שאלה

מצב
הנושא נעול.

הגר43

New member
שאלה

שאלה
בקשר לתרומת ביציות בחו"ל אפשרות אחת ברומניה עוברים טריים אפשרות שניה בקפריסין בלסטוציסטים מה הסיכוי הגבוהה מבין שניהם אם יש היסתייגויות לגבי המקומות אשמח לקבל כמוכן כל אינפורמצחה תבורך מודה לכן.

ברוכה באה ל../images/Emo82.gif החם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שאלה
בקשר לתרומת ביציות בחו"ל אפשרות אחת ברומניה עוברים טריים אפשרות שניה בקפריסין בלסטוציסטים מה הסיכוי הגבוהה מבין שניהם אם יש היסתייגויות לגבי המקומות אשמח לקבל כמוכן כל אינפורמצחה תבורך מודה לכן.
ברוכה באה ל
החם

קודם כל ברוכה הבאה
ישנם עוד כמה אופציות לגבי תתרומה מחו"ל ועל זה תוכלי לילמוד בקישור הזה ל"שאלות הנפוצות" בפס בכחול בראש עמוד הפורום. בנוסף יש ב"קישורים" באותו פס הכחול קישורים לאתרים של מכונים המתעסקים בתרומת ביציות בחו"ל. לגבי סיכויים, טריים מול בלסטוציסטים, אני לא יכול לעזור לך אבל ואני מאמין שהממחויות שלנו מידי יענו לך. פילפלת שלי
בהריון ועשינו את זה במסלול ב"ח בני-ציון רומניה. פרטים על המסלול נמצא באותו קישור. לפילפלת שלי
החזירו עוברים טריים. המון הצלחה וברכה הבאה ל
החם
. במידה שיהיו לך עוד שאלות נשמח לעזור.

סביון1

New member
שלום הגר וברוכה הבאה לפורום

שאלה
שלום הגר וברוכה הבאה לפורום
בלסטוציסטים הם גם עוברים טריים, רק שהם הושארו עוד יומיים-שלושה במבחנה וגדלו לכדי 100 תאים בערך. למיטב ידיעתי, מגדלים עוברים לבלסטוציסטים כאשר יש הרבה עוברים, ואז אפשר לברור את הטובים מתוכם ולגדל אותם עוד כמה ימים. יש בכך סיכון מסוים כי יתכן שחלק לא ימשיכו להתפתח. ולעולם לא נדע האם התפתחותם נעצרה בגלל ששהו מחוץ לרחם או שבכל מקרה הם לא היו מתפתחים, גם אילו הוחזרו לרחם קודם. אז בדרך כלל לוקחים את הסיכון הזה כשיש הרבה עוברים. למיטב ידיעתי, עוברים שהצליחו להתפתח לבלסטוציסטים יש להם סיכוי גבוה יותר להפוך להריון תקין מפני שהם יותר מוצלחים, לא בגלל שהשיטה יותר מוצלחת. עצם זה ששרדו זה מעיד על מוצלחותם. לא פירטת בין איזה מקומות בדיוק את שוקלת: בקפריסין יש מספר מכונים, אנחנו מכירים כאן בפורום את "זיגי" ואת "פדיוס". גם ברומניה יש מספר מסלולים שמציעים רופאים שונים. אני ממליצה לך לקרוא את המידע שמופיע בשאלות הנפוצות (הקישור שמלח נתן לך). אם יהיו לך עוד שאלות אחרי הקריאה, את מוזמנת לשאול. בחירה מוצלחת, סביון

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלה
ברוכה הבאה

אין לי להוסיף על דברהם של מלח וסביון רק לקוות שזמנך עמנו ינעם ושתצליחי מהר מאוד להכנס להריון.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif

שאלה
ברוכה הבאה ו

גם לי אין מה להוסיף על המידע של מלח והמומחיות של סביון... לא ברור על איזה מסלולים את מדברת (זיגי בקפריסין? רונאל-אסף הרופא ברומניה?) בכל אופן- והכי חשוב- המון
ואם אחרי כל החומר המרוכז שהפנו אותך אליו- יהיו לך שאלות- נשמח לענות

צוקה1

New member
הגר ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה
הגר ברוכה הבאה

והצלחה רבה עם כל בחירה שתעשי צוקה

אפרוח2

New member
ברוכה הבאה לפורום

שאלה
ברוכה הבאה לפורום
אני הצטרפתי ךפני כשלושה שבועות ומאז אני מחוברת לכאן כמטע OL, כמות המידע והפרגון מדהימים. את יכלה לשאול כל שאלה בעולם על תרומות ביצצית ומובטחת לך הענות מלאה! אנשי הפורום בחלקם אינציקלופדיה מהלכת

הגר43

New member
זיגי בקפריסין ???

שאלה
זיגי בקפריסין ???

מצב
הנושא נעול.
למעלה