שאלה...

shirigutman

New member
שאלה...

הי חברים! מה נשמע? מזל טוב על הפורום- הגיע הזמן שיהיה פורום לסדרה המקסימה הזאת. עוד מעט אמורה להתחיל סדרה ישראלתי חדש- "טיפול נמרץ" והיא ממש העתק של זה... הנה שאלה: מי זאת האישה הזאת שמגיעה בסצינת הרכבת שהייתה פעם ועכשיו היא חוזרת? מה הקשר שלה לאנשים לסדרה? שירי

תיקון קטן...

מארק וסוזן היו תמיד חברים מאוד טובים. הקשר ביניהם היא די אפלטוני חוץ מכל מיני גישושים באפלה. רק ברציף לפני שהיא עזבה הוא אזר אומץ לומר לה שהוא אוהב אותה.אגב, היה פרק שבו קרטר וסוזן התנשקו, אבל הצופים בארה"ב לא ממש התלהבו מהרעיון והתסריטאים ויתרו על זה (אני זוכרת שקראתי את זה באיזה מקום...) עכשיו כמה דברים: אתמול צפיתי בפרק הרכבת: לקרטר שם יש רומן היא מישהי בשם... נכון! אבי. זו המנתחת הבלונדינית עם הקול המאנפף שהייתה הבוסית של בנטון... וחוץ מזה, בשבוע שעבר ראיתי את השידור החוזר במוצ"ש בערוץ 3 פרק ישן. ובפרק שדב יולדת מראים המון פעמים את קרטר מתעורר משינה בבית חולים. ככה התחיל הפרק הראשון בעונה הראשונה-ראשונה של איאר רק ששם זה היה מארק. GO קרטר!! חוץ מקרטר אני מאוד אוהבת את מארק, כמובן שהייתי מטורפת על סוזן. אז על אליזבת אין לי כרגע ממש דעה, כי לא ראיתי רצוף בתקופה הזו. מישהי יודעת מה הוךך להיות בפרק ביום שלישי. מקווה שיעופו ניצוצות... ז. אגב---- אם יש "חוקי פורום" כמו לא לכתוב הודעות ארוכות מידי כדוגמת זו, חובת שרשורים וכו´, אז תגידו לי, טוב?

~*~gaL

New member
להיפך,

הודעות ארוכות זה טוב! דיונים כאלו רק יכולים להוסיף, לדעתי, לפורום. לא גירלי גירל?.. נתחיל ב.. יש לך את Union Station בקלטת?? איזה כיף לך! אני זוכרת שהייתי בטוחה שאני אעשה טעות אם אני אמחוק את הפרק הזה. (כשזה שודר ב2:50 בלילה, אני הייתי מקליטה את הפרקים ורואה אחרי בי"ס. רק פרקים חשובים באמת השארתי. טוב נו, ואת העונה הרביעית - הייתי אז פריקית של אנה). ואכן - עשיתי טעות! בפעם הבאה (אם תהיה) שיהיו שידורים חוזרים אני אקליט הכל! הכל!! ואת מתכוונת לאבי קיטון, נכון? האבי היחידה (והאישה היחידה) שצריכה להיות עם קרטר זו אבי לוקהארט :) אין מה לעשות. קרטר וסוזן באמת היו אמורים להתנשק?.. זה משהו שלא ידעתי עליו. אם תזכרי איפה קראת את זה תודיעי לי, אני אשמח לעוד פרטים.. ביום שלישי -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - מאד בקצרה: סוזן באה, כמובן. ניקול (המלצרית ההיא מהפרק שבו אבי ולוקה נפרדו) תופיע בביה"ח. משעים את צ´ן, וקרטר מקבל את המשרה שלה. מארק ואליזבת´ מטפלים בילד נטוש.

Girly Girl

New member
מסכימה בהחלט עם גל!!

אהה וחבר´ה סורי שאני לא רושמת כרגע הרבה לוקח לי שנה לפענח איך לרשום בעברית וכל זה (זה כל הזמן עושה לי אנגלית גאאד אני אשתגע) בקיצקץ מי שלא ידע לאריק פלאדינו (מלוצ´י האגדי) היה שער ארוך (בעע תישאר עם קצוץ..) והוא קיצר את השער כי....שכחתי.. חח והוא היה גם מנחה בMTV אבל פיטרו אותו כי הוא כל הזמן צחק וירד על הקליפים. לאריק יש מעיל עור שיש לו כבר הרבה הרבה זמן.. ווווווו...זהו להיות =] ~גירלי
גירל~

גל!

כן, אתמול ראיתי את הפרק שבו סוזן עוזבת, הקלטתי אותו בצבא (בכל אופן, כשהפרק שודר לא ב"חוזר"). כן, התכוונתי לאבי קיטון, וגם אני גם אהבתי את אנה!! ו~~~~ סוזן וקרטר התנשקו!!! בסדרה כמובן, קראתי באיזה מקום שהצופים פשוט לא אהבו את הזיווג ביניהם בחו"ל, אבל הם בהחלט התנשקו!!! נדמה לי שקראתי על זה מזמן בפנאי+, לכו תבינו צופים: הם העדיפו לראות את הפלירטוטים הבלתי פוסקים של מארק עם סוזן למרות שלא הובילו אף פעם לידי מערכת יחסים אמיתית, ולא לראות אותה עם קרטר... טוב, האמת,גם אני כל הזמן חיכיתי לסוזן ומארק!!! זה היה מזמן מזמן, וזה היה מוזר!! זהו, תגידו, סוזן חוזרת רק לפרק אחד??????????????????????????? אני מקווה שליותר מפרק אורח... בינתיים בי בי ז.

