שאלה.. מתי הקליפ הזה שצולם אמור לצאת לטלווזיה?
B bjben New member 17/5/07 #2 אילןןןןן אם היית קצת פחות עצלן ומסתכל בהודעה שהתקווה כתבו היית רואה יגמד חחח סתם חולה עלייך עוד 10 ימים בעזרת הג'ם
אילןןןןן אם היית קצת פחות עצלן ומסתכל בהודעה שהתקווה כתבו היית רואה יגמד חחח סתם חולה עלייך עוד 10 ימים בעזרת הג'ם
R roziroz New member 17/5/07 #3 לא לדאוג חבר'ה הכל קורה בזמן אין צורך לשאול "מתי" מה שצריך לבוא יבוא בזמן הכי נכון
I ilanflip New member 18/5/07 #5 ביג'יי יאפס. תלא מבין מה הפסדת היום שרועי זרק גפרור על השיער של גרגיר יעני הייתה לי גלבה של צחוק של שעה בערך. ולבחור המגניב הזה שהכל יבוא בזמנו וזה..מה את רוצה?
ביג'יי יאפס. תלא מבין מה הפסדת היום שרועי זרק גפרור על השיער של גרגיר יעני הייתה לי גלבה של צחוק של שעה בערך. ולבחור המגניב הזה שהכל יבוא בזמנו וזה..מה את רוצה?
B bjben New member 18/5/07 #6 כבר סיפרת לי ואפס מי שעשה אותך מה אתה רוצה ממנו כולה אמר לך קח ת'זמן באיזי, אני אישית מעדיף שהוא יהיה היפי ולא פריק (אם יש ביננו אנשים פריקים אז אני מתנצל מראש)
כבר סיפרת לי ואפס מי שעשה אותך מה אתה רוצה ממנו כולה אמר לך קח ת'זמן באיזי, אני אישית מעדיף שהוא יהיה היפי ולא פריק (אם יש ביננו אנשים פריקים אז אני מתנצל מראש)
O otzzto New member 18/5/07 #7 חחח לא נראה לי שפריקים פה יתייחסו לעצמם כפירקים, וגם לא נראה לי שיש פה. חח אל תעליב הם "נונ-קונפורמיסטים".
חחח לא נראה לי שפריקים פה יתייחסו לעצמם כפירקים, וגם לא נראה לי שיש פה. חח אל תעליב הם "נונ-קונפורמיסטים".