שאלה

kiticat

New member
שאלה

אני כבר אובחנתי. ADD כאמור. האם חלק מהפרעות קשב, זה רעשים קטנים שמוצאים אותי משלוותי? שריקות, גם אם בצד השני של האוטובוס, נדבקות באוזן, ובפעם האחורנה שהייתי על אוטובוס, כבר שקלתי לרדת ולחכות לבא אחריו מרוב כאב ראש...

@זהר@

New member
כן כן כן כן כן

אני מאובחנת ADHD, שריקות, תקתוקים, רעשים קטנים מסוגלים להוציא אותי מדעתי ולהרוס לי אפילו את הריכוז המינימלי ביותר. עכשיו תארי לך שיש לי ילד ADHD בעצמו בבית שכל היום מרוב חוסר שקט עושה בדיוק את הדברים האלו? שורק, מתקתק, עושה רעשים קטנים (וגדולים) .... אבל אני חולה עליו, וכשאני עם ריטלין לא מזיז לי כלום וכשהוא עם ריטלין הוא לא שורק

kiticat

New member
זה מצחיק

כי גם אחי הוא ADHD. הוא לוקח ריטלין- סלו רילייס. אני לא לוקחת. והוא כל הזמן שורק, גורר רגליים, עושה קולות קטנים, עומד בכניסה לחדר שאנשים צופים בטלווויזיה ומזמזם....

דליה.ד

New member
כמובן!

כי יש ילדים שהריטלין מגביר אצלהם את הטיקים! ןזה סימן ברור למדי ששווה לבדוק תרופה אחרת!

אוי הרעשים הלבנים ../images/Emo13.gif

כן כן יש להם שם לרעשים האלה הקטנים שלא מפריעים לאף אחד אלא רק לבעלי הפרעות קשב וריכוז, זה נקרא "רעש לבן" אותו רעש שאנשים שלא סובלים מההפרעה מסננים בקלות...

אשלונית

New member
אז לי יש שאלה,

מה עם הרטאלין לא עוזר לסנן אותם ובכל זאת מישהו שכתב בזמן המבחן עם עט וזה עשה רעש על השולחן זה שיגע אותי והפריע לי. מה עושים?

אשלונית

New member
ניסתי לא עזר.

ועל דיסקמן אין לי כוח להתווכח עם לדוגמה המורה למתמטיקה כמו שהיה לי איתה סיפור בעבר. מה גם שבבגרות אסור אז אני לא יכולה להסתמך על זה. אז מה כן אני יכולה לעשות?

למעלה