שאלוםםם לכולם! אני חדשה בפורום =) קוראים לי אדוה ואני בת 16 מבת-ים...
G godmod3 New member 24/8/04 #1 שאלוםםם לכולם! אני חדשה בפורום =) קוראים לי אדוה ואני בת 16 מבת-ים...
E exit_from_here New member 24/8/04 #3 שלום לכם,שלום לכם,שלום לכם שאלום. ומה שלומכם?ומה שלומכם?ומה שלומכם היום?(אחח אחח פרצי נוסטלגיה נושבים בליפתי) ברוכה הבאה לפורום,בבקשה לא לצייר על הקירות ולא לחרבן על הריצפה. אני איל
שלום לכם,שלום לכם,שלום לכם שאלום. ומה שלומכם?ומה שלומכם?ומה שלומכם היום?(אחח אחח פרצי נוסטלגיה נושבים בליפתי) ברוכה הבאה לפורום,בבקשה לא לצייר על הקירות ולא לחרבן על הריצפה. אני איל
ב בלו הדב New member 24/8/04 #4 חחח הנוסטלגיה השתלטה עלייך איל... וולקאם טו דה פורום אחותייייי( אני אפרת,בת 15 וחצי מהקריות.. נאייס טו מיט! מה השם שלך..?מה אוהבת לשמוע..? (ואת יכולה לצייר על הקירות אם בא לך..חיחי מרד!)
חחח הנוסטלגיה השתלטה עלייך איל... וולקאם טו דה פורום אחותייייי( אני אפרת,בת 15 וחצי מהקריות.. נאייס טו מיט! מה השם שלך..?מה אוהבת לשמוע..? (ואת יכולה לצייר על הקירות אם בא לך..חיחי מרד!)
C cry for a shadow New member 24/8/04 #7 ברוכה הבאה אדוה../images/Emo9.gif אני טלי, ומקוה שתהני בפורום