שאלה?????

שאלה?????

יש למישהו תמונה של ברי/רענן/לורל שהם היו ילדים ? עם לא רענן/ברי/לורל אפשר תמונת ילדות שלכם?!?

helush716

New member
יש איפשהו בפורום..

תמונה של לורל כשהוא היה קטן עם אנג'לינה ג'ולי =]

3has3

New member
לי יש D:

שמו פה פעם תמונה שלו משחק עם הואנס שלו..

3has3

New member
מה דחוף בזה? ../images/Emo2.gif

למה את כל כך צריכה את זה? D: שלחי לי מסר ואני אשלח לך

אההה...טוב תאמת

זה לא כלכך דחוף כמו שאני כותבת אני פשוט ממש רוצה כי אני תמיד אוספת תמונות ילדות של מוזיקאים שאני אוהבת כמו דרייק בל נגיד אז אני רוצה גם תמונות שלהם חוץ מזה אני רוצה לראות את תיתולי הילדות של ברי השקסי!!!!!!!!!XD כמה שקסיות יש בתילתולים שלו....

3has3

New member
חחחחחחחחחחחח

קרעת אותיXDDDDDDDDDDDDD
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אוווווווווקי , =O

כל מי שקורא את ההודעה הזאת לא יאמין עד כמה יש בנות מטומטמות בעולםםםםם !
. כנסו לקישור הבא - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1438 * הוווו כן כן חבר'ה , אתם רואים טוב זה פורום פאקצות !!!!!!!! =/ . ורוד ? - איייייכ
ד ' ' א : * פתחתי את זה בשירשור . כדי לא לפתוח תגובה חדשה !!!!!!! - מקווה שלא הרסתי ; | * אני יודעת שהתגובה הזאת לא ממש קשורה לנושא של הפורום , אבל בכל מקרה =) . למי שבאלו .

3has3

New member
אוקיי ההודעה הזאת מטרידה:

הכותבת זה :"פאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקצצצצצצצצצצווווווווווותתתת" והתוכן הוא:"נשמאמיווווווווות ממצב הכל בסדררררררררררררררררררר?????????? אצלי ס22ה הכל ורוד אכלתי מלא מרשמלוווווווווווווו אבל זה משמין....... אני מקווה עכשיו שאני עדיין אראה בכל זאת פקאצה יפההההה התעודדו אותי?? תגיבווווווווו מתוקוצ'לי!!!!!!!!!!!!1111" חחח אני מכירה ת'פורום הזה.אחלה מקום לצחוק בו.. ד"א ביטלו את השביתה למרכז.. ווהייי איזה כיף לא?

3has3

New member
כן.. מ-11..

אבל לא.. חייבים לבטל! זה המרכז! אסורר

טל 182

New member
אני לא מאמינה...!!!../images/Emo2.gif

יש פורום פקאצות??!!1! לא שיש לי משהו נגדם אבל...הבנות האלה לקחו את זה קשה מידי...חשבתי שרק בארץ נהדרת מדברים ככה. איזה מין הודעות אלה: "אני ואמא שלי התעצבנה על דיילת בקניון כי היא אמרה לנו שהבושם החדש של לקוסט הוא רק בכמת מוגבלט כל כך רציתי את הבושם כי יש לו ריח של קיץך נעים כזהה אני חושבת שהדיילת לא סתם אמרה....מה דעתכם?" אני מאחלת להן שאלה יהיו הבעיות היחידות בחיים שלהם. דווקא אין לי שום דבר נגד הצבע ורוד או שום דבר נגד פקאצות אבל...פאק לאן הגיע העולם?!! גם בבית ספר שלי יש פקאצות אבל לא ברמה כזאת! אני לא מבינה מה הקטע בזה?! הן פשוט מביישות את עצמן! הן מציגות את עצמן כפשוט נעל! נ-ע-ל!!! למה הן עושות את זה לעצמן?! אם את אוהבת ורוד אז למה את צריכה לדרדר את המוח שלך! ושוב...אין לי שום דבר נגד פקאצות! וגם שום דבר נגד הצבע ורוד! ורוד זה לא צבע כזה נורא...אם את אוהבת ורוד זה לא בהכרח הופך אותך לפקאצה! יש לי כמה בגדים ורודים ואני ממש לא פקאצה! אני הדבר הכי רחוק מפקאצה! סליחה על החפירה...אני פשוט הייתי בשוק שראיתי את הפורום הזה...

3has3

New member
חחח קראתי גם את ההודעה הזאת..

הן סתם סתומות
נעלי בובה. לא סתם XDD

למעלה