שאלווווווווון

שאלווווווווון

הפעם שמתי שאלון קצר בשביל שי
השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם: מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

liron162

New member
עונה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שוטפת פנים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אממ כן קרה פעם בימים של בצפר שהשעון צילצל כיביתי אותו ואז שוב נרדמתי .. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אממ לא הרבה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לפעמים אם כן, מה? מה שיש בבית אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אוכלת אבל תלוי מה יש לאכול צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת צהריים יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אממ שניצל לפעמים גם צ'יפס או ספגטי או משהו שאמא מכינה מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה יש לכם חוגים? איזה? אין לי ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] ש"ב לא, הולכת לחברים, שומעת מוזיקה נמצאת בבית אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? ברור חחח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כן בויוה "קוראים לזה אהבה", בזמן אחרון הפסדתי הרבה פרקים זה עוד מעט נגמר לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? תלוי..אם משעמם בחדר אז הולכת לסלון מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חחחחח לא עושה כלום בלילה סתם: מתי אתם הולכים לישון? 2 3 לפעמים יותר מאוחר קל/קשה לכם להרדם? לא כ"כ אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

דנההה את גדולההההה....עכשיו אני יכולה להעביר

את הזמןןן בעירייההה עד שהמוקדנית תחזורררר....חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי בוקר
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מדליקה את הדי.וי.די עם שירים של שריתתת מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?
לפעמים אני בעצמי...פשוט יש לי תחושת זמן גם תוך כדי שינה...ולפעמים אמא.... קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?
כןן... כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?
רבע שעה בערךך... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
לפעמים כןן... אתם אוכלים ארוחת בוקר?
לא תמיד.... אם כן, מה?
סלט,צנימים,גבינות...כל מיני כאלההה.... אם לא, למה?
[אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?
כן אני יודעתתת אבל לא תמיד יוצא ליי... צהריים
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?
מדליקה את הדי.וי.די.....כמובןןןן עם שירים של שריתתתתת יש אנשים בבית? או שאתם לבד?
תלוי באיזה יום.... מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?
מה שאמא מכינההה מכינים לבד? או שמכינים לכם?
אם אמא בבית אז היא מכינה אבל אם לא אז אני מכינה לכולםםםם יש לכם חוגים? איזה?
חוג??לאא...אבל אני במועצת נוער ובמשמר האזרחי והייתי גם בנוער העובד והלומד אבל עזבתייי ערב
מה אתם עושים בד"כ בערב?
[שיעורים,חברים,מוזיקה..]
מוזיקה,מחשב,טלויזיה...קצת לימודיםםם... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?
לפעמיםםם... יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
תלוי באיזה ימים.... לילה
אתם אוכלים ארוחות לילה?
[כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]
לפעמים כשבא לי... אתם שומעים מוזיקה בלילה
?כן ברור....אם אני לא שומעת את שרית בלילה אני לא נרדמתתתת איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?
ברור שבחדררררררר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]מבינים,מבינים....אם אני עם החברר אזזז....תבינו לבדדד....חחחח סתם
מתי אתם הולכים לישון?
תלוי בעומס שהיה לי אותו יוםם...אם עבר עליי יום קשה אז אני נזרקת מוקדםם אבל אם אני לא אני מרשה לעצמי גם לא לישוןן קל/קשה לכם להרדם?
שובב...תלוי באיזה יום מדוברר... אתם עושים מקלחת לפני השינה?
ברורררר

וואי הדר

את עושה לי חשק לשים איזה די וי די של שרית עכשיו... אבל אין לי כוח להדליק את הטלויזיה..

חחחחחח יאללה שימי,שימי...תרקדי גם במקומייי

כי אני כרגע בעירייה...יושבת בכניסה...במוקד...ושמתי פה מוזיקה...שירים של שריתתתת.. כולם עושים לי וואה וואה את משוגתתתת בסוף העירייה תתמוטט..

