שאלה.

D R I F T

New member
שאלה.

שלום, מחפש סרט שהוקרן על המרכז לאומנות הפיתוי. האם יש מועד לשידור חוזר?

gadgad0

New member
בטח מומלץ.לא חשבתי אחרת... היום יש "בלו" בעשר

על תעשיית הפורנו הישראלית. אחר-כך יש את הסרט "חזה כזה". שתדע לך, אני ויתרתי לחלוטין על ביקורים בוידיאומט השכונתי - הצדיק גיורא המתחזק יתברך-שמו דואג לאספקה סדירה של בחורות ערומות ומתנשפות היישר למסך הטלוויזיה שלי.

בית ספר לפיתוי דווקא סרט תמים..

מדובר על צמד בחורים שלא הולך להם עם בנות והצמידו להם 2 מאמנים אישיים שאמורים להיות מומחים בלהתחיל עם נשים. התוכנית בודקת באמצעות מצלמה נסתרת איך הבחורים מיישמים את הטיפים של ה"מומחים"... ואם הם לא מיישמים נכון הם לוחצים עליהם לגשת שוב ושוב .. הדמות המרכזית היא של בחור אנגלי חביב שסובל מעודף משקל גבוה והבטחון שלו בהתאם.. וזה מצחיק בטירוף איך המומחים דוחפים אותו לגשת לנשים בבתי קפה ,לפתח איתן שיחה ולומר להן שהן סקסיות... המצלמה קלטה כמה סצנות גדולות ומביכות. מומלץ.

gadgad0

New member
סליחה, התבלבלתי עם "בית ספר לפיתוי"

בכיכובם של ג'נה ג'יימסון, רון ג'רמי, בריאנה בנקס ופיטר נורת. גם כן סוג של דוקו אני חושב.

רואים שאתה לא מתמצא..../images/Emo3.gif

מה אתה מביא לי כוכבניות משנות התשעים? עוד רגע תנקוב בשמות של שרה יאנג ותרזה אורולובסקי.. תהיה מעודכן גדי עשו עוד סרטים מאז debbie does dallas

gadgad0

New member
מה צריך להתעדכן? מה השתנה מאז?

ה-**** הוא אותו ****, וגם ה-**** הוא בדיוק אותו ****. את ה-**** תוקעים ב-****, את ה-**** מחזיקים עם ה-**** ומנענעים עם ה-**** עד שה**** נעשה**** ואז **** **** עד ש-**** **** וגם אפשר לעשות **** עם ה-**** כדי לגוון. שום דבר לא השתנה.

למעלה