אני כבר אובחנתי. ADD כאמור. האם חלק מהפרעות קשב, זה רעשים קטנים שמוצאים אותי משלוותי? שריקות, גם אם בצד השני של האוטובוס, נדבקות באוזן, ובפעם האחורנה שהייתי על אוטובוס, כבר שקלתי לרדת ולחכות לבא אחריו מרוב כאב ראש...
אני מאובחנת ADHD, שריקות, תקתוקים, רעשים קטנים מסוגלים להוציא אותי מדעתי ולהרוס לי אפילו את הריכוז המינימלי ביותר. עכשיו תארי לך שיש לי ילד ADHD בעצמו בבית שכל היום מרוב חוסר שקט עושה בדיוק את הדברים האלו? שורק, מתקתק, עושה רעשים קטנים (וגדולים) .... אבל אני חולה עליו, וכשאני עם ריטלין לא מזיז לי כלום וכשהוא עם ריטלין הוא לא שורק
כי גם אחי הוא ADHD. הוא לוקח ריטלין- סלו רילייס. אני לא לוקחת. והוא כל הזמן שורק, גורר רגליים, עושה קולות קטנים, עומד בכניסה לחדר שאנשים צופים בטלווויזיה ומזמזם....
כן כן יש להם שם לרעשים האלה הקטנים שלא מפריעים לאף אחד אלא רק לבעלי הפרעות קשב וריכוז, זה נקרא "רעש לבן" אותו רעש שאנשים שלא סובלים מההפרעה מסננים בקלות...
ועל דיסקמן אין לי כוח להתווכח עם לדוגמה המורה למתמטיקה כמו שהיה לי איתה סיפור בעבר. מה גם שבבגרות אסור אז אני לא יכולה להסתמך על זה. אז מה כן אני יכולה לעשות?