שאלוום

מריה111

New member
שאלוום

היי אני חדשה פה קוראים לי מריה אני בת 14 מבאר שבע וגמני כמו כולכםאוהבת את הילארי מאוד ראיתי את כל הסרטים שלה ויש לי אתץ הדיסקים שלה חוץ מהמוסט ונטד גם את דיגיניטי יש לי (איך שלא רושים ת'מילה הזאת) קיצרר את תתעצבנו עלי אבל בא לי סתם לשתף אתכם... האמת שהרבה יותר אהבתי את הילארי הבלונדינית עם השירים החמושים והממכרים האלה כמו קאם קלין וסו יאסטרדיי וגם לא ממש אהבתי את הדיסק החדש שלה כמובן שאם אתם עושים מסיבה ענקית בבית אז הוא בידיוק במקום וממש אהבתי את השיר איי ויש אני רשומה גם בפורום בריטני ספירס כי אני מממש חולה על בריטני ויש לי את הדיסקים שלה עוד מ1999 ולפעמים אני חושבת שהילארי עוד מתכוונת לעשות את מה שבריטני עשתה- בריטני צבעה לבלונד מחום והילארי צבעה לחום מבלונד וגם בריטני שינתה את התדמית של הילדה החמודה אחרי 2 אלבומי אולפן ועכשיו גם הילארי שינתה את התדמית אחרי 2 אלבומי אולפן לשתיהן היה חבר מלהקה מאוד מצליחה ושתהין נפרדו ממנו איזה כמה זמן ואחרי שבריטני נפרדה מג'סטין היא התחילה להיות ממש פרובקטיבית אני מקווה שזה לא יקרה להילארי ועכשיו גם כשה היא השלימה עם הלינדזי הזאת אני ממש מפחדת שהיא תגרור את הילארי למועדונים ולבילויים עד הבוקר עם פריס (חס וחלילה טפו טפו טפו) אל תתבעו אותי אבל סתם רציתי לשתף אני מקווה שכל זה לא יקרה להילארי וממש שמחתי כשה שמעתי שהיא חוזרת לבלונד!!!!!!! כמובן שאני ימשיך לאהוב אותה כמו שהמשכתי לאהוב את בריטני אבל כולכם ראיתם מה קרה לבריטני..... קיצר מקווה להשתלב ובאמת אל תכעסו על מה שאמרתי כי פשוט הרגשתי שאני חייבת לפרוק את זה

הילארי גם צבע לשחור

חח והיא ממש לא כמו בריטני אבל זה בסדר זאותי הדעה שלך והילארי לעולם לא תהיה כמו בריטני הילארי היא פשוט יותר!! וברוכית מאמיי

מריה111

New member
כן אבל אני מדברת על

הדיסקים של ''שינוי צורה'' ו''הילארי דאף'' לא כולל את מוסט וונטד ו-Most Wanted, The Collector's Signature Edition\ ואני גם לא מתייחסת לאיזה צבעים בדיוק היא צבעה אני רק אומרת שהיא צבעה ל........ ואני יודעת שהיא לא תהיה כמו בריטני למרות שאני אוהבת את בריטני לא צריך שהיא תהיה כמוהה אהה ותודה על זה שלא אכלתם אותי חחח :) יאללה הלכתי לראות את הפרק האחרון של ''הרווק 9'' למי שמכיר בערוץ 12 ביס!!:) יאלה בי בי

Efrat K

New member
הילארי דאף זאת הילארי דאף

ובריטני ספירס זאת בריטני ספירס. עם קצת חוכמה ושכל היא אמורה להבין שלהיות במצב של בריטני היום לא יביא אותה לשום מקום.

למעלה