתנו לך כלים ועזרים שאמורים לשמש אותך ביצירת הכוריאוגרפיה לבגרות שלך. את הכוריאוגרפיה את יוצרת בעצמך, בעיקרון. אבל מובן שמומלץ להתייעץ ולהיעזר במורה ואפילו בחברים.

NoaInChains

New member
לא בדיוק..

אין לי מגמת מחול בבי"ס. כל השיעורים יהיו בסטודיו שבו אני רוקדת בלי קשר לביה"ס. זה עדיין יהיה אותו דבר?

MiniMe20

New member
אממ...

בעיקרון הבגרות במחול מורכבת מ-3 חלקים שהם הבלט הקלאסי, המחול המודרני וקומפוזיציה. הקלאסי והמודרני הם שיעורים שלמים שהוכנו מבעוד מועד ואילו הקומפוזיציה היא בעצם הריקוד שאת מכינה. לפי מה שאני יודעת יש אפשרות לתלמידים שבביה"ס שלהם אין מגמת מחול לעשות בגרות ואני חושבת שהבגרות כוללת רק את החלק של הקומפוזיציה, אבל צריך לבדוק את זה. בקומפוציזיה את עושה כוראוגרפיה משלך, את בוחרת את מספר הרקדנים שאת רוצה בעבודה שלך, אחראית על המוסיקה והתלבושות וכמובן שעל העבודה כולה. המורה יכולה לכוון אותך, ועזור לך במהלך העבודה, אבל פיתוח הרעיון והיצירה הם שלך שיהיה בהצלחה!

NoaInChains

New member
תודה!!../images/Emo140.gif ועוד שאלה קטנה..

מאיפה אני מביאה רקדנים/רקדניות? זה יכול להיות כל אחד שיודע לרקוד? לא משנה מי?

Mr GK

New member
לפי מה שאני יודע,

כן. אפשר להביא רקדנים מבחוץ.

l o l a z z

New member
היי נועה

אני רוקדת גם במגמת מחול בבית הספר,וגם אנחנו עוברים שיעורי קומפוזיציה. שיעור הקומפוזיציה הפך להיות השיעור האהוב עלי (אחרי הקלאסי כמובן). בשיעור בעיקר לומדים להיפתח,להשתחרר ולאלתר. המורה נותנת סיטואציות שונות ואת נוהגת לפיהן. זה שיעור מדהים,באמת! תהני:)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifיש לי שאלה אלייך../images/Emo3.gif

איך את עושה בגרות אם את לא במגמה בית ספרית?
ביררת בכלל אם את יכולה?
כי אני לא חושבת שיש כזה דבר

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifאמממ

אני חושבת שיש דבר שנקרא עבודת גמר במחול והיא כוללת גם עבודה בכתב וגם "עבודה" פיזית-ריקוד.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאממ.

ולמי בדיוק מגישים אותה?
למשרד החינוך? או לאיזשהו צוות מחולניקים שבודק?

NoaInChains

New member
ברור שיש..

אני כמו שמישהי כבר אמרה קודם, זה 4 יחידות במקום 5. וכן, יש עבודה עיונית בכתב ואת העבודה המעשית (2 יחידות מתוך ה4 אם אני לא טועה) שכולם כבר יודעים מה זה בטח... את העבודה בכתב אני מגישה לבוחנים מטעם משרד החינוך, והכל מפוקח וטוב ויפה... ואיך זה הולך במגמה הבית ספרית? איך מתחלקות היחידות? סתם מתעניינת...

אם אני לא טועה..

חצי יחידהמוזיקה חצי יחידהאנטומיה שתי יחידותתולדות המחול יחידה ריקוד אישי (מה שנקרא קומפוזיציה) ויחידה קלאסי ומודרני (יש מצב שזה הציון היותר טוב מבין השניים)

Engle7

New member
מצרפת אתר...

בנושא עבודת גמר במחול... מפרט על כל הבגרות. כולל דרך מגמה ולא דרך מגמה. מה בדיוק צריך לעשות ואיך היא מוערכת... שיהיה בהצלחה

למעלה