תגובה מפורטת..
"הדרך היחידה לפרסם את עצמך כזמר או כלהקה וזה לא אומר שהלהקה עושה את זה בשביל הכסף זה פשוט אומר שעכשיו העולם יכיר אותם ואנשים יוכלו להנות מהמוזיקה שלהם או שלואו שלה" אין דבר כזה - הדרך היחידה. בישביל אנרכיסטים תמיד יש אלטרנטיבה. אחרת זה פשוט קונפורמיזם.. וזה בדיוק מה שאנחנו לא רוצים, נכון ? -------------- "1. אם את חושבת שלימפ ביזקיט זה פאנק, U NEED HELP ! 2. לימפ ביזקיט - ניו מטאל, ראפ... 3. את כנראה עדיין לא הבנת מה זה ממוסחר ! הסבר קטן לכל החכמים והמבינים שבניכם : להקה שהאמרגנים שלה מפיצים חלוצות, עושים פרסומות לדיסקים וכ´ו... זה לא קשור בכלל ל-MTV, אז כל מי שבא לכאן ואומר את זה פשוט הופך את עצמו למבין גדול...(בדוקים) 4. את כנראה רואה הרבה MTV אם את יודעת, אבל בכל זאת, את צופה באמטיוי של אירופה, לימפ ביזקיט בניגוד להרבה להקות אחרות אמריקיאות הצליחו גם באירופה אז משדרים קליפים שלהם בערוץ המוזיקה האריופאי ! אבל מכיוון שאת לא רואה MTV אמריקה את לא יכולה לראות את שאר הלהקות ה"ממוסחרות" למרות שכבר אמרתי שאין שום קשר ! מפני שעוד הרבה להקות שאני בטוח שאת אוהבת כל היום מופיעים ב-MTV אמריקה. אז אם את חושבת שמוסחר זה MTV, תראי קצת MTV אמריקה ותגלי שגם הלהקות שלך "ממוסחרות" ! שיעור קטן שיכול לעזור לך לפני שאת פותחת דיונים של מבינים גדולים במוזיקה..." 1. לא אכפת לי, זה לא משנה. 2. גבר. 3. אני יודע טוב מאד מה זה ממוסחר, בישבילי לפחות - ממוסחר זה בתלות בתאגידים הגדולים. 4. אני בכלל לא רואה טלויזיה. אני לא מבין במוזיקה, אין פה מה להבין.. למה אתה חושב שאני צריך לדעת שמות של סגנונות..?? אם אני אוהב את המיזיקה ומזדהה עם המסר שהיא מציגה, אז אני אשמע אותה. זה שאתה "מבין גדול במוזיקה" לא מרשים אותי בכלל.. למעשה, זה מציג אותך כמתלהב שחושב במסגרות.. אבל זה כבר משהו אחר.. --------------------- "מסחרי זה כל דבר שפתוח לרשות הציבור הרחב, קחי לדוגמא גם את אמ.טי.וי.2 ואת זה שמוכרים חולצות של מרילין מנסון בטוור רקורדס. מה?! זה לא נקרא מסחרי?! אמנים כאלה לא יכולים להשאר מחתרתיים כל חייהם, הם גם צריכים להרוויח כסף!" כבר הגדרתי מה זה מסחרי בישבילי, תסתכל למעלה. בקשר למרלין מנסון, אני לא ממש אוהב אותו, אני חושב שהוא בן אדם מאד חכם ואהבתי את הטקסטים שלו, אם קראת את הדברים שהוא מוציא חוץ מהשירים היית רואה שהוא בעצם צוחק ויורד על כל המעריצים הדפוקים שלו.. הוא אומר שהם לא שונים מאף אחד אחר בזה שהם מעריצים אותו ולא מישהו אחר.. "נכון שהעובדות שציינתי קודם מעצבנות ביותר, הן מה שמביאות לכזאת אוכלוסייה עצומה בקרב קהילת הוואנאביז.... אבל, אף אחת מהלהקות האלה לא תחליףאת סגנון המוזיקה ומשמעות שיריה בשביל עוד 500$ בארנק!" "ובקיצור... לאמנים מותר להתמסחר, במידה מותרת, כל עוד הם לא פוגעים בתכנים ובמסרים שהם מנסים להעביר." בזה שהם חתמו חוזה עם התאגידים הגדולים, הם בעצם שינו את המסר שלהם.... ------------------------ ""מיסחור" כיביכול זה איך שכל להקה הופכת למפורסמת הרי בלי שהם יחתמו על חוזים אין להם סיכוי שיכירו אותם ואם הם לא יופיעו בMTV MTV2 MTV AMERICA וכל השאר אז את לא היית מכירה אותם והסיכוי היחיד שהיית מכירה אותם זה אולי שתיראי את הדיסק שלהם שבכל מקרה לא יצא בלי חוזה מסויים יראה מדליק (מבחינת העטיפה) ואז היית קונה אותו והיית הולכת כל כמה זמן לבדוק אם יצא דיסק חדש כי אין לך שום דרך לדעת." אוי, כמה שזה לא נכון, זה פשוט תירוצים עלובים... crass, black flag, conflict.. בחיים לא יחתמו עם התאגידים הגדולים ובחיים לא יופיעו באמ טי וי , והם מאד מפורסמים, הם הולכים בשיטת ה do it yourself כמו שהיה פעם, בלי שום תלות באף אחד. כמו שצריך. "מה שכתבתי די סותר את עצמו כי בלי חוזה אין דיסק אז פשוט תוציאי את זה כי הנקודה שלי זה ש"מסחור" זה מה גורם שאנשים יכירו להקה זמרת אוזמר" כמו שאמרתי, DO IT YOURSELF יש הרבה חברות תקליטים עצמאיות שלא תלויות באף אחד. וחוץ מזה, יש הרבה דרכים להפיץ את המסר בלי לדפוק אותו ולהיות צבועים.. -------------------- "1. אם אתה רומז שאני לא מכיר להקות קשוחות אתה מדבר שטויות מפני שאני חושב שאני מכיר יותר טוב את הלהקות שאתה אוהב מאשר שאתה מכיר אותם. אני מכיר מלא מטאליסטים כבדים והם חברים טובים מאוד שלי ! ואתה פשוט צריך לעבור שיעור במסחור או שיעור במזויקה ! מפני שאתה פשוט אומר כאן מה שאנשים אחרים אומרים לך או מה שילד בן 6 אומר לך..." בישביל הויכוח הקטן הזה אני יודע מספיק על מסחור ועל קפיטליזם באופן כללי.. יופי לך שאתה מכיר מלא מטאליסטים כבדים.. אני מכיר אולי 2-3 פאנקים... אז ? זה משנה משהו ? אני חושב בעצמי ובזכותי, לא בזכות מי שאני מכיר.. -----------------------