שאלווןן פסחח!! :)

שאלווןן פסחח!! :)

אוקיי תקשיבו:) עוד מעט פסח ועליתי על זה שבקושי דיברנו עליו חח.. עליתי על זה בגלל שבפורום הרישמי של רן דנקר אנחנו ממש מדברים על זה וזה מעניין! אז מספר שאלות:) : 1. האם אתם מופיעים בפסח? 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? 6. האם תירדמו באמצע? 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? יש לכם עוד שאלות!? תוסיפוו!! (:)

../images/Emo210.gif אני!

. האם אתם מופיעים בפסח? לא..יש לנו מיליון חזרות להופעות שאחרי פסח... 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? ללכת לקניות,לסרטים,ים ולישון 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? נוסעםי לדודים בכנרת 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? שונאת מצה :S 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? כן 6. האם תירדמו באמצע? אולי....... 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? דיי דיינו! 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? לא 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? אהא... 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? החופש (!!) 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני לא ישנה עד אחת בצהריים

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifנחמד...וממש משעמם לי...

1. האם אתם מופיעים בפסח?לא...אבל יש לנו חזרות לסוף שנה בפסח |ביאוס| 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח?מועדון [של הנעורים בקיבוץ],ים,שופינג!!!,כנרת,פעילויות,ועבודות ולהתכונן למבחן ענקי בטמטומטיקה.... 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?טיול מוסד לכנרת!!!וחופש!!![סוף סוף!!התגעגעתי ללכת לישון ב-4] 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?שוקולד!!! 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה?את הרוב לצערי... 6. האם תירדמו באמצע?רוב הסיכויים שכן.... 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל?אחד מי יודע וחד גדיא..[הכי נחמדים מה..] 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים?לא אבל יש לי חזרות מהבוקר על הריקודי סוף שנה ולפני זה שיעור פסנתר..[טוב בוקר שלי...זה מ-2 וב-1 יש לי פסנתר..] 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח?הההמממממממווווווווןןןןןןןןןןןןן 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר?לישון!!! 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..]אני יעשה שיעורי בית.... 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..?הרבה דברים.....שלא יגמר אף פעם החופש הזה... משעמם לי ואני לא מפסיקה לטחון שוקולד..אוףףף...אני חייבת להפסיק לאכול...

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif.

1. האם אתם מופיעים בפסח? בהופעות של רינת גבאי אולי
. 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? לישון, והרבה! להגיע הרבה פחות שבוזה לסטודיו, עבודות לחופש ולהרשם לתיכון אמא!! 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? רישום לתיכון?
4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?נראה לי גבינה צהובה, כמו בכל דבר
. 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה?כן! 6. האם תירדמו באמצע?ממש לא
. 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? "אחד מי יודע", המפשחה שלי קורעת אותי... 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? שלישי רביעי וחמישי, אחד מהם יום שכולו מתמטיקה
. 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? כן, עבודות מפה ועד... 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? החופש
. 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני אשן פחות מ-10 שעות ביום. ושנאי אפסיד סטודיו כי נרדמתי עד מאוחר
. 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? חופש, אני באמת זקוקה לזה
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Only Dance

New member
שלי לא מעניין אבל בכל אופן:)

1. האם אתם מופיעים בפסח? כן יום רביעי שזה נחשב כבר חד הפסח כי חופשה מבי"X וכדומה - כביכול - אז מופיעים בשני ריקודים "לתת" והריקוד שאני המצאתי. 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? לרקוד, ללמוד כי אין לי חופשה מהבי"ס, ולעבוד, 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? אהמ אין דבר כזה:)) 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? לא אוהבת מצות, בכלל, יבש לי דק לי ומגעיל לי. 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? לא יודעת אח שלי חזר בתשובה סביר להניח שנקבל כדור בראש אם נעיז להציע לקצר אותה בכלל:) 6. האם תירדמו באמצע? להירםד? לא צריך לעזור לאימא, ויש לי אח בן 16 ועוד אחד שצריך לטפל בו בן שנה וארבעה חודשים, אז לא מתאים, בכל אופן כל הדודים יהיו אצלנו אז להירדם לא יהיה זמן. 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? חחחחחח חג גדיא, כי עושה לי קונוטציה לשיר חג גדיא של חווה אלברנשטיין. 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? לומדים, רק לא בחול המועד עצמו אז החופשה שבוע במקום שלושה שבועות, 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? שיעורים לא אבל יש מבחנים שצריך ללמוד אליהם. 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? ?! מסובכך. 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני לא הולכת לים להשתזף. 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? שום דבר מיוחד רק שיגמר כבר!! קאטי

