שאלה

Swanton Bomb

New member
שאלה

קודם כל נעים מאוד, קוראים לי עומרי ואני בן 18. אני שומע לינקין פארק עוד מכיתה ו' ואני זוכר את הזמנים הטובים שהייתי בא כל יום לבצפר עם דיסקמן עם הייבריד ט'יאורי. אני בהחלט מעריץ נאמן של הלהקה כי למשל בדיוק היום התכוונתי להוריד את הדיסק החדש את אחרי שקראתי את מה שמייק כתב על העבודה הקשה וההשקעה התחרטתי, ביטלתי את ההורדה ולכן אני אחכה לדיסק המקורי כמו שמעריץ אמיתי צריך. אני אחד כזה שמעדיף דיסקים עם שירים חדשים (יש לי את הייבריד ומטאורה) אך בתור מעריץ אמיתי של לינקין פארק מומלץ שיהיה לי גם את הקולישן, הופעה בטקסס ורנימיישן? אם כבר, אז איך הדיסקים האלה?

Erezh21

New member
ההמלצה שלי

תקשיב אחי, מבין לייב אין טקסס, רינימיישן וקולישן קורס, לפי דעתי הכי טוב הוא לייב אין טקסס... זאת בעצם הופעה ענקית עם כל השירים הטובים שלהם + DVD שלה,אלבום לייב זה דבר שכל להקה/אמן שמכבדים את עצמם עושים. רינימיישן הוא אלבום נחמד, אבל לא מחדש במיוחד, זה פשוט רמיקסים לשירים מHybrid Theory, ועוד כמה רמיקסים לשירים שלהם מהEP וכאלה שהיו רק בדיסקים הראשונים של הLPU, יש שם גם רעיון קטן של פוש אפ לאמנים מתחילים שהם חברים של לינקין פארק, בעיקר של מייק בהתחשבות בעובדה שכולם ראפרים. קולישן קורס היה פשוט בזבוז של זמן לפי דעתי, הבנתי את כל הרעיון של השיתוף פעולה בין אמנים מתחומים וסגנונות שונים, אבל זה היה יכולה להיות קצת יותר מושקע, ובסוף כל מה שיצא ממנו היה סינגל אחד והופעה אחת שלהם ביחד עם השיר Numb/Encore, שלא לדבר על אלבום של שישה שירים בלבד! אם אתה רוצה לקנות את כולם, סבבה. אני ממליץ בעיקר על לייב אין טקסס ואחרי זה על רינימיישן כי הוא עדיין לינקין פארק ולא שילוב.

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אוהו D:

בחור כארז. קוליז'ן רנימיישן ולייב אלה דיסקים קצת שונים: קוליז'ן הוא שיתוף פעולה עם הראפר ג'יי זי, אם אתה פתוח לשיתוף מעולה של לינקין וג'יי מה טוב, ישנו חיבור של מספר שירים של LP ושל JZ. ישנם אנשים שלא התלהנו מזה, אני מניחה שזה נורא עניין של טעם. רימיישן הוא בעצם הייבריד' רק בגרסה שונה לגמרי, המוני מיקסים שונים שימוש ביותק אלקטרוני וותר ראפ אולי, אני רואה אותו נורא אלטרנטבי ביחד להייבריד. שוב עניין של טעם. לייב אין טקסס זה מעין חובה :) הופעה מדהימה ומעולה של LP בטקסס המון אנרגיה והתלהבות. אם אתה חובב הופעות טובות, זה חייב להיות שלך :) יום טוב 3>

SuperTom

New member
thumbs up ../images/Emo45.gif

רואים, אני לא המטורף היחיד שנשאר נאמן ולא הוריד את האלבום :) והכל תלוי בתקציב, Live In Texas זה חובה קודם כל...אמנם לא ההופעה הכי טובה של לינקין שתועדה אי-פעם אבל בהחלט מעבירה את האנרגיות והכישרון של הלהקה על הבמה. Reanimation אלבום מעולה ומיוחד ושתמיד כיף לשמוע אותו, לא החשבתי אותו אי-פעם כאלבום רמיקסים פרופר, הוא הרבה יותר מזה, זה אלבום בפני עצמו והוא מצוין למדי. Collision Course הוא גם כן אלבום (מיני אלבום...EP שכזה) מצוין אבל בהחלט לא מתאים לכל אחד (בטח שלא למקובעים שבמעריצי לינקין), אני אישית אוהב אותו אבל מי שלא אוהב מוזיקה שחורה לא יוכל להתחבר לאלבום הזה. אני ממליץ על קנייה משולשת...ואם לא, LIT!

למעלה