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עלק תרקדי
שמתי.. אבל אני לא רואה אותה.. אני רק שומעת. כי הטלויזיה מאחוריי
אני צריכה לשנות את החדר הזה דחוףף

עונות ביחד [אני וחן]

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?דנה וחן:בודקות מה השעה מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]דנה: קמה לבד חן: הפלא בזמן האחרון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?דנה: אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהשעון המעורר הצליח להזיז לי בכלל חן: כההה חחחח תמיד כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? דנה: תלוי חן:הרבה זמןןן..=] אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?דנה: אם אין בצפר אז כן כי אז יש לי זמן. חן:לא..אוהבת בערב.. אתם אוכלים ארוחת בוקר? דנה: לא... אני לא מסוגלת לאכול בבוקר חן:לא ממש,לפעמים אם כן, מה? דנה: מהמה? חן:טוסטטט חחחחח(לא צריכה לדאוג משומנים)למזליי אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] דנה:יודעים יודעים חן: משתדלת לדעת חחח צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? דנה: מחשבבב חן:וואלה אני כבר משוטטת בבית יותר מ - 3 שבועות..מבריזה מהשירות=] יש אנשים בבית? או שאתם לבד? דנה: בדר"כ יש אבל לא להרבה זמן חן:עכשיו רק עם הפיליפינית..חחחחח מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? דנה: מה שיש.. ואם אין אז לא אוכלים חן:טוסטטט סתםםם חחחח מכינים לבד? או שמכינים לכם? דנה: לפעמים מכינה לבד חן:לפעמים לבד..ארוחה כבדה עם בשר וזה..הפיליפינית.. יש לכם חוגים? איזה? דנה: לא. חן:לא אין. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] דנה: אממ בדר"כ באות אליי איזה 3-4 חברות חן:מחשב,טליויזיה,זאפה,שרית,חברים..יושבים בזולה של אחי וכאלה.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? דנה: כן חן: כה אבל כבר זה יוצא לילה לא ערב..חחח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? דנה: לא בדיוק חן:"גביוטה" אבל הסתיים כבר..אוףף..לא נורא נמצא משוו אחר..חחחח לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] דנה: לא חן:לא ממש חחחח ואתם!?! אתם שומעים מוזיקה בלילה? דנה: תלוי חן:אממ במחשב,ורק של שריתיייייי ברור!?! איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? דנה: אממ בגינה עם כל החברים ואם המשטרה מעיפה אותנו אז אנחנו במזח חן:בסלוןןןןן=] מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]דנה: מחשב חן:טוב זה כבר לא לפה חחחחחח,מכירים ת'מילה פרפר..חחחח סתאאםם=] סתם: מתי אתם הולכים לישון? דנה: בין 4 ל6 חן:כשבא ליייייייייייי=] קל/קשה לכם להרדם?דנה: זה בא בתקופות. .אבל בדר"כ קל חן:פעם קל ופעם קשה..איזה באסה זה שלא מצליחים להירדם חחח=] אתם עושים מקלחת לפני השינה?דנה: בדר"כ כן כה אני בזמן האחרון מתקלחת בלילה..=] דנווווש,אוך,אוך מתה עלייךך=]היה נפלא לענות איתךך אחות שלווו=]

וואייי שאלונים צוהריים טובים

יותר מאוחר הענה הכשיו הגעתי הביתה .... איזה נחמד סופ"ש הגיע

עונה ודנה תיראי שאני הגבתי הפעם ../images/Emo24.gif

וקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אני מתוררת לבד קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?אם אני צריכה לצאת אז מאוד מהר אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה?לפעמיים חביתה ולפעמיים מעדן איך שבא אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?אני בדרך כלל בבית יש אנשים בבית? או שאתם לבד?אמא שלי בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מה שבא ברוך הבא מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי יש לכם חוגים? איזה?חחחחחחחחח חוגים ממש לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]?רואה טלויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן estanders לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]ישנה סתם: מתי אתם הולכים לישון?בסביבות 1 אחר חצות קל/קשה לכם להרדם?קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה?לפעמיים

../images/Emo66.gifעוונה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר
לשירותים
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..
אמא שלי קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון
לא כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ
ה-ר-ב-ה זמן חחח אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר
לא תמיד..לפעמים אם אני מתחילה מאוחר ואין לי מה לעשות אז מתקלחת בבוקר אתם אוכלים ארוחת בוקר
כן אם כן, מה
מה שיש ..בעיקר קרונפלקס עם חלב אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים
שמה את התיק בחדר יש אנשים בבית? או שאתם לבד
רוב הזמן יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים
כן מכינים לבד? או שמכינים לכם
מכינים לי יש לכם חוגים? איזה
אין לי ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]
לא משהו מיוחד אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב
חחח איזה מורעבת אני יוצאת
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב
כוכב נולד,רוקדים עם כוכבים לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]
סוף סוף לא חחח אתם שומעים מוזיקה בלילה
לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר
בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]
סווודי סתם: מתי אתם הולכים לישון
מאוחר קל/קשה לכם להרדם
קשה אבל כמה מהר אתם עושים מקלחת לפני השינה
כן קצצצצר מאוווד יש לי חשק לארוך

