שאלה מתי פקונדו יופיע בפנינה שחורה ?
© ©wil cat New member 21/4/02 #5 הוא הופיע גם בפנינה שחורה.... אולי התבלבלת בגלל שהוא שיחק כמה פעמים עם אנדריאה וגבריאל...
$ $ מעיין $ New member 21/4/02 #6 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif פקונדו?? בפנינה שחורה לעעעעעעעעעעעעעעעע
R Rotem Lisa New member 21/4/02 #8 מעיין ../images/Emo10.gif מעייני ../images/Emo10.gif מעיינית ../images/Emo10.gif
R Rotem Lisa New member 21/4/02 #10 אני מתגעגעת אלייך!! ../images/Emo10.gif וווואאאההה, למה האיסי שלך נהרס ?!!!?!????????????!!!!!!! איי וואנט יו גירל.. כלומר, סיס ^ ^
אני מתגעגעת אלייך!! ../images/Emo10.gif וווואאאההה, למה האיסי שלך נהרס ?!!!?!????????????!!!!!!! איי וואנט יו גירל.. כלומר, סיס ^ ^
$ $ מעיין $ New member 22/4/02 #11 חח גמני מתגעגעת אלייך חמודה .... אבל אל תדאגי אני פה בפורומים ובצ´אט
S shirel16 New member 26/4/02 #15 הוא לא הופיע בפנינה שחורה אני ... ראיתי ורואה פנינה שחורה ואין שום פקונדו ארנה שם
H Hurakano New member 21/4/02 #7 אוי ואבוי לי.... אני שואל אנשים שבכלל לא יודעים שהוא היה בפנינה שחורה...... תהיו בריאים..
ע עדיץ New member 24/4/02 #12 אני גם חושבת שאתה טועה .. אומנם לא ראיתי את כל הפרקים של פנינה שחורה אבל אמא שלי הייתה מכורה והיא אמרה שהוא היה רק בזינגרה (היא ראתה את כל הסדרות הנ"ל..) אם תדע את התשובה תגיד לנו .. אנחנו גם רוצים לראות את פאקונדו עם שיער ארוך .. עדי !! (אני חושבת שאני מדברת בשם כל בנות הפורום.. )
אני גם חושבת שאתה טועה .. אומנם לא ראיתי את כל הפרקים של פנינה שחורה אבל אמא שלי הייתה מכורה והיא אמרה שהוא היה רק בזינגרה (היא ראתה את כל הסדרות הנ"ל..) אם תדע את התשובה תגיד לנו .. אנחנו גם רוצים לראות את פאקונדו עם שיער ארוך .. עדי !! (אני חושבת שאני מדברת בשם כל בנות הפורום.. )
L liranbm New member 24/4/02 #13 פקונדו כן הופיע בפנינה שחורה!!! קראו לו שם לאונרדו והוא יתחזה לאיש עסקים שינסה לכבוש את פרלה והיא ותומס יריבו בגללו. מריה תכיר אותו לפרלה. הוא יכנס בסביבות פרק 180
פקונדו כן הופיע בפנינה שחורה!!! קראו לו שם לאונרדו והוא יתחזה לאיש עסקים שינסה לכבוש את פרלה והיא ותומס יריבו בגללו. מריה תכיר אותו לפרלה. הוא יכנס בסביבות פרק 180
$ $ מעיין $ New member 25/4/02 #14 אוי הם צודקים .... הוא באמת הופיע בפנינה שחורה ... זאת גם הייתה הטלנובלה הראשונה שלו ... (לפחות כך רשום בפנאי פלוס ...)
אוי הם צודקים .... הוא באמת הופיע בפנינה שחורה ... זאת גם הייתה הטלנובלה הראשונה שלו ... (לפחות כך רשום בפנאי פלוס ...)