שאלה,

שאלה,

מי האיידול הכי מצליח
מבחינה הגיונית, לפני יומים בערך התחלתי להתעניין בתוכנית הזו שנקראת אמריקן איידול, ובערך מיום ראשון אני מכיר את שני השמות : ג'ורדן ובלייק. לא ראיתי שום תוכנית וכמו שכבר ציינתי, ראיתי רק את התוכנית, שהם נפרדו ממלינדה (כן כבר למדתי לשנן את השמות). אין לי מושג מי היו הזוכים בעבר והמתמודדים, וההגיון הבריא אומר, שאם כולם מכירים את קלי קלארסון ואשכרה שומעים את קלי קלארסון ווואלה, הבחורה חוצה מדינות בערך כמו התוכנית שהיא התחילה ממנה אז זה אומר שהיא היחידה שבעצם עשתה את זה, כמו שהתוכנית מתיימרת לעשות מהכוכבים שלה
בייחוד שיש לי דיעה אובייקטיבית, בלי לראות שום קטע ובלי להכיר את איידול שמעתי את קלי כסתם זמרת כמו כל חבריה האמריקאים... תקנו אותי אם אני טועה, אני סה"כ מנסה להכיר את התוכנית...

קלי היא היחידה שהצליחה ברמה בינלאומית

אבל יש עוד איידולים שמאוד הצליחו בארה"ב, שזה בעצם מה שהתוכנית מתיימרת לעשות מהכוכבים שלה כי קוראים לזה אמריקן איידול, לא וורלד איידול... יש את קארי אנדרווד, כריס דוטרי, קתרין מקפי... טמיירה גריי, ג'ניפר האדסון וקונסטנטין מרולס (שהצליחו בתחום המשחק) ועוד שלא עולים לי כרגע (יש עוד שהצליחו!).

אבל מזה משנה../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

זו פאקינג הצלחה בינלאומית, ובתור אחד שאין לו מושג שקיימת בכלל תוכנית בשם איידול ומכיר את קלי קלארסון באיזו ארץ נידחת באירופה/אסיה/מזרח תיכון זו לא ההצלחה הכי גדולה שאפשר לבקש

האמת, שהבנת

אני שאלתי מחוסר ידע ואת ענית תשובה יפה.:) אחרי שסיפקת לי את הידע נתתי את דעתי, שאחרי הכל לא משנה כמה הם יצליחו בארה"ב, להצליח גם בארה"ב וגם בעולם זה חתיכת הישג, שאני בטוח שהם כולם מייחלים... לו לכן זה הופך לפי דעתי את קלי, לאיידול המצליחה ביותר בכל הזמנים והמוכרת ומוכרת בעולם...

זה לא רק דעתך זה גם הנתונים../images/Emo3.gif

אבל כן כמו שכבר אמרו בשרשור, כריס בדרך להצלחה בינלאומית וקארי אנדרווד מצליחה בטירוף בארה"ב (6 מיליון עותקים נמכרו מהאלבום האחרון שלה!)

Fairywitch

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

קיבלתי תשובה שאני די מסכימה איתה, ורציתי גם לשאול מאיפה השיר היפה בחתימה שלך?

תודה רבה|חינוק|

השיר נקרא "נוסע סמוי" ושתתחיל כבר עונה 7, שאני אוכל לראות מהתחלה ולא מהסוף...

SUBG

New member
הי הי פנטזי'ה ברינו!!!!!! וויילאים האנג ../images/Emo13.gif

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif קלי היא לא היחידה שפרצה עולמית

גם כריס דוטרי בדרך לזה וגם אליוט בקטנה שאני מאמין שעוד יצליח כפרעליו ^^ שניהם כבר הושמעו בגלגל"צ כריס מספר פעמים אפילו ג'ניפר האדסון גם זכתה כיכבה בסרט וזכתה באוסקר על התפקיד בDream Girls קארי אנדרווד מאוד מאוד מ-א-ו-ד מצליחה.אבל לעומת קלי,היא זמרת קאנטרי.וקאנטרי לא בדיוק הולך בארצינו,ככה שההצלחה שלה לא גרפה לכאן,אבל זה לא אומר שלעוד מקומות בעולם. אל תשכח,חוץ מארצינו הקטנטונת יש עוד המון מקומות בעולם,שנקראים חו"ל,שהאיידולים האחרים פרצו גם לשם

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gif ותגידו,מישהו הולך לראות את התוכנית בשלוש

בבוקר?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נראה איך יזרום

אני לומד לאזרחות ונראה לי שבין הפרסומות זה הזדמנות מצוינת להמשיך
האמת שבאמת באמת,ג'ורדן ובלייק ממש לא מעניינים לי ת'פטיט,אבל מעניינות אותי המחרוזות ושאר הופעות האורח.

Koki Girl1

New member
חח בהצלחה .. יש לי מגן ביום שישי בהיסטוריה

ואני מפחדת אוףף

Kryptonite

New member
חוץ מזה

שהאלבום הראשון של קארי מתקרב למכור רק בארה"ב כמו שני האלבומים של קלי. :S

SHTRUDIDI

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif!

אני מניחה שכבר קיבלת את התשובה שלאלתך אבל אני יכולה להוסיף שיש איידולים שמצליחים במקום מסוים אבל לא בכל העולם. לדוגמא, ג'זמין טריאס שהגיעה למקום 3 בעונה השלישית הוציאה אלבום שהצליח מאוד בפיליפינים. גם זו הצלחה, גם אם לא כלל עולמית.

למעלה