עונה../images/Emo70.gif דנה נשמהההה../images/Emo24.gif

דבר ראשון דנה תודה רבה רבה רבה לך שחשבת עלי נשמההההההההההההה
ועני עונההההההההה
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
שותף פניםםםם מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]
אמא ושעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?
מהר אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
כן אתם אוכלים ארוחת בוקר?
לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]
יודע צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?
מיתקלחיםםםםםם יש אנשים בבית? או שאתם לבד?
עם המישפחה מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?
בבסיסססססס קייטרינג מכינים לבד? או שמכינים לכם?
מכינים יש לכם חוגים? איזה?
אין
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]
מוסיקה
וחברים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?
כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]
ממתקיםםםםם אתם שומעים מוזיקה בלילה?
כן
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?
חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]
חחחחחח
סתם: מתי אתם הולכים לישון?
כמה שיותר מאוחר קל/קשה לכם להרדם?
לא אתם עושים מקלחת לפני השינה|קדימה
קדימה|ברור
שאלון מדהים אהבתי דנדושששששששש

משה 102

New member
עונה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומר "מודה אני"... מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] פלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן נראלי. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 20 דקות בדר"כ אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן אם כן, מה? כריות אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] לפי דעתי ארוחת צהריים הכי חשובה.. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מחשב/טלויזיה/לימודים יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל בשרי טוב.. מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי.. יש לכם חוגים? איזה? הייתי ברכיבה על סוסים עד השנה.. משהו כמו 6 שנים ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] תלוי אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? בטח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממ לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לפעמים אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן, אם אני לומד לאיזה משהו איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם: מתי אתם הולכים לישון? בסביבות 12. קל/קשה לכם להרדם? קל ברוך ה' אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

עונה מרוב שיעמום ואי יכולת לישון../images/Emo6.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? - שוטפת פנים ונשקלת
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] - או אמא או שאני קמה לבד קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן חחחח כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 20 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אממ לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא חס וחלילה מי אוכל בבוקר בקושי מים אני שותה
אם כן, מה? נס קפה אם כבר
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי מי שאוכל משמין ! עובדה ! צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מדליקה את המסך של המחשב
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא ואחותי הקטנה מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שבא לי מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים חחח ממש מצאתם לכם מי יכין אוכל לבד
יש לכם חוגים? איזה? הייתי בקראטה עד לפני חודשיים פרשתי לפני המבחן של דן 2 [עזבו , לא תבינו ] כי הוא יצא יום לפני הבגרות בתקשורת
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אממ מחשב טלויזיה
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אממ לפעמים אם אני ממש רעבה יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? ויוה
וקרב סכינים עם סטפניייייי החתיך שלי
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] נראאאאאאאאאלללכם ?! הכי משמין לאכול בלילה
אתם שומעים מוזיקה בלילה? אממ כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר איזה סלון
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] - מהתמימים האלה "אני בשעה 9 עושה פיפי והולך למיטה" חח קיצור אז אצלי זה לא עובד ככה
סתם: מתי אתם הולכים לישון? אממ אתמול הלכתי לישון ב 5 לפנות בוקר , ותראו , עכשיו אני ערה ! הפקרות קל/קשה לכם להרדם? ואי קשה א=ש [דנה זה בשבילך] אתם עושים מקלחת לפני השינה? אממ לפעמים דננננננה מה זה השאלון הקצר הזה??
חכי חכי אני מטביעה אותך היום בים

../images/Emo6.gif חחחחחחחח דנה אני באה להציל אותךך בים../images/Emo6.gif

שלא יהיה מצב שרוני ת'טביע אותך
חחחחחחחחחחח
אוך,אוך מתה עליכןןןןןןןן
ליויה
חחחחחחחח

