שאלה...?

dana0500

New member
שאלה...?

יש לי שאלה שאולי לא לעניין כל כך ניסיתי להבין מה הוא בעצם חלום צלולה??? אשמח לקבל תשובה יום טוב

Esho

New member
חלום צלול

זה כאשר במהלך חלום מבינים שזה חלום.

Bluescale

New member
חלום צלול

הוא הידיעה על כך שאת חולמת בזמן החלום מה שיכול לגרום לך להשתלט על החלום ולהגיע לידי שליטה מלאה/גבוהה/בינונית/נמוכה. בעזרת חלום צלול אפשר להגשים רצונות ללמוד את עצמך יותר מאשר חלמת אי-פעם ולהתגבר על פחדים פסיכולוגיים כמו פחד במה ועוד הרבה... אנחנו כאן לשאלותייך :)

dana0500

New member
אז בעצם...

אז בעצם מה ההבדל בין חלום רגיל שחולמים לצלול הרי גם מחלום רגיל יכולים להגיע למשמעות של החלום וגם מחלום צלול לפי מה שהבנתי מדברייך?! תודה רבה על הקדשת הזמן והמענה:)

Vall3y

New member
בזמן חלום 'רגיל' אתה חושב שזאת מציאות

אתה מתנהג במחשבה שזאת מציאות. כזה פשוט. כשאתה יודע שזה חלום, אתה יודע שמה שאתה עושה הוא בלי השפעה על המציאות. בחלום רגיל, אתה כנראה לעולם לא תקפוץ מהחלון, כמו שבמציאות אתה לא תקפוץ מהחלון (אלא אם יש לך נטיות התאבדות). אבל כשאתה יודע שזה חלום, אתה אולי תנסה לקפוץ מהחלון ולעוף וכו'....

SuperOr

New member
אז איך אתה מסביר את זה ש

לפני יומיים חלמתי חלום על איזה אחד בכיתה ז' מזה מעצבן.. בקיצור בחלום הוא שיגע אותי מזה השתגעתי עליו נתתי לו בעיטה ובמציאות נתתי בעיטה בקיר :S עכשיו יש לי פצע ברגל =[

Bluescale

New member
ספיחה לא טובה של סרוטונין

קורה במחלה כרונית(הפרעות שינה מתמידות) או במחלה ספציפית(בודדת) או למשתמשי סמים (שמשפיעים על הסרוטונין = LSD הידוע מבניהם) כשהגוף לא משותק לגמרי בעת השינה. כשזה קרה אתה חלית במחלה כלשהי (וירוס וכו'...)?

Bluescale

New member
חלום רגיל

זהו מסע בין מחשבות ראנדומליות שמושפעות מארבעה גורמים (שלושה פיסיים ואחד פסיכולוגי) ככה שבאופן הרגיל יש לך זרימת חלום בלתי נשלטת שגם ניתן להנות ממנה. יחד עם זאת, חלום צלול הוא חלום שבו את מודעת שאת חולמת ומסוגלת לשנות דברים בחלום ואת הזרימה הכללית של החלום ונוסף מדובר בפתח ישיר אל התת-מודע שלך; כלומר, במקום לפרש חלום ולהבין מה התת-מודע רצה ממך, יש באפשרותך פשוט לשאול דמות מהחלום שמייצגת את התת-מודע שלך "למה התכוונת בחלום על X Y Z" וכו'... ישנם אין סוף אפשרויות...

dana0500

New member
האמת...

אני הגעתי לפורום שלכם דרך "השכנים" שמעליכם בדף הראשי(פורום חלומות) באפשרות לפרש לי חלום מאוד מוזר שהוא בחלקו מציאותי אבל לא קיבלתי מענה נכנסתי במטרה להבין מה זה חלום צלול כי האמת לא שמעתי הרבה על המושג וגם אם כן לא תמיד הבנתי עכשיו אחרי הסברים של חברי הפורום הבנתי וזה דבר מעניין ואפילו מפחיד

Bluescale

New member
מפחיד?

למה? ז"א אני לא מבין
אני מאוד נהנה מחלומות צלולים מאז שאני בכיתה י' בערך [שנת 1999]

dana0500

New member
../images/Emo13.gifאוקיי..

אז שימשיכו להיות לך חלומות צלולים

dana0500

New member
אוקיי...

msn הכוונה במסנג'ר אל תצחק אבל אני ומחשבים לא הכי מסתדרים!

למעלה