עונה../images/Emo54.gif

1. האם אתם מופיעים בפסח? לא 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? אממ לישון, לפגוש חברות, להתחיל לעשות צעדות (מסתבר שהכושר לא בשמיים...) טיול מהשמו"ץ וריקוד בשבוע הראשון 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? טיול מהשמו"ץ 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? האמתי זה פשוט קטלני ובריא. קוטג' עם טונה
5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? לא כל ההגדה יש גבול אבל קוראים כמובן. 6. האם תירדמו באמצע? יכול להיות מאוד. 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? האמתי שאמרתי לאח שלי שנשים את "אחד מי יודעכ" של נקמת הטרקטור ברקע כששרים אותו. האמתי שאתמול עשיתי "חזרות" במקלחת על דיינו
8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? לא 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? הרבה... מתמטיקה- סיימתי, באומונות, בחברה, בהיסטוריה ובמדעים ואנגלית- סיימתי 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? החופש? 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אמממ אני לומדת? אה לא בעצם יש את העבודות... אין לי מושג... 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? אין משהו מיוחד חג שמח לכולם!

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני ../images/Emo13.gif

1. האם אתם מופיעים בפסח?
2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח?
טיול סי"ס, להשלים שעות שינה, סרטים, ולנוח בעיקר :) 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?
סי"ס כאילווו
4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?
מצה רטובה, עם שוקולד. אבל השנה אני אנסה להימנע כמה שיותר ממצות. 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה?
אף פעם אנחנו לא קוראים עש הסוף (כי אחרי האוכל אין כוח) בל השנה ואני אבא הולכים להחדיר מסורת שמהתחלה עדהסוף. 6. האם תירדמו באמצע?
אני אשתדל [: 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל?
'אחד מי יודע' 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים?
מחר בחינות למגמת מחול
, וביום שלישי השלמות מהשביתה. זהו
9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח?
עבודת חקר בביולוגיה, ועבודה פה ושם במתמטיקה. 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר?
חופש? מנוחה? 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..]
אני לא אכנס לדכאון 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..?
רק להנות

natyly

New member
חזרתי מאילת../images/Emo13.gif

היה כל כך שולט!
. האם אתם מופיעים בפסח? הופעתי באילת!
היה הכי כיף בעולם! 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? אמ.. לרקוד הרבה?
ולהשלים בצ'פר.. ממש התחלתי להדרדר בזמן האחרון...
3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?לא יודעת... 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? איכס מצות! זה קקי... 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? מי קורא את זה? 6. האם תירדמו באמצע? לא נראלי אנחנו בכלל עושים סדר חח 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל?O0 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? אנחנו לומדים.. חח לא יודעת לא היתי בבצפר
9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח?המון עבודות
10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר?הלימודים המעפנים האלהההה 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] שהולך להיות משעמם
12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? לא היה כבר את השאלה הזאת?
אממ לא יודעת להתחיל ריקוד חדש?
תסלחו לי על השגיאות כתיב אנשים למינהם, לא היתי במחשב שלושה ימים. התחשבות.

Amitush222

New member
חג שמח:)

1. האם אתם מופיעים בפסח? לא 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? אין לי מושג עדייןS: חשבתי אולי ללכת לכמה שיעורים בסטודיו בי אבל אני לא חושבת שזה יקרה עכשיו.. 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? חברות שלי טסות לניו יורק.. איתי לא קורה כלום בינתיים:p 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? שוקולד:) 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? מה פתאום למי יש כח? 6. האם תירדמו באמצע? לאלא.. 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? אחד מי יודע:) 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? כן, עד יום חמישי-_-;; 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? אין לי מושג- הוא עדיין לא הגיע.. 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? חופש?:p 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני טוחנת מצות ועולה מיליון קילו:p 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? יש ויש.. הרבה דברים:)

talupa

New member
עונה..

1. האם אתם מופיעים בפסח?
לא.... לצערי הרב... 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח?
לבקר סבא סבתא, חברות מעיר אחרת, לצאת קצת עם רז, להמשיך להתאמן לריקודים, ניקיון החדר שלי והבית כולו- זה כיף... ואני חולת סדר...ולגמור את כל העבודות שנתנו לנו לעשות... 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?
אני הולכת לבקר בנהריה... מה שלא היה מתחילת השנה ואני ממש מתגעגעת... 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?
אני שונאת מצות... 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה?
אנחנו תמיד קוראים את כולה, ושרים, ואני מנגנת בפסנתר בד'כ
6. האם תירדמו באמצע?
אין סיכוי! אני חולה על ליל הסדר!!! 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל?
אחד מי יודע וארבעה אחים... (אני יותר אוהבת ארבעה אחים... זה שיר יפה... ותמיד הצחיק אותי בני חורין... כשהייתי קטנה לא הבנתי למה אנחנו שרים על בנים של חורים חח) 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים?
בעיקרון ראשון-שלישי, אבל אני לא באה כי הייתי בשביתה רוב הזמן... חח איזה פראיירית אני בכללי
9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח?
קיבלנו המון עבודות!!!!!!!! וכולן להגשה... איזה עצוב! 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר?
לא יודעת... בכללי אני גם אוהבת חופש, אבל יותר מידי חופש זה לא טוב... ואני אוהבת את החוגים... ואת השגרה.. זה מכניס אותי לנורמאליות כזו... אחרת אני מתפזרת לגמרי... 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..]
שאני לא אלבש את השמלה החדשה המהממת שלי ואשוויץ! חח יצאתי פקאצה... 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? נהריה, חברות, חופש מהלימודים, נקיונות, ונעלי פוינט חדשות (את שלי שברתי עוד פעם! המורה שלי אומרת לי לקנות עכשיו חברה אחרת... חזקה יותר בגלל שאת אלו אני כבר שברתי אחרי משו כמו 3 חודשים- אפילו קצת פחות... וואי ההורים שלי הולכים לכעוס!) ואני גם קונה בושם...
פסח שמח וכשר!

