לא עונים ..אז לפחות בדיחות על עו"ד ...
בטיסה אחת קרתה תקלה קריטית והטייס הורה לדיילות להכין את הנוסעים לנחיתת חרום. כעבור מספר דקות שאל הטייס את הדיילת הראשית: "נו, מה מצב נוסעים? כולם מוכנים?" השיבה לו הדיילת: "בערך. כולם יושבים במקומותיהם וחגורים לכיסאות חוץ מעורך דין אחד שעדיין מחלק כרטיסי ביקור." ------------------------------------- עורך דין נתקל בעמיתו במסדרונות בית המשפט ואומר לו: "חשבתי שאתה כבר מת". "מה פתאום חשבת כך?" שואל העמית בתדהמה. "שמעתי הבוקר אנשים מדברים עליך טובות". -------------------------------------------------- כיצד תקרא לתאונה אווירית בה נספו 100 עורכי דין? "התחלה טובה!" -------------------------------------------------- כמה עו"ד צריך כדי לעצור אוטובוס נוסע ? אף פעם לא מספיק... -------------------------------- איש אחד מגיע לעורך דין יקר. "מה התעריף שלך?", הוא שואל את העורך דין. עונה לו העורך דין: "שלוש שאלות בחמש מאות דולר." שואל האיש: "זה לא יקר מדי?" עונה העורך דין: "לא יקר, ומהי השאלה השלישית?" -------------------------------------- עו"ד מכובד ומצליח החנה את היגואר החדשה שלו לפני המשרד, שכל העובדים יראו. כשהחל יוצא מהיגואר, עברה משאית וקרעה את דלת הנהג של היגואר. העו"ד, נסער כולו, התקשר למשטרה. תוך דקות ספורות, הגיעה ניידת בחריקת בלמים. לפני שהשוטר הספיק לשאול משהו, העו"ד החל צורח בפראות "היגואר החדשה שלי! היגואר שלי! רק הוצאתי אותה המחנות אתמול ועכשיו היא הרוסה לגמרי. זה לא יעזור עם תשלחו אותה לתיקון, היא לעולם לא תחזור למצבה הקודם. היגואר שלי! אבוי!" כשסיים את הצרחות, הניד השוטר את ראשו בגועל ואמר "קשה להאמין כמה חומרניים אתם עורכי הדין. אתם כל כך מרוכזים ברכוש שלכם שאתם לא מסוגלים לראות שום דבר אחר." "איך אתה מסוגל להגיד דבר כזה?" רתח העו"ד. "מכיוון שלא הרגשת אפילו את היד שלך. היית כל כך מרוכז בהריסת היגואר שלא הרגשת שהיד שלך נקטעה כאשר פגעה המשאית בדלת היגואר." "אוי אלוהים!" צרח העו"ד, "השעון שלי!" -------------------------------------------- עורך דין מפורסם נפטר ומגיע לשערי גן העדן. הוא מחכה בתור, וכשהוא מגיע למלאך העומד בשער הוא אומר לו: "נפלה לכם טעות. אני ישבתי לי במשרד, עובד לי על תיק חשוב, ופתאום ללא כל סיבה, אני מת. מה זה צריך להיות?" המלאך שואל את העורך דין לשמו, בודק במחשב שלו וחוזר לעורך הדין: "אני לא יודע למה אתה מתלונן, כתוב במחשב שנפטרת בשיבה טובה." "מה?' משתומם עורך הדין. אני בן 35, מה פתאום שיבה טובה?" המלאך בודק שוב במחשב לו ואומר לעורך הדין: "על פי חישוב שעות העבודה שחייבת את הלקוחות שלך אתה בן 187". -------------------------- חמישה עורכי דין מפורסמים בישראל משחקים פוקר. לפתע משליך דן את הקלפים על השולחן וצועק "כהן מרמה!" שואלים אותו האחרים איך הוא יודע. עונה דן "תסתכלו על הקלפים שכהן מחזיק. אלה לא הקלפים שחילקתי לו!" ------------------- הפנו שאלה זהה לעקרת בית, רואה חשבון, ולעורך דין. השאלה הייתה פשוטה, פשוטה מאוד... "כמה זה שתיים ועוד שתיים?" עקרת הבית השיבה : אני אישה פשוטה, לא יודעת חשבון, אז אני אספור עם האצבעות. סופרת האישה, ולבסוף מודיעה כי לדעתה התוצאה היא ארבע. רואה החשבון הודיע שכדי להיות בטוח בתשובתו, הוא צריך להעלות את הנתונים לגיליון אקסל, ואכן זה מה שהוא עשה. לאחר שסיים את חישוביו, הודיע כי התוצאה היא ארבע. ועורך הדין? עורך הדין שמע את השאלה, הגיף את את וילונות חדרו, עמעם את האורות, ובקול שקט הפטיר לעבר השואל: "כמה אתה רוצה שזה יהיה...?" ------------------ שלושה עו"ד שותפים יוצאים בהפסקת הצהרים לבית קפה. כשמגיעים לבית קפה אומר אחד השותפים - אני מוכרח לחזור למשרד , אני חושב שהכספת לא נעולה. אל תדאג עונה השותף השני. שלושתנו נמצאים פה. --------------- מתמחה לעריכת דין פורץ בבהלה לספריית וידיאו ומבקש מהמוכר את הסרט "העורך דין הישר " . המוכר מרים את הראש ואומר לו - מצטער אנחנו לא מחזיקים סרטי מדע בדיוני. -------------- מה עורך דין עושה בבריכה ? - תובע ! ---------------- שיהיה לכולנו יום טוב ...