שאלה

שאלה

איך אתם צופים ב-CSI? לפי סדר העונות והפרקים, או שאתם עושים זיג זג, ורואים פרקים שונים? עד עכשיו ראיתי חצי מהעונה הראשונה, חצי מהעונה השניה ועוד פרק מהעונה השלישית. למרות שבחלקיןם מסוימים מהעונה השניה כדאי לצפות ברצף, אני מרשה לעצמי לעשות קפיצות קדימה ואחורה בזמן, ולזגזג בין איידן לבין לינדסיי. אני היחיד שאוהב את מונטנה כאן?

אני צופה רק לפי הסדר...

כדי לא להרוס לעצמי, אומנם אין לי בעיה לקרוא ספויילרים וכל מיני אבל זה לא כמו לראות פרק באמצע עונה 5 של מיאמי למשל]כשאני כרגע באמצע עונה 4, זה כבר יהרוס לי את הרצף... אז אני רואה בכל שלושת הסדרות רק לפי הסדר שאני נימצא בו כרגע. מיאמי אני כרגע עונה 4 ניו יורק 2 לאס וגאס סיימתי עם 6, אני בקרוב אתחיל עם 7 למרות שאין לי בעיה לחכות לתרגום שיגיע עם ערוץ 1 לקראת טו בשבט

DeepThoughts

New member
טו בשבט? זה בפברואר

ואמרת שהעונה תהיה בנובמבר. סו וואטס גואינג און?

מי אמר נובמבר?????

לא אמרתי דבר כזה. אמרתי שהעונה 7 של לאס וגאס תשודר בערוץ 1 כשתסתיים העונה 2 של ניו יורק. וזה יקרה באיזור הזמן של טו בשבט.

bar167

New member
אני גם התחלתי ככה..

התחלתי לראות CSI בערך מתי שהתחילו השידורים החוזרים של ורוניקה מארס(
) בהוט.. ואני לא זוכרת בדיוק מתי זה היה אבל זה היה השנה. אחותי הגדולה אמרה לי שהיא התחילה לראות CSI בVOD ושכדאי לי להתחיל לראות ושבכלל אפשר לראות כל פרק מחדש בלי לראות אף פרק לפני (נכון לרוב הפרקים.. ככה ראתי בהתחלה רק שהיו קצת דברים שלא הבנתי.) בעיקרון כל פרק יש רצח או משו אחר אז זה לא ממש בהמשכים. לא משנה שאחרי זה כבר הספקתי לסיים את כל מיאמי וניו יורק בVOD והצטרפתי לקצב של אקסטרה בניו-יורק. ואת מיאמי עונה 4 ראיתי באקסטרה (היה את זה פעם כל יום אחרי ורוניקה
) בלי לראות את עונה 1 2 3 אז בקיצור לא ראיתי את עונה 3 במיאמי ווגאס אני בכלל בעונה 2 (VOD). לסיכום- תמשיך לראות בקצב שלך ואתה יכול לראות גם בקראי.. למרות שיותר כיף לעקוס אחרי הסדרה ברצף
.

bar167

New member
ורניקה מארס../images/Emo99.gif שתגיע כבר העונה ה3!!!

אמרו שביוני מקסימום יולי... אני מחכה! לא מורידה

hadas 14

New member
תשובה שלי ../images/Emo66.gif

תראי בגלל שהפרקים בעיקרון אין קשר אחד לשני מלבד לעלילה, כי כל פרק מתייחס למקרה אחר אז אני באמת רואה פרק פה פרק שם אבל כמובן שראיתי עונות שלמות: בנתיים ראיתי את כל מיאמי (כולל החמישית..).
עונה ראשונה ושנייה של ניו יורק ולאס וגאס די נהרס לי בגלל כל הקפיצות פה ושם... הכי הרבה ראיתי מהעונה הרביעית והחמישית.. את השישית כל הזמן הפסדתי =/ ואגב.. גם אני אוהבת את מונטנה... למרות שאיידן הרבה יותר שווה!

ברור שברצף, אחרת זה הורס...

נגיד, יש לי חלק מעונה חמישית של LV, ואת רובו הגדול של עונה 7. אבל למרות געגועי לגרג(
) אני לא אראה את זה, כי זה יהרוס לי. למרות שפעם התפתיתי, וראיתי עונה שביעית, זה לא היה ממש קשור לשום דבר. אני ראיתי עד 23 בעונה חמישית של מיאמי עד עונה 4 בLV באקסטרא הוט, ועוד כמה מעונה 6 בערוץ1 את עונה 2 של NY באקסטרא..

bar167

New member
מה?!?

גרג עוזב מתישהו?!?! אז כבר לא שווה לראות לאס ווגאס!! גרגגגג...
הוא כזה חאמודדד..

bar167

New member
מזלל!! אני מקווה.. שאלתי בגלל מה שאת אמרת..

"אבל למרות געגועי לגרג..."

לפי הסדר...

אבל למשל את רוב קטעי הGSR והעלילה של עונה 7 נחשפי אליהם הרבה לפני שראיתי את הפרקים, בין אם זה היה דרך צפייה בסרטונים, ספוילרים או בקטעים מהפרק עוד לפני שראיתי אותו. אבל ככה, רק לפי הסדר...

למעלה