אני ומאמיייי שלי עונות ביחד ../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מאיה:מתקשרת למאמי שירן:עונה למאמי
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שירן:שעון מעורר בדר"כ מאיה:גם אני :] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?שירן:תמידדד ! מאיה:ברורר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שירן:כשאני עושה בוקר לוקח לי בדיוק רבע שעה וכשאני עושה צהריים שעה + מאיה:רבע שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?מאיה:לפעמים.. שירן:אממ אם אני עושה צהריים אז כן... אתם אוכלים ארוחת בוקר?מאיה: לא שירן:ממש לאאא ! אם כן, מה? מאיה + שירן : אמרנו לא מה אתם רוצים ?! אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]מאיה : יוווו איזה חפירה שירן:כי לא בא לי
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מאיה: מתקשרת למאמי שירן: עונה למאמי יש אנשים בבית? או שאתם לבד?שירן: נו ברור שיש...לאן אתם רוצים שהם ילכו
מאיה: כנ"ל מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?שירן: סלט
וחמגשית [מהחדשות השוות האלה...] מאיה:אורז,שניצל וסלט מכינים לבד? או שמכינים לכם?שירן: מביאים לי...את האלף האיים בסלט אני שמה לבד
מאיה:אמא מכינה לי
יש לכם חוגים? איזה?שירן: ברוררר...מקרמה,בלט וסטפט
מאיה: חוג סריגה
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]מאיה:מתקשרת למאמי שירן:עונה למאמי אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?שירן:כן... מאיה: לפעמים יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?שירן: מה סדרות
בדר"כ אני קבורה עמוק בבור...שם יש רק סרטים לא סדרות
מאיה: כן , חשופים...
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]שירן: כשאני חוזרת אז כבר לילה ובדך כלל אני טוחנת איזה משהו... מאיה:לא תמיד אתם שומעים מוזיקה בלילה?שירן: לפעמים...מאיה:כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?שירן:בסלון חחחח מאיה:בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]שירן:את מאמי מאיה:את מאמי
סתם:
מתי אתם הולכים לישון?מאיה: לא לפני שתיים עשרה שירן:זה תלוי איזה משמרת אני עושה למחרת.. קל/קשה לכם להרדם?שירן:זה תלוי מאיה:כנ"ל אתם עושים מקלחת לפני השינה?שירן: ת-מ-י-ד
מאיה : כן..

MISS MUSIC

New member
עונה...רק כי ממש ממש משעמם לי../images/Emo4.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שוטפת פנים, שותה נס ובודקת כמה אני שוקלת מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אחים שלי, לפעמים אימא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? קודם כל שאני אשמע ת'שעון ואח"כ נדבר
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חחחחחחח יותר מידי זמן... 3 שעות בערך
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? כן, אחרת אני אהיה מסטולה מעייפות כל היום. אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? אמרתי שלאאאא
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] ככה, אין לי זמן לאכול
וכן אני יודעת שזו הארוחה הכי חשובה. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אני אף פעם לא חוזרת הביתה בצהריים (רק בימי שישי).... אבל הדבר הראשון שאני עושה כשאני מגיעה הביתה זה מכינה לי נס
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בדר"כ יש.... אחי וחברים שלו (שזה בדר"כ 10 אנשים לפחות) מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? בדר"כ בצהריים אני בעבודה אז אני אוכלת פיתה עם חומוס לרוב... מכינים לבד? או שמכינים לכם? לבד יש לכם חוגים? איזה? לאאאא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] טלויזיה, טלפון, הופעות, כותבת ליפה שלי, חברות, מחשב אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? ערב לא, לילה כן
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אמממ כן כל מיני סדרות בספרדית
, רק בגלל שזו השפה הכי יפה שיש
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] הארוחות לילה שלי זה לא ממתקים אלא דברים יותר רציניים... כמו למשל חבילת של סטייקים או חבילה של המבורגרים
אתם שומעים מוזיקה בלילה? אמממ לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר, כשאני בבית אני כמעט תמיד בחדר בקושי תראו אותי משוטטת בבית... מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אהמ.. זה לא לגיל שלכם יא קטינים
סתם: מתי אתם הולכים לישון? מאוחר מאוד...כמה שיותר מאוחר יותר טוב. קל/קשה לכם להרדם? קשה מאוד
...המחשבות על היפה שלי מדירות שינה מעיניי...
אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן תודה דנה יא נשית

למעלה