שאלה...

יווווווו אני חיכיתי להודעות האלו ../images/Emo3.gif

האמת ש(ותתקנו אותי אם אני טועה) או לפחות אצלמו, ההכנה הייתה כלללללללכך בולשיט. היא לא המחישה אפילו טיפונת מהדבר הזה שנקרא קורס מדצים. אומנם את עוברת את הק' (יחידת קבוצה) הבסיסים שמעבירים לך במדצים (ק' קבוצה, ק' מחנאות ק' ממטרה וכו') אבל זה בכלל לא דומה. אפילו שההכנה שלנו הייתה בעזריקם, יומיים, עם עוד שתי מועצות. אצלי היא הייתה נוראית בכולאופן. יצאתי עם קבוצה חרא. שכולם הכירו אחד את השני מלפני, מדריך לא משו.. הק' לא זרמו בכלל, אפחד לא שיתף פעולה, ורק הרסו לו... וזה היה שבוע לפני המדצים, ובכלל לא רציתי לצאת אחרי ההכנה. [ועוד המון ילדים שחשבו שככה הולך להיות המדצים] מה שאני מנסה להגיד בקיצור, זה שבד"כ ההכנה לא דומה למקור בכלל, ושקורס מדצים זה ה-דבר!
 
אחלה../images/Emo13.gif

ההכנה תהיה השנה יום אחד (אבל יום שלם), לא יודע כמה מועצות. אני יודע על גלבוע, גליל תחתון, אבל אני בטוח שיש עוד. אז את אומרת לא להתבאס אם לא יהיה משהו?
 

spraizler

New member
ההכנות גם לא דומות

אז ככה שיכול להיות שיהיה מה שהיא אמרה ויכול להיות שלא. בכל מקרה אל תתבאס, זה יהיה טוב.
 

Walk On Water

New member
אלללללון!

זו הילה D: בהכנה אתם עושים בערך כלום. הרעיון בהכנה הזו הוא למעשה להכין(מפתיע
) למד"צים- היכרות עם ק', קשירות, לינה בחוץ וכאלה.. תכירו המון חברים, תבשלו לעצמכם את האוכל הכי מגעיל בעולם ותישנו על דשא מלא חרקים כשבלילה מסתובב ערבי שיכור מסביבכם במעגלים, בקיצור- כיף חיים! סתם. באמת שזה כיף. הגרעינרים התותחים של גליל תחתון ידריכו אתכם, ונועה תיהיה! תלך!
 

Walk On Water

New member
הא!

אתם תישנו בחווה של הצופים! סומכת עליכם שתעשו משהו בנידון
 

Danale151

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

את יודעת שמאז שירן צמחונית?!!?!?!?..
 

לילוש91

New member
הכנה או בשמה האחר מיני מד"צים...

אצלנו למדנו המון.. והעבירו לנו קוםים שעברנו גם במדצים.. אבל הדבר הכי טוב שיצא מזה שזה היה עם חבר'ה גם ממועצות אחרות במחוז דרום אז זה יצר מן נפילה קלה יותר במדצים ולא בבום ... חוצמזה שזה חוויה מדהימה ומיוחדת.. אללה מיני מדצים מחוז דרום 2006 טמפקס מ"ס חחח חולה עלייכם!
 
למעלה