שאלה..

עייינת

New member
שאלה..

אפעם לא הייתי צופה קבועה של CSI ורק לאחרונה התחלתי לראות בקביעות.. עכשיו יש משהו שלא ברור לי. אחרי הפרק הראשון של העונה החמישית של מיאמי, הבנתי שלהורשייו היה אח שקוראים לו ריי, והוא מת באותו הפרק. עכשיו, ראיתי פרק של העונה הראשונה, ששם בעצם אומרים שריי, אח של הורשיו היה שוטר סמוי ומת בעצם מסמים.. מישהו יכול להסביר?

כן.

אז ככה, חבל שלא ראית עונה 3 זה היה מבהיר לך הכל. אז ככה, ריי אח של הוריישיו הוא שוטר סמוי, הוא "הסתבך" כביכול בעסקת סמים מסוימת, [יעני כע?! הוא רק היתחזה לסוחר סמים] בקיצור מפה לשם הוא היסתבך לו, "ורצחו" אותו באמצע עסקת הסמים. לפני "שהרגו" אותו, ריי הזה הכיר לו בחורה בשם סוזי שהוא שכב איתה ונולדה לו בת ממנה, וזה במקביל שהוא כבר נשוי ליילנה ויש לו ילד ממנה. אז יש לו שתיים עכשיו, לאורך כל העונה השנייה והשלישית הוריישיו יעני דואג לסוזי ולילדה כי הוא יודע שהבת הקטנה היא מריי, אבל הוריישיו עדיין לא ידע ממה מת ריי כביכול, הוא מסתיר מיילנה מי זאת סוזי והילדה, ויילנה לא מבינה מה הוא דואג לה כ"כ. מפה לשם, תפסו את "הרוצח" של ריי והכניסוהו לכלא, אחרי זמן קצר אותו רוצח משוחרר בלי שיגידו את זה להוריישיו, ואז הוריישיו יוצא במרדף אחרי ההסבר למה לעזאזל שיחררו את הרוצח של אחיו, הוריישיו חופר בכל מקום אפשרי, עד שמתבררים הדברים הבאים. ריי לא נירצח, הוא חי, ובגלל שהוא שוטר סמוי אז החביאו אותו בגלל שהוא היסתבך. עכשיו "הרוצח" הוא בעצמו שוטר סמוי, זה הסיבה ששיחררו אותו מהכלא, ולמה עשו סיפור כיסוי של רצח? כי סוחרי סמים שאיתם "היסתבך" ריי רצו להרוג אותו, אז חיפו על החיסול הזה בזה שכבר מישהו אחר "דאג" לחסל אותו וככה סוחרי הסמים לא ירדפו אותו. בקיצור, ריי מתגלה להוריישיו במכוניתו ומתחיל ביניהם ויכוח למה ריי לא אמר כלום להוריישיו, מפה לשם העולם התחתון מגלה שריי חי, והוא מנסה לחסלו, והוריישיו כמו תמיד מציל את המצב, לבסוף הוריישיו שולח את יילנה ריי וריי ג'וניור לברזיל על מנת להציל אותם. אבל מתברר שלא הצליחו ורצחו את ריי כבר בברזיל, ואז הוריישיו [כבר בתוך עונה 5] מצליח לאתר את מי שרצח כביכול את אחיו וסוגר חשבון, כנ"ל עם מי שרצח את מריסול. בקיצור, את חייבת לראות את כל עונה 3 של מיאמי, היא העונה הכי קריטית בסדרה הזאת. יש בה כ"כ הרבה שינויים ותהפוכות חבל על הזמן.. זאת העונה ששינתה את הפאזה של הסדרה מכל הבחינות. יומטוב.

hadas 14

New member
חבל באמת שלא ראית את 3...

עונה 1-2-3 העונות הטובות ביותר... בכל מקרה.. אם את רואה CSI זה כבר טוב! צפייה מהנה!

עייינת

New member
ווואי, תודה! ../images/Emo24.gif

עכשיו דיי הבנתי
אמ, איפה אני יכולה לראות את העונות 2,3?

חחח

אפילו אם את אובססיבית כלפיו, אין שום בעיה.
אבל, כה, אני לא מחבב את הדמות הזו, ממש ממש לא.

איכס הדמות מזעזעצ../images/Emo5.gifהוא כזה רע

במיוחד לנטליה
אבל השחקן.........אווווווווווווווווווו השחקןןןןןןןןןןן
5X

אז קבל תיקון.

"לדעתכם בלבד !!!!! " כמו שיש הרבה שחושבים כמוך יש הרבה שחושבים כמוני. אתה מנסה ללכת ראש בקיר, צר לי, לא תצליח. זה שפה אין כ"כ אנשים שאוהבים מיאמי לא אומר שזה ככה בכל העולם, תאמין לי ששחקני הסדרה לא רואים אותנו ממטר והם לא צריכים אהדה שלנו, יש להם מספיק צופים שאוהבים אותם באמריקה והסביבה ובכל העולם !

מה הבעיה?

בסך הכל אמרתי שיש עוד הרבה שחושבים כמוני, מה הבעיה בזה? איפה פה ה"ללכת ראש בקיר" שלי? :\

אתה תמיד הולך ראש בקיר.

אל תיתמם לי עכשיו, בכל הזדמנות שיש לך לומר מילה רעה על CSI מיאמי אתה קופץ כמו קפיץ ששיחררו אותו מהלחץ.

למעלה