שאלה

שאלה

היי שלום אני חדשה פה..יש לי כלבה צ'ין יפני בת שנתיים! טוב השאלה שלי זה האם זה בסדר לקלח את הכלבה שלי שהיא במחזור? זה שאלה די דחופה כי אני גם הולכת לזווג אותה ונהיו לה פרושעים אז לא נעים ! בבקשה תענו תודה רבה ויום טוב לכולם

sunrize1

New member
למה לא?

אפשר לקלח גם במחזור וגם כשלא במחזור. המקלחת לא תוריד ממנה את כל הפרעושים,אגב. בכדי לטפל בהם,את צריכה להשתמש בתרסיס או אמפולות. לגביי הזיווג, יש לי הסתייגות,אבל אשאיר את זה לאחרים.

תודה

כן אני יודעת שזה לא יוריד את כולם אבל לבינתיים כי זה ממש דקה אחרונה וסליחה שאני מפגרת אבל אני לא כזאת טובה בעיברית אני עולה חדשה אבל מזה הסתייגות? סליחה על הבורות

Bakura

New member
הסתייגות=אני לא אוהבת את העניין.

בערך. אם תסתכלי כאן בדף, קצת למטה, תראי חמישה גורים שננטשו ומחפשים בית. באמת למה את צריכה גורים דווקא של הכלבה שלך? רוצה גורים? בכייף, את מוזמנת לקחת את כל החמישה האלה ולגדל אותם ולמצוא לכולם בית.

sunrize1

New member
את עולה חדשה,לא מפגרת../images/Emo13.gif

הסתייגות- כלומר, אני לא מתלהבת מרצונך לזווג אותה, כי כמו שענו לך למטה, יש די גורים וכלבים בוגרים, נטושים ואין מי שיאמץ אותם. בקשר לקולר- קניתי קולר ל 3 חודשים לכלבה שלי ונדמה היה לי שזה לא עושה את העבודה, אבל אני רואה שהיא נקייה ואין עליה פרעוש אחד אפילו,אז סביר להניח שזה יעיל בינתיים.

yaelhar

New member
עד כמה שאני יודעת

אין קשר בין מקלחת לייחום (למרות שפעם רווחה אמונה טפלה בעניין הזה לגבי נשים). אפשר לרחוץ כלבה גם בייחום אבל בד"כ משתדלים לעשות זאת עם סיומו של הייחום כדי לא לרחוץ פעמיים. אם הרחצה מיועדת לפתור בעיית פרעושים - הוא מיותרת. רחצה לא קוטלת פרעושים וקרציות. צריך להדביר את אלה באמצעות ריסוס או אמפולות.

האמת זה יותר...

קטע של היא מאוד התלכלכה כי אנחנו גרים במושב וקשה לשמור על הפרווה שלה נקי בתנאים כאלה ולא רציתי להביא אותה למזווגים או איך שאומרים את זה שהיא מלוכלכת לא ידעתי אם מותר אבל עניתם תודה רבה רבה ! ובקשר לפרושעים מה אתם חושבים על הקולר הזה של 6 חודשים ? היה לי את זה והייתי מאוד מרוצה

yaelhar

New member
אם היית מרוצה

קני את זה. אני פחות אוהבת קולרים: מאבדים יעילות אם נרטבים, גורמים לפעמים לאלרגיה ופוגעים בפרווה מסביב לצואר.אבל זה עניין אישי.

shar29

New member
אם את מתכוונת להרביע אותה אל תשימי לה קולר

קרציות או אמפולה לפני שתתיעצי עם וטרינר, יתכן והחומרים יכולים לפגוע בעוברים.

shima

New member
את לא הולכת לזרוק לרחוב.

וגם האנשים שתמסרי להם בתקווה לא יזרקו לרחוב או עמותה, גם אםם יעברו שינויים בחייהם כמו מעבר דירה, או הולדת תינוק. מה יקרה עם הגורים של הגורים של הכלבה שלך? מה יקרה עם הגורים של הגורים שלהם? את יכולה לחתום שאף אחד מהם לא ימצא עצמו בעמותה? לא יודעת אם את מודעת לנתון המזעזע של חמישים אלף כלבים שנרצחים כל שנה בהסגרים עירוניים כי אין להם בית. פשוט לא מצליחים למצוא להם בתים מאמצים. תנסי לחשוב בתוך עצמך מאיפה יש חמישים אלף כלבים כאלה בכל שנה? כל כלב היה פעם גור חמוד של כלבה שאהבו, אבל הדבר המוסרי הוא לא להביא יותר כלבים , עד שלא ימצאו בית לכלבים הקיימים. מישהו יכול להוסיף קישור למאמר של חבובניק?

ניל´´י

New member
לאנונימית 2007

מה קשור ה' לכלבים?? בינתיים הוא לא הוכיח את יצמו, ראי כמה כלבים עזובים ישנם בארץ וכמה כלבים מומתים כל שנה כ 40000 אלף כלבים!!!! אם הכלבה אינה בעלת תעודת יוחסין, בבקשה אל תרביעי אותה, יש מספיק כלבים דמוי גזעי בעמותות השונות.. אם הכלבה בעלת תעודת יוחסין, אנא פני למועדון לכלבים גזעיים וקבלי את אישור מרכז הגזע להרבעה ומרכז הגזע גם יפנה אותך לזכר המתאים לנקבה שלך, לא מרביעים כל נקבה עם כל זכר אפילו שהם שייכים לאותו הגזע... אני חוזרת על כך, אם הכלבה אינה בעלת תעודת יוחסין ואת מאוד רוצה גורים, פני לאחת העמותות ואמצי לך גור/ה שיהיה חבר של הכלבה שלך... סבתא ניל"י...

SCRATCHER

New member
תקראי בבקשה

את המאמר הבא אם יש משהו לא מובן, את מוזמנת לשאול אותנו. אני רוצה לבקש ממך לזכור, שכל האנשים כאן פעילים שנים בהצלת בעלי חיים. הם יודעים על דברים נוראיים שקורים, שאת כנראה לא מודעת אליהם. כל מטרתם כאן היא להציל כלבים, והם אומרים הכל מתוך כוונות טובות.

למעלה