שאלה

daela

New member
שאלה

על מהמצביע כאב בכריות כף הרגל ( צד ימין ) ??? אשמח לתגובות תודה

אiהבת

New member
לפני התשובה ..שאלה

ברגל ימין ? בצד ימין של אחת הרגליים ? ללא מיקום מדוייק קצת קשה לענות .. מצרפת לך קישור למפה רפלקסולוגית של כף הרגל ממוספרת כדי שתוכלי למקם בדיוק את מקום הכאב.

daela

New member
תשובה

ברגל ימין באיזור מספר 12 אז מה זה אומר?? תודה

csh018

New member
שלום DAELA

כאב בנקודה/ איזור מסויים בכף הרגל יכול להצביע על בעייה מקומית בכף הרגל וזאת צריך לראות ולאבחן. או לחפש מה האזור משקף כמו במקרה שלך ריאות/ בית החזה ולברר מחלות שקשורת עם או ב מערכת הנשימה. בהיבט הוליסטי צד ימין זה הנתינה/ הגיון/ יאנג..... ולחפש האם את מנסה לעצור את הנתינה וכמובן לחבר יחד עם התוצאה של מערכת הנשימה ולהתאים את ההיבט ההוליסטי. בהצלחה שלומי

daela

New member
עוד שאלה

לאחותי יש ברגל באיזור במצויין 30 או 24 לא משש הבחנתי בהבדל במיקום ברגל שלה מאין יבלת פנימית כזאת דוקרן משהו לא מובן והרופאי עור לא ידעו מה זה ולא ידעו מה לעשות עם זה מה זה לפי המפה הרפלסולוגית?? תודה רבה

csh018

New member
מסכים עם מיכל ולדעתי עפ"י התיאור זה כנראה

דורבן. ויש מה לעשות. בהצלחה שלומי

תשובה לנושא כאבים בכריות

שלום רב! כאבים בכריות כף הרגל יכולות להעיד על חסימה ורגישות באיזור הריאות, ויש עוד פרמטרים למשל נפיחות באיזור צבע העור וכו..... יכול גם להעיד על מצב נפשי ירוד. ניתן לפנות אליי פה או למייל שלי [email protected] תרגישי טוב, אוהד מטפל בכיר רפלקסולוגיה

ברוך הבא,

מסכימה עם מה שכתבת בתשובתך. אנו אוהבים לעזור ולתת מענה למי שמבקש וזקוק לפיתרון. אני מבינה גם את רצונך לפרסם ולהתפרסם,אני בעד..אבל אני חושבת שפה בפורום הנ"ל הדרך הזו לא כ"כ אהובה. אם ברצונך לפרסם את עצמך,בכייף,לשם כך יש את לוחות. הכל נכתב ברוח טובה,אין כעס יש הרבה חום ואהבה. מיכל.

ברוכה באה,

כפי שכתבו לך,זה יכול להיות קשור בנשימה לא סדירה (היבט נפשי) ויכול להיות הרבה כיוונים בהיבט הרגשי. לשם כך לרב אנו המטפלים זקוקים ליותר רינפורמציה על האדם עדמו. אפשר להתחיל לתת לך אפשרויות,אך זה כבר דברים אישיים ולא כולם אוהבים שהקלפים ככה גלויים. במפגשים שלנו אנו מזמינים את כל מי שרוצה,מטפלים בכל תחום וכל מי שמעוניין לשמוע על הרפלקסולוגיה/לקבל טיפול בשביל החוויה ולא משנה מה הידע שלו בתחום.את מוזמנת בכייף. מיכל.

למעלה