שאלוום

lali37

New member
שאלוום

Nישו מוכן לספר לי בבקשה מה קורה בפרקים 303 ו304?! אני לא זוכרת מה מהם ראיתי אחרון...

../images/Emo58.gif303.../images/Emo13.gif

ראיתי עד לשם.
בכולופן,
אממ... קוראים לו "Application Anxiety" בגלל שרורי נלחצת ממה שהיא כתבה בהרשמה שלה להארווארד. (בקיצור מקוצר מאוד.
) באירוך:
רורי כותבת דברים כמו זה שהיא הושפעה מהילרי קלינטון, ואז בשיחה עם אלה שמקבלים את הבקשות, אמרו בהרצאה (הרצאה?
) בצ'ילטון שצריך להיות יצירתיים ולא לכתוב כל הזמן הילרי קלינטון. רורי גם כתבה שהיא מתעניינת בהכל חות מספורט, והם אמרו שאי אפשר להתעניין בכל כך הרבה דברים ולבחור כמה נושאים מרכזיים. טוב, נראה לי שבלבלתי אותך יותר.
לאמשנה. זה בערך מה שקורה.
אני לא זוכרת יותר מדי את השאר, למרות שזה הרעיון המרכזי. בלה.

נ ט ע ש ה

New member
פרקים 303-304../images/Emo58.gif

טוב... אומנם את פרק 303 לא ממש ראיתי אבל זה הפרק שבו רורי מקבלת את הטופס הרשמה שלה מהרווארד. פרק 304 הוא פרק מצחיק שבו ליין מחליטה לצבוע את השיער שלה לסגול בשביל להצהיר בזה שאמא שלה לא הולכת לשלוח אותה לקול'ג שמרני במיוחד. וגם מבקשים מלוק ולורליי להרצות בתיכון בסטארס הולו על הקריירות שלהם והתלמידים מתעניינים יותר בהריון של לורליי בגיל 16 מאשר בעבודה שלה וזה גורם לבאלגן. ורורי נתקלת בחברה המאפנה של ג'ס, שיין, ו"רבה" איתה. זה פרק ענק.... מקווה שעזרתי.

lali37

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

אני בקשתי את 403 ו404 בכל מקרה,

ayaliar

Well-known member
403,404 ../images/Emo58.gif

403 - אמילי שולחת לרורי למעונות "מערכת קולנוע", לורליי וסוקי עושות מסיבה לילדים כשהנושא הוא שר הטבעות וריצ'רד מצרף את דיגר לשותף בעסק ראית? כן? אז תמשיכי 404 - דין... אם ראית את הפרק זה אמור להספיק חחחחח

למעלה