שאלה...

litzuf

New member
שאלה...

מה אתם חושבים יקרה אם אני אפסיק עם כדורי ההרגעה שאני לוחקת?? האם יחזרו אלי כל העצבים שהיו?? או לא??

היי צביה..

אם לא תנסי...לא תדעי, ולעולם לא תתגשם משאלה...אם לא ינתן הכח....להגשים אותה. קבלי החלטה...להפסיק, כי כרגע כשאת נוטלת כדורים...את ממילא לוקחת אותם, אפ תפסיקי אותם...הסיכון היחיד שאת לוקחת...הוא "להצליח"!! מאמין שיש בך את הכח. בהצלחה. איתן

litzuf

New member
אני לא רוצה שיחזרו העצבים שהיו

אבל שונאת את הכדורים האלה... האמתשעכשיו אני רגועה אבל לא שלמה עם עצמי

tutit1005

New member
צביה יקירה שלי

דעתי היא שאם את נוטלת אותם כל יום ויום..אפשר לנסות להפחית בהתחלה יום כן יומיים לא..וכן הלאה עד שהגוף יתרגל בכל זאת הגוף רגיל לדבר מסויים ואי אפשר לצפות איך הוא יגיב..אבל.... תמיד...כדי לקבל חוות דעת רפואית בנושא{רופא משפחה למשל} יכול להיות שהוא ימליץ לך להפסיק לגמרי ..או ליטול לסרוגים.. וכן את מסוגלת בלעדייהם..את יכולה ויש לך את הכוח להתמודד..את בדרך חדשה עם החלטות חדשות..בדרך אל האושר..

צביה נשמה שלום לך.

צביה הצאה שלי ללכת לרופא שלך ולתיעץ איתו בקשר לזה. מאמי על תפסיקי במקה אחת. מאמי כי אני הייתי בעבר לוקחת נשמה.תרופות הרגעה.וזה מאוד עזר לי.

litzuf

New member
גם לי זה עוזר..

אבל נמאס לי ואני שונאת את עצמי כשאני משתמשת בהם...

צביה את לא צריכה לשנואה את עצמך להפך..

לאהוב וכמה שיותר מאמי כי את שווה .נכון לפעמים זה מעצבן אבל עם זה עוזר זה כבר טוב.

litzuf

New member
איך אפשר לאהוב את עצמי??

אם אני לוקחת את הכדורים האלה כאילו בגניבה, כדי שחס וחלילה מישהו לא יראה אותי לוקחת אותם.

נכון זה עצוב ומעצבן אבל מאמי זה עוזר לך נשמה.

אז תדברי עם הרופא שלך נשמה מה הוא אומר.

ע ו פ ר ה

New member
הכל אפשרי

קחי אותם עם שמחה. דמייני איך הם משפרים לך את המצב ואיך הם פשוט נפלאים. ואני מסכימה עם מי שאמרה שאם את רוצה להפסיק, שווה להתייעץ עם רופא ובכל מקרה שווה לרדת בכמויות בהדרגה. ובאשר לאהבה עצמית: נסי לשבת פעם ביום ולומר את המנטרה הבאה: "אני אוהבת את עצמי ומקבלת את עצמי כמו שאני ובזכות מי שאני". תחזרי על זה מספר פעמים בכל פעם, כשאת יושבת בעיניים עצומות ושמה לב לנשימות שלך. בתחילה אולי זה יהיה קשה, כי את רגילה להחמיר עם עצמך. אחר כך זה ילך ויהיה קל יותר. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
את יכולה גם להדהד...

אני שווה ואהובה,כי אני שווה ואהובה=30 פעם ביום! בהצלחה

tutit1005

New member
צביה צאי מהלחץ

ותחייכי מיד...
שום נמאססס ושום שונאת את עצמך... את אוהבת את עצמך ורוצה להרגיש טוב ..להראות טוב..ולחיות טוב ואת זה רק את ואך ורק את יכולה לעשות למענך.!!!! לגבי הכדורים שאת נוטלת..כתבתי לך כבר..עיצה מרופא יכולה לחולל פלאות.. לכי תדעי אולי את בכלל לא זקוקה להם...

אוסה

New member
תפסיקי איתם ע"מ שלא תתמכרי

ואל תחשבי על זה יותר מדי . זה כמו עם הסיגריות שלי , פעם בשעה הזאת הייתי מגיעה כבר ל 15 סיגריות עכשיו אני אויזת את השלישית שלי... לא ניסיתי ולא ידעתי שאפשר.

למעלה