עונה..
1. האם אתם מופיעים בפסח?
לא.... לצערי הרב... 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח?
לבקר סבא סבתא, חברות מעיר אחרת, לצאת קצת עם רז, להמשיך להתאמן לריקודים, ניקיון החדר שלי והבית כולו- זה כיף... ואני חולת סדר...ולגמור את כל העבודות שנתנו לנו לעשות... 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?
אני הולכת לבקר בנהריה... מה שלא היה מתחילת השנה ואני ממש מתגעגעת... 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?
אני שונאת מצות... 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה?
אנחנו תמיד קוראים את כולה, ושרים, ואני מנגנת בפסנתר בד'כ
6. האם תירדמו באמצע?
אין סיכוי! אני חולה על ליל הסדר!!! 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל?
אחד מי יודע וארבעה אחים... (אני יותר אוהבת ארבעה אחים... זה שיר יפה... ותמיד הצחיק אותי בני חורין... כשהייתי קטנה לא הבנתי למה אנחנו שרים על בנים של חורים חח) 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים?
בעיקרון ראשון-שלישי, אבל אני לא באה כי הייתי בשביתה רוב הזמן... חח איזה פראיירית אני בכללי
9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח?
קיבלנו המון עבודות!!!!!!!! וכולן להגשה... איזה עצוב! 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר?
לא יודעת... בכללי אני גם אוהבת חופש, אבל יותר מידי חופש זה לא טוב... ואני אוהבת את החוגים... ואת השגרה.. זה מכניס אותי לנורמאליות כזו... אחרת אני מתפזרת לגמרי... 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..]
שאני לא אלבש את השמלה החדשה המהממת שלי ואשוויץ! חח יצאתי פקאצה... 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? נהריה, חברות, חופש מהלימודים, נקיונות, ונעלי פוינט חדשות (את שלי שברתי עוד פעם! המורה שלי אומרת לי לקנות עכשיו חברה אחרת... חזקה יותר בגלל שאת אלו אני כבר שברתי אחרי משו כמו 3 חודשים- אפילו קצת פחות... וואי ההורים שלי הולכים לכעוס!) ואני גם קונה בושם...
פסח שמח וכשר!