שאלה

«Adrienne»

New member
שאלה

קיימות להקות פאוור מטאל שהן לא אירופאיות? אמריקאיות וכאלה? או שמתוקף ההגדרה של פאוור מטאל זה בלתי אפשרי?
 

slallum

New member
בטח שיש.

ישראליות!
סתם, האמת היא שאין לי מושג :) אבל אני משער שיש =]
 
בטוח יש עוד הרבה להקות

אני לא אתפלא אם יש פול יפניות, אתה יודע, נוהגים להעתיק וזה.. אפשר לחפור קצת ולחפש יש גם בטוח הרבה לא מוכרות, כמו שמהארץ יש איזה 2-3...
 

Blade Of Fire

New member
זו בעיה

למה הפאוור מטאל לא מסתדר במקומות אחרים חוץ מאירופה. האמריקאים מכורים היום לנו-מטאל ואימו, הדרום אמריקאיים שומעים הכל, כנ"ל היפנים... המקום היחיד שבו פאוור מטאל חזק זה אירופה. אבל כמובן שיש לא אירופאיות-- הזכירו את קאמלוט שבאה מפלורידה, יש את אקרופוליס ודזרט שהן להקות ישראליות (ורק ישראלים מכירים אותן בהתאם
), יש את סבן וויצ'ז שהם פחות מוכרים אבל הם פאוור מטאל מניו יורק, יש את אנגרה מברזיל, סימפוני אקס אם אני לא טועה גם מארה"ב.... בקיצור-יש
 

Gaius Octavius

New member
צריך לציין גם את Altharya הישראלים.

וכמובן, אביב גפן. פאוור נורדי לפנים.
 

McBlack

New member
האמריקאים לא שומעים פאוור כי זה הומו.

נראה לי שאנחנו היחידים שמתייחסים לסימפוני איקס כאל חצי פאוור
נואשים ללהקות
הערה:
אני מאושרת
למרות שהמסנג'ר שלי משתובב! חיחיחי!
 

Musta Susi

New member
הנה, בבקשה, פאוור מטאל מתאילנד:

www.metal-archives.com/band.php?id=41013
 
אז זה פאוור רק כי כתוב?

אני יכול להצביע שם על המון להקות עם הגדרה לא נכונה....ולדעתי ללכוון ללהקות אנדרגראונד לא כזה משקף.
 

Musta Susi

New member
אוף, למה אתה חייב להתעסק בקטנות?../images/Emo46.gif

הגברת בסך הכל רצתה לדעת אם יש מוזיקה מחוץ לאירופה, היא לא ביקשה המלצות - אז הראיתי לה שיש. לא הייתי ממליץ לה על משהו שאני לא יודע. סביר להניח שמי שכתב גם שמע אותם בניגוד אלינו ואולי גם מבין יותר משנינו ביחד לך תדע. כמובן שההגדרות לא תמיד צריכות להיות מדוייקות אבל בשורה התחתונה - חלאס להיות קטנוני!!!
 
כמובן...

האמתי שיש אפילו די הרבה אמריקאיות, הנה כמה טובות מבניהן- twisted tower dire jag panzer virgin steele manilla road circle II circle metal church cage agent steel helstar hexx ( שני האלבומים הראשונים) savatage (האלבומים הראשונים ) firewind angus hellion iced earth (לפחות בחומרים הישנים) manowar (למרות שיש מי שיחלקו על השיוך שלהם לפאוור) נראה לי שזה מספיק. בכל מקרה, אם תרצה המלצות לאלבומים מומלצים אתה מוזמן לבקש.
 

Gaius Octavius

New member
Circle || Circle??

מה לעזאזל הקשר שלהם לפאוור? וגם סבאטג' אף פעם לא הבנתי את השיוך. האלבומים הראשונים הכי רחוקים מפאוור אי-פעם, ואולי אפשר לומר שיש קצת פאוור בסביבות Hall Of The Mountain King, אבל זהו.
 
תראה...

הייתי שמח להתווכח איתך על הגדרות (אני באמת אוהב להתווכח), אבל לפי הבנתי ,הגדרות הם גמישות מאד ונראות אחרת אצל מאזין ומאזין. האמתי שאף פעם לא בדקתי את הקשר של Circle II Circle לפאוור, הם פשוט נשמעו לי כמו האבי, פאוור ופוגרסיב מעורבבים יחד אבל עם השפעות ניכרות של פאוור. בכל זאת מחמת הסקרנות והרצון לא להטעות אף אחד הנה שני קישורים בהם circle ii circle נחשבת כפאוור (למרות שאני לא בטוח עד כמה האתרים האלה מדוייקים) http://en.wikipedia.org/wiki/Circle_II_Circle http://www.metal-archives.com/band.php?id=7170 ובקשר לsavatage אולי באמת היה צריך להדגיש שבעיקרון רק hall of the mountain king הוא באמת פאוור, למרות שהוא לא מהפאוור שאנחנו רגילים לשמוע. בכלל עדיף יהיה לא להגדיר את savatage אלא אם כן זה בהקשר של גאוניות צרופה.
 

Gaius Octavius

New member
../images/Emo45.gifעל המשפט האחרון - אתה מלך.

ובכלליות, Circle || Circle הם סביבות ההאבי-פרוג', אבל באמת שאני לא מצליח להבין מה טיפת פאוור בהם.
 
איזה יופי עוד אוהב savatage.

להקה כל כך טובה וכל כך לא מוערכת וחבל. על דבר אחד אנחנו מסכימים. על השני לא ממש. זה יחס טוב.
 
למעלה