שאלוום =]

scudnick

New member
יש כבר כמה שחושבים ככה...

ובאמת, מבחינת ביצוע מוזיקלי הם לא משהו וממש מתחת לשאר להקות הפאוור, אבל בליריקה - אין אף כותב-פאווריסט שיכול לגבור על טוני קאקו. [ואני רוצה לראות מישהו מעז לנסות
]

Stinki Winki

New member
בהחלט../images/Emo2.gif

מה רע במוזיקה שלהם?;; אני אישית מעדיפה אותם מאשר את הלווין0_0 *מתחבאת*

scudnick

New member
גם אני מעדיף אותם על פני הלווין,

אבל הלווין הם מלכי הפאוור הבלתי-מעורערים.

תתחבאי, כי אני בא לרצוח אותך

סונאטה עדיפים על הלווין? חה, חה חה, חה חה חה חה והרבה 'חה' נוספים

Blade Of Fire

New member
לא לא...

התכוונתי באמת גרועה.. מכל בחינה אפשרית.. ואגב-מבחינת טקסטים-הטקסטים לא פאווריסטים בכלל ושנינו יודעים את זה.. מבחינת משמעות.. אני מסכים-היא עמוקה... אבל אין להשוות אותה לאף טקסט פאווריסטי... סונטה נחשבים לפאוור כי יש להם נגינה פאווריסטית ולטוני אין ביצים

scudnick

New member
לא נכון.

יש להם שירים פאווריסטיים, כדוגמת סדרת הזאבים של טוני [כן, יש גם כזאת עם 3 שירים] ועוד שירים כמו Land of the free, My Selene, TBWWTBARP, Kingdom for a heart וכו'. פשוט רוב האנשים, ובכללם אני, מתעמקים בשירים הלא-פאווריסטיים שלהם - אבל זה לא אומר שאין להם.

Blade Of Fire

New member
אתה צריך להכניס את סידרת הזאבים

כמאמר.. צריך להיות מעניין
ומיי סליין לא בדיוק פאוור.. אבל שיהיה... לא משנה... מסקנה מההודעה שלך-TBWWTBARP ממש ארוך.

scudnick

New member
למסקנה הזאת הגענו ממזמן,

ומיי סלין זה כן פאוור. אגב, זו רק סדרה של 3... אם באלבום הבא יהיה עוד שיר אני מבטיח לעדכן.

נו אני לא אומר שהם חרא

טוב הם כן, אבל לא ברמות שהוא מתכוון. אני יכול לסבול אותם וכאלה... יש הרבה יותר טובים מהם, מה לעשות

smady by

New member
אוו יש לך טעם טוב!

גם אוונסנס, גם דארק מור וווית'אין ולינקין!!
חחח הכל מהכל (כמוני!
) התשלבות נעימה ד"א

Musta Susi

New member
אני תוהה ומתחלחל

איך אפשר להגיד "לינקין פאק" וDark Moor באותו משפט

Stinki Winki

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני בגיל 13... עדיף שלא נדע0_0 תשמעי את sonata arctica וגם HIM (אבל זה לא פאוור, נדמה לי
אני בספק אם זה מטאל בכלל.) וגם kamelot!

scudnick

New member
דווקא כן רוצים לדעת מה שמעת בגיל 13

ו... המממ... HIM הם מטאל לא מוגדר. יש אנשים שמגדירים אותם כLove metal, שזה סגנון שהם המציאו [על פי דיסק שלהם שנקרא "Love Metal"].

Stinki Winki

New member
ממ

איפהשהו קראתי שהם רוק
אבל זה במילא נשמע לי אותו דבר:S הווו אתם ממש לא רוצים לדעת
בעצם... טוב
: לקראת גיל 14 (ע 13 עצמו אני לא אכתוב לעולם
) התחלתי לשמוע יוני בלוך, ברי סחרוף היהודים וכאלה:S אבל לפני זה... היה מחריד. |חיים שכאלו|

למעלה