שאלוונתת!

MiSs FiZz

New member
שאלוונתת!

חשבתי אולי תוכלו לעזור לי אתם יודעים על מסיבות טובות שבני 14 יכולים להיכנס... משו לא יקר מקסימום 60 שקל.? פליז אם מישו יודע שיעזור לי

LipStiK

New member
יוו גמני מחפשת...

חח עברתי על כל הפורטלים האפשרייים ולא מצאתי...
אני יודעת על המסיבה שתהיה בהאנגר 11 עם לסגו ודנה אינטרנשיונל אבל אין לי ושג באיזה תאריך וכמה זה עולה... אם מישהו יכול להגיד לנו זה יעזור מאוד!! תודה מראש!

i l0ve u

New member
טוב ...

השבוע יש בקיוג'ה שזה אממ לא זוכרת באיזור השרון... ויש ביגלו שזה באבן יהודה זה מסיבות לנוער... ובחנוכה יש בהאנגר אבל את בכיתה ז' או ח' אז לא יתנו לך ... בעצם את נראית קצת יותר גדולה אז פסידר... ולדום זה מגיל 16 לדעתי משו כזה .. גם בהנאגר נראה לי ... זה בכלל לא עניין של גיל זה תלוי איך ובן כמה אתה נראה .. <פאקינג סלקציה..> בחנוכה בשרון יש בקיוג'ה ובלחת <או לכת לא יודעת איך כותבים> שזה איכשהו ביחד זה בויתקין וזה לגילאים שלנו .. ויש גם בשפיים מסיבה לנוער שלשמה אני והחברים שלי מתכננים ללכת:) ולא ידוע לי כרגע על עוד משו... אבל לילך בתור אחת שגרה בת"א אתאמורה לדעת על הרבה מסיבות בת"א יש הרבה ליינים לנוער...<יחסית לשאר המקומות בארץ...>

LipStiK

New member
ומה איתי..??

אין אלי יחס..? חח סתם נשמה... אני חושבת שנצליח להיכנס... לפי התמונה שלך לילך את נראית יותר בוגרת וגם אני חושבת שאני אצליח להיכנס... אה ובשפיים זה נראה לי מגיל 17...

No BoDy1

New member
שפיים זה לכיתות י'-י"א, ובנות של ט'

כן כן.. בנים מכיתות ט' אין כניסה!

LipStiK

New member
ואם אני בח' אבל יאמינו לי שאני בט'

אני אצליח להיכנס?

No BoDy1

New member
תלוי, אם מכירה מוקדמת לא ימכרו לך

ואם תבואי ותיקני שם יכול להיות אם את מפותחת וכל זה..

No BoDy1

New member
עדיין לא קבעו מחירים.. מוקדמות כנרא

כנראה* יעלו בסביבות ה70 שקל.. ולקנות במועדון בערך 90 שקל..

LipStiK

New member
רגע... אבל למה לא מוקדמות?

יאו הפורום הזה בסוף יהפוך לצ'אט...חחח
אם אני פשוט אגיד שאני בט'....?

No BoDy1

New member
מוקמות היחצ"ן בבצפר מוכר.. אם יש לך

איתו פרוטקציות אז הוא ימכור לך.. אם לא אז היחצ"נים לא מוכרים לכיתות ח'.. אני כעיקרון לא מוכר לאף אחד מכיתות ח' אצלי בבצפר...

No BoDy1

New member
אז..... לא בטוח שיהיו משם הסעות,

אם אין בפ"ת יחצ"נים לא יהיו הסעות.. אבל צריך להיות מפ"ת.. יש בכל הארץ....!

למעלה