ארוך../images/Emo18.gif! אל תעשי את זה../images/Emo48.gif
חבל על הכסף, תעשי עם הפיקדון שלך משהו יותר מועיל. אני עשיתי לפני שנה קורס,זה כ"כ דבילי וכ"כ מיותר וכן- גם כ"כ יקר,כי אפשר ללמוד הכל לבד, ותכלס מה שצריך בתחום הזה זה קשרים ופרצוף+גוף יפה, כל השאר שטויות.... (עצוב אבל לרוב נכון) תוך כדי עבודה את לומדת הכל הכל מחדש..כי לכל מקום צורת עבודה משלו. עד שהתחלתי לעבוד בבר, הייתי בכ"כ הרבה מקומות והמון מעסיקים מעדיפים להכשיר את הברמנים שלהם, הייתי בראיון בבר חדש לפני המקום הנוכחי שבו אני עובדת, שממש עשה קורס ברמנים מזורז חינם אין כסף לברמנים שלו, ממש הביא את כולם לבר בעיר, והעביר הרצאות כל שבוע בנושא אחר ממש כמו בקורס, (לציין שאכלתי את הלב כשראיתי את זה..) רק מעסיקה אחת שאלה אותי אם עשיתי קורס, כי היא מקבלת רק ברמנים אחרי קורס, והיא הייתה כלבה ככה שממילא לא החזקתי בבר הזה מספיק זמן. באמת, אל תעשי את זה. זה בולשיט, מחלבת כסף.אם יש לך תחת את יכולה ללמוד בכל מהרשת, מותגים, קוקטילים וצורת עבודה. היום שאני חושבת על זה יכלתי ללמוד את זה גם תוך כדי עבודה (ואם את מתעקשת כבר כן לעשות, תעשי לעצמך טובה א-ל תעשי את הקורס פלריינג, זה עוד דרך עלובה של בתי"ס לברמנים לעשוק כסף מחיילים משוחררים הם יגידו לך שאם את לא לוקחת את המסלול הזה הם לא ירשמו אותך כי רק המסלול הזה על חשבון הפיקדון...בקיצור שלא יעבדו עלייך!) אני לא יודעת מה המחירים היום של הקורסים אבל מדובר באלפים, אז המלצה חמה!!! תנסי קודם למצוא עבודה בלי ניסיון..אולי מישהו יסכים להכשיר אותך בלי שתצטרכי לשלם, פשוט תעשי סבב ברים/מסעדות באזור מגורייך. תאמיני לי, חבל על הכסף. תוכלי להשתמש בכסף הזה ללימודים או קורס אחר יותר מועיל נגיד...וזה לא כזה חלום להיות ברמן סתם שתדעי...