«° מסטולה°»
New member
שאלוווםםם לכולםם!!
וואוו..סופסוף אני יכולה להגיד בוודאות שאני כאן.. שאני נשארת ולתמידד!! יואווו התקופה הזו בלי "תפוז" היתה התקופה הכי קשה בחיי' הוירטואלים... חחח וואיי התגעגעתי לכולכםם!!! אתם לא מאמינים איזה קשה זה היה לראות ת'הודעות שלכם,לראו תאתכם מתרגשים,משחקים,צוחקים ופשוט לא להגיבב!!!!! אויי כל-כך התגעגעתייי!!! חח בתקוה שאתם עדי'ן זוכרים אותי..-חזרתיי!! כן..נאוה.. חח רק אלוקים (ומעיי'נוש
) יודעים מה עבר עליי עם כל הקטע של תפוז.. חח אז זהו..האתר והפורום הרשמי של הילה הלויי נפתחח!! סופסוף אפשר לבר עליה ורק עליהה!!!
איזה תענוגג..!!! חחח קודם כל אני מקווה שכולכם מציפים שםם!!! כי כבר התחלתי להכנס לכתב ההודעות המסחרר שיש שם...אבל לאט לאט אתם עוד תיראו-הפורום וההאתר יגדלל!!! אז זהו..באתי להגיד לכם שאני פה..ופה כדי להישאר.. ואני לא בורחת לשומקוםם!!!!!! אוהבת אתכם הכי שבעווולםםם!!!
נאוו'ש
וואוו..סופסוף אני יכולה להגיד בוודאות שאני כאן.. שאני נשארת ולתמידד!! יואווו התקופה הזו בלי "תפוז" היתה התקופה הכי קשה בחיי' הוירטואלים... חחח וואיי התגעגעתי לכולכםם!!! אתם לא מאמינים איזה קשה זה היה לראות ת'הודעות שלכם,לראו תאתכם מתרגשים,משחקים,צוחקים ופשוט לא להגיבב!!!!! אויי כל-כך התגעגעתייי!!! חח בתקוה שאתם עדי'ן זוכרים אותי..-חזרתיי!! כן..נאוה.. חח רק אלוקים (ומעיי'נוש