עדיב4

New member
פסח עמוס:)

1. האם אתם מופיעים בפסח? כן:) 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? טוסקנה:), חזרות לארה"ב עם הלהקה, עבודות וכו'... 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? אני טסה לטוסקנה 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? שוקולד שליטה
5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? כן 6. האם תירדמו באמצע? אולי 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? לא זוכרת כבר
8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? היום מחר וברביעי 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? כן 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? לא יודעת 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני לא אהנה:) 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? טוסקנה וחזרות לארה"ב:)

עונה ../images/Emo9.gif

אוקיי תקשיבו:) עוד מעט פסח ועליתי על זה שבקושי דיברנו עליו חח.. עליתי על זה בגלל שבפורום הרישמי של רן דנקר אנחנו ממש מדברים על זה וזה מעניין! אז מספר שאלות:) : 1. האם אתם מופיעים בפסח? אכן כן :) 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? צימר, הופעות, סטודיו, ים, חברים חברות כל מיני... :) 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח?מממ להרזות??? D= 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח?שוקולד נוטלה יאמייי 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? אולי בגדר שאיפה לא יותר מזה D= 6. האם תירדמו באמצע? יש מצב... 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? עדיף שלא ישמעו אותי שרה חחח 8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים?ממממ משלימים שביתה עד יופ שלישי 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? עוד לא ובאמת שלא צריך טפו טפו טפו 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? יםםםםם 11.בפסח אינמצב ש....אני משמינה =לא עוד!= 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..?ממ את כל מה שאני מתכננת לעשות [ראו סעיף 2' חחח]

א2י2וש

New member
עונה =]

1. האם אתם מופיעים בפסח? לא. 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? לטוס לניו יורק, להיפגש עם חברים\חברות, להתחיל ללמוד למתכונת בהיסטוריה, ללכת לים ולהנות כמה שאפשר
3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? טסה לניו יורק עם הסטודיווו
4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? שוקולד
5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? אולי. 6. האם תירדמו באמצע? חחח בטוח שכן
7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? אחד מי יודע באיזה שהוא שלב אף אחד לא זוכר את ההמשך
8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? כן ,עד יום שלישי כי ביום רביעי אני טסה
9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? 7 תרגילים במתמטיקה
10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? שהחופש הוא קצר מידי!!! 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] - אמצע את עצמי שוכבת במיטה ולא עושה כלום :) 12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? לטוווווווס

YuvalJones

New member
כמה זמןןןן לא היייתי פהה!!!@&@#$%^&*

המוןXD 1. האם אתם מופיעים בפסח? לא. 2. מה אתם מתכננים לעשות בפסח? אילתאילתאילת,מנוחה,תלאביב,יציאות ליליות. 3. דבר מיוחד שיקרה או יעשה או סתם שהוא בפסח? יורדים עם הקארוון לאילת לחוףD: 4. מא אתם הכי אוהבים על המצה שלכם בפסח? עזבו אתזה, אני אוהבת מצה-ברייט! 5. האם אתם תקראו את כל ההגדה? לא! 6. האם תירדמו באמצע? כן. 7. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשיר מההגדה או מפסח בכלל? אחד מי יודע
8. אתם לומדים בפסח? באיזה ימים? שום יוםP: 9. קיבלתם שיעורים לחופש פסח? דף עבודה במתמטיקה, עבודה במדעים,עבודה בערבית, ועבודת שורשים. 10.משהו שקורה בפסח שאתם לא רוצים שיגמר? החופש עצמו. שיישאר לנצח. 11.בפסח אינמצב ש....[השלימו..] אני אעשה את העבודה במדעים. במילא יש לי הארכה
12. משהו שאתם מצפים לו בפסח הזה..? נמממממממממממממממממממממ.... לא.

למעלה