תודה
רוב החלומות שלי הלילה לא היו צלולים כלל , רק קטע אחד , בו אני עומדת על גג לבושה גלימה גדולה ולידי איש , נראה אפריקאי , גם הוא עם גלימה הוא עף , אני אומרת לו שאני לא יכולה לעוף , אז הוא אמר לי "את רק חולמת , את יכולה לעוף" ודחף אותי למעלה חייכתי ....ואז עפתי איתו מעל עיר שנראית מלמעלה כמו ניו יורק ולא פחדתי . אחר כך נחתנו , ליש מזרקה גדולה , החבר שלי (אנחנו גרים יחד) נכנס למים של המזרקה הגדולה והצלולה והיתה לי תחושה לא טובה , פתאום הגיעה דמות , שנראתה ה"מאסטר" עטופה כולה מכף רגל ועד ראש ונראתה מפחידה וחשובה, הדמות כאילו ביקשה , בלי מילים , שיצא מהמים , החבר שלי התריס מולה בפעלולים , שחה מהר מאוד , עשה כאילו הוא יוצא מצד אחד של המזרקה כך שהכניס את הידיים והראש לתוך החלק הבנוי והוציא אותם מצידה השני של המזרקה וכביכול "גבר על הדמות" ע"י פעלולים ... כל הזמן הזה אני מסתכלת ולמרות שאמרו לי שזה חלום - אני מודאגת... בלי כל קשר , היה לי עוד קטע , שטסתי מעל שלג , ראיתי חברה טובה שלי , אספתי אותה כמו שנושאים תינוק , נתתי לה נשיקה בלחי ולקחתי אותה לעוף איתי ... זה היה הקטע ה"צלול" כביכול , למרות שרק חלקית לדעתי ... בנוסף הטרידו אותי הלילה חלומות על ציפורים וטווס ... אוף , קמתי ממש עייפה
אני חושבת שהקטע שהבנתי שאני חולמת היה בקטע שבאמת התעוררתי , הסתובבתי לצד השני והחלום המשיך ... כי הלילה קמתי המון פעמים ... תודה רבה , אני ממש נסערת מהלילה המוזר הזה וכל היום זה מה שמטריד אותי ... אז תודה על השיתוף ~נטע