שאלה...

שאלה...

אני הצלחתי להביא בעונה השנייה שלי עם בית"ר ירושלים את Galetti מאתלטיקו מדריר ב-6.25 מיליון, נראה לי עסקה טובה. מה הזר הכי נוצץ שהבאתם אי-פעם לליגה הישראלית ובכמה כסף? מה הייתה ההעברה הכי יקרה?

אאוזיס

New member
זרים נוצצים

אני גם מאמן בבית"ר ואני כעת בעונת 09\10...עונה מצליחה מאוד בעיקר באירופה (העפלתי לליגת האלופות לאחר שהעפתי בסיבוב השלישי את ריאל מדריד) ומקום ראשון בליגה. ולעסקינן, הרכש הכי יקר שלי הוא פרננדו לאוריטו, תמורת 7.75 מיליון יורו מאודינזה. מדובר בכישרון גדול בן 18 שחקן נבחרת ארגנטינה עד גיל 21, בה יש לו 27 הופעות ו-20 שערים!!! לעומת זאת, במשחקים בבית"ר הוא לא היה שווה חצי ממה ששילמתי עליו, אז לכן אחרי עונה אחת לא מרשימה שלו השאלתי אותו לאלצ'ה מהליגה הספרדית הבכירה. הבאתי לבית"ר לא מעט זרים מצויינים ואיכותיים כמו פרדי גוארין (1.1 מ' יורו), סזאר ארזו-בלם פשוט מושלם לבית"ר בליגה ובמאבקי ליגת האלופות (250 אלף יורו בלבד), אך הזר הכי פורה שלי הוא ללא ספק חוזה סוסה הארגנטיני שהבאתי אותו תמורת 250 אלף בעונה הראשונה שלי. פיתחתי לו תכנית אימונים מיוחדת שמתבלטת על בעיטות חופשיות והוא פשוט פנטסטי!!! הוא גם מלך השערים של הקבוצה עם 16 שערים מתוך 11 משחקי ליגה.

למעלה