שאלה

שאלה

גם אתן קיבלתן כל מיני הצעות מגונות למדי במסרים? ודווקא אלו שאני מחכה למסר מיהם לא שולחים

z i s y l e

New member
גם אני....

פשוט תחסמי את המשתמש שלהם וזהו. אל תדאגי, אני בטוחה שגם מי שתרצי ישלח לך בקרוב. מניסיון - הסבלנות משתלמת...
זיסי

לצערי גם אני

הייתי בטוחה שהם שולחים לכולן, מנסים את מזלם אצל כולן ומקווים שאולי אולי מישהי כאן תהיה טיפשה מספיק כדי להיענות להם. אני מקווה שאף אחת מאיתנו לא עשתה זאת!

איכס

אני בהחלט לא בחורה חסודה אבל אנשים כאלו מגעילים אותי וממש ממש לא "עושים לי את זה"

לצערי גם אני

הייתי בטוחה שהם שולחים לכולן, מנסים את מזלם אצל כולן ומקווים שאולי אולי מישהי כאן תהיה טיפשה מספיק כדי להיענות להם. אני מקווה שאף אחת מאיתנו לא עשתה זאת!

DREAM111

New member
בנות איזה הודעות?

למרות שאם מגעיל אז לא רוצה אבל סתם מסקרן.

את לא רוצה לדעת ../images/Emo13.gif

באמת שלא (דברים שאת בדרך כלל מעדיפה שהחבר האישי שלך ילחש לך באוזן בזמן ... ולא מישהו זר ומוזר (ונשוי לאחרת) בעולם וירטואלי)

yulinka

New member
אוו...הנה הוצאתי לך הודעה מובחרת ../images/Emo6.gif

אולי זאת הייתהטעות לכתוב כל כך הרבה פרטים בכרטיס האישי ..לא יודעת..אבל הנה אחת התגובות שקיבלתי...מילד בן 16... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ היי קוראים לי ניר וראיתי את המודעה שלך באתר רציתי לדעת איזה קשר את מחפשת(סטוץ,קשר ארוך או קצר וכולי) ורציתי לדעת אם את רוצה אולי לדבר ולהפגש ולראות לאן זה יוביל בכל אופן אם את מעוניינת תשלכי לי תגובה או אי מייל <צנזרתי את האי מיל שלו > ואגב אני בן 17 לא 16 כמו שרשום במייל :) נ.ב אם את רוצה עוד תמונות חוץ ממה שיש בכרטיס האישי שלי אז אין בעיה ואני אשמח אם תוכלי גם לשלוח לי עוד תמונה :) תודה שלך ניר ועוד נ.ב וואו!!! את מהממת!!! ואני מתכוון ממש!!! סתם רציתי להוסיף את זה +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ואני עוד הייתי מנוסת והסברתילו בעדינות שאני לא רוצה שום קשר עם ילד בן 16 ושאחי הקטןיותר גדול ממנו ....והנה התגובה שקיבלתי.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ קודם כל תודה אבל שמעי אני מחפש סטוץ או קשר קצר או סתם קשר יזיזות ואני מאוד מנוסה ככה שאני אומר אל תשללי לפני שתנסי אז מה את אומרת תתני לי נסיון? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אז מה שנשאר להגיד....אני בן 16 ..אין נסיון...ואין לי רשיון... רוצה שפיץ?:)

ההודעה שיולינקה קיבלה "עדינה" לעומת

מה שאני קיבלתי עם כל מיני תיאורים ספציפיים שאמורים לחרמן אותי בטירוף (?!?) אבל רק עשו ההיפך...

z i s y l e

New member
גם אני....

מישהו שאוהב לענג במיוחד נשים שמנות........וההמשך מצונזר

נכון, היה את ההוא הנשוי אבל היו עוד

כמה. היה אחד שרצה לממש פנטזיה ולשכב עם אישה שמנה והיו עוד כמה שכרגע אני ממש לא זוכרת.

yulinka

New member
כן אני זוכרת את הנשוי ההוא ..

שרצה ללקק מישהי כמו איזה ארטיק :)

דרך אגב..

יש פה מישהו בפורום שלנו (גבר) שרוצה בחורה שמנה לסקס בלבד ורק לכמה שעות של הנאה ללא כל המשך או משהו כזה... מטעמי צנזורה לא אומר את שמו...

למעלה