שאלה

MARMELAD

New member
../images/Emo39.gif הי אנג´ל

קודם כל אני חושב שבעצם זה שאתה מחפש כבר יש לך חלק מהתשובה... לא? דבר שני - תרשה לי להמליץ לך על פורום זהות מינית - שכל מטרתו היא לעזור להבין את עצמך ואת הנטיות שלך. וכשתהיה הומו גאה
(או דו - או וואטאבר) - אז תחזור לכאן! (ד"א - אותה תשובה לכל המתלבטים / מתלבטות )

זורבבל

New member
פרט ונמק או במילים אחרות הרחב ../images/Emo6.gif

וכפי שמרמלד אמר, אם אתה פה זה כבר סימן. זורו

xanadu

New member
פינת ד"ר אהרון בלוך או ד"ר עזור לי

ובכן, הנער המתגבר, ההורמונים גואים? האקנה פורחת? האביב שוב סוער וליבך מסתער, רק אתה לא יודע מה? הנה צרור עצות (שוב בחיני חינם!!!), האם אתה גיי? * האם יש לך חולצה של כאוס בארון? אחת? שתיים? שבע עשרה? * האם ישבת והקדשת שעתיים וחצי לראות את הסרט "לפגוש את ג´ו בלאק" בשביל עשר השניות שבראד פיט מוריד את החולצה? האם עשית את זה יותר מפעם אחת? * האם בחשבון הויזה שלך יש חיוב של שש מאות שקל בתשלומים לקסטרו שעשית רק כדי לקבל את הקטלוג של דודי בלסר? * האם אתה שצריך לשלול מגילה אלמגור את תואר הגברת הראשונה של הקולנוע הישראלי ולהעניק אותו לגילת אנקורי? * אפרופו גב´ לינוביץ´ האם אתה עד היום זוכר איפה היית כשהמילים המיתיות "איך אפשר פילה בלי בורדו" נהגו? * האם ביום שישי בערב אתה בלתי ניתן להשגה כי אתה צופה ב"מהפך"? האם אתה מנהל מעקב אחרי השמלות של אורנה? האם אתה חושב שסנדרה רינגלר היא מתלה מעילים מחומצן? * האם אתה יודע לשנן בעל פה את הראיון המופלא בין דצה לבין אילנה אביטל? כולל שמלת הסטרץ´ הבלתי נשכחת? האם גם אתה תהית כיצד היא דוחסת את עצמה לתוכה? האם הפכת את המשפט "את יודעת אורנה שלי אין בושה" למוטו האישי שלך? * האם אתה חושב שהסדרה "סטרייט ולעניין" היא שוס בלתי נורמלי? ו"ג´וני"? * האם אתה נקרע מצחוק כל פעם שריקי מרטין מספר על הדוגמנית החדשה שהוא יוצא איתה? * האם אתה זוכר איזה שיר זכה במקום החמישי בקדם 83? * האם אתה זוכר את כל סדר השירים בתקליט "עוד יום אחד" של ירדנה ארזי? * האם אתה אומר את המילים "היא דיווה" לגבי שולה חן? אם ענית על אחת השאלות, יקירי, בוא וניפגש באאוט ביום ראשון של שירי האירוויזיון נוכל כולנו לשיר יחד את "עוד ועוד". בהצלחה.

MARMELAD

New member
בכל היקר לי קסנאדו

אם תמשיך ככה תקבל את אות "צוות ההווי והבידור" או "יקיר התג הורוד" לבחירתך
ד"א תבדוק מסרים אישיים

למעלה