שלמונזה

New member
סוזן באה כדי להשאר

ואני אישית לא ממש חיבבתי אותה!!! רק אהבתי את הקטע של אחותה היא באמת היתה קורעת!!!

ועל כך נאמר:

O MY GOD!!!! איזה יופי!!! כן, הסיפור עם קלואי והקטנה באמת היה קורע.... אז תודה רבה לך שלמונזה!!!!

~*~gaL

New member
זוהר, תגידי

את ראית את הסדרה ממש מהפרק הראשון בשידור הראשון שלה בארץ?.. ואני לא זוכרת את קרטר וסוזן מתנשקים בעונות הראשונות.. בכלל, קרטר וסוזן זה רע - רע!! וכמו שענו לך - היא חוזרת - ולא רק כאורחת! אגב - יש בפנאי פלוס השבוע כתבה על שרי (סוזן), והיום כשאני אחזור יותר מאוחר הביתה אני מקווה שיהיה לי זמן לסרוק לכם אותה.. אהה! ואם את רוצה לדעת עוד ספויילר, (שדרכו תבינו למה אני לא אוהב את סוזן בחודשים הבאים כ"כ) תקראו את זה: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - סוזן וקרטר יהיו יחד! ררר!! וכמו שאמרתי מקודם - זה רע! פשוט רע!

שלמונזה

New member
הם דווקא כן ../images/Emo25.gif

אני צופה באי אר מהפרק הראשון, וגם לי זכור שקרטר וסוזן כן התנשקו, אבל לא היו בקשר בעבר! קרטר היה דלוק על סוזן שהיתה דלוקה על מארק שבכלל רצה את ג´ן... ןאגב קרטר, הכי מתאימה לו היא דווקא אנה דל אמיקו המתמחה הכי סקסית בחדר המיון!!!! רק חבל שהיא עזבה שניה לפני שהוא עשה את הצעד שלו...

אלוהים ישמור!!!

כן, ראיתי את הסדרה מהעונה הראשונה ששודרה בארץ, אבל כמה עונות חסרות לי כמו העונה עם לוסי. יש גם המון דברים שאני ממש לא זוכרת. ובקשר לספויילר שלך אני פשוט בהלם!!! למה? למה? למה? למה? למה? למה לא לשים את מארק עם סוזן, הם שייכים אחד לשנייה. וקרטר ואבי יוכלו להיות ביחד. זה לא פייר. ואני מוחה.

~*~gaL

New member
תגובות לכולכן (כולל ספויילרים)

זוהר - באמת?? איזה יופי! היו פרומואים אז?.. את זוכרת מה היו הפרסומות? התגובות של האנשים אז?.. זה מאד מעניין אותי. ונכון זה נורא?? נכון?? :( נטע - כן, אני יודעת שהם עוד יתנשקו העונה :) שלמונזה - אנה היא השנייה שאני רוצה עם קרטר! וואי, איך אהבתי אותה.. שמרתי את כל העונה הרביעית מוקלטת בגללה.. וראו על קרטר שהוא אהב אותה.. ויכול להיות שאת מתכוונת לפרק שבו קרטר *ניסה* לנשק את סוזן, אבל זה לא קרה בסוף.. זה הפרק שהיא נותנת לו מן מעיל שכזה? לזה את מתכוונת?

Gloria_Nathan

New member
קארביס,ג´ינטרס,לוביס,כולם-פרק חובה!

- דטים מוזמנים לאצת *ע*כ*ש*י*ו*. 1 2 3 4 5 אוקיי לפרק קוראים סודות ושקרים (עזבו אותי מאנגלית עכשיו!) ובפרק הזה מגיע לאיאר מין נערת ליווי או משהו כזה. לוקה,קרטר,אבי וסוזן מוצאים תיק שלה עם כל מיני דידלודיים ובובת מתנפחות ומתחילים לזרוק אותם ודברים כאלה וקרי תופסת אותם. היא שולחת אותם למין קורס בנוגע להטרדה מינית ובערך כ-ל הפרק אבי וסוזן יורדות על קרטר בצורה כזאת מקסימה! הקטע האהוב עליי הוא Abby:how old are you carter?30? Carter:31 Abby:how could you last so long without any girl...marrining you. ועוד מלא דברים כאלה!! ובאמת איך מישהו כמו קרטר מגיע לגיל 31 בלי חתונה? (<--- רמז כותבי פאנפיקים!)

~*~gaL

New member
עוד ציטוטים מהפרק הזה ../images/Emo58.gif

Susan: You should tell her. Carter: Who? [drops the act, looking torn-up] Tell her what? Susan: That you´re desperately in love with her and can´t live another moment without her. Carter: [grins] Really? Susan: [laughing] You´re hopeless. You´ll figure it out. Susan: You want me to go get Abby to take a look at it for you? Abby: They really are a couple of freaks. Susan: [laughing] And to think you slept with them both! Abby: I never slept with Carter. Did he tell you that? Susan: I thought you two had. Abby: No. That was a rumor Carter started. Susan: Wow. That is low. Abby: I thought so. Susan: Well, I haven´t slept with Carter either. Abby: [pausing, turning to look at her] How long have you guys been going out? Susan: A couple of months. Abby: Well that definately violates the second date rule. Susan: The second date rule? Abby: My friend has this theory that you should sleep with a guy on the second date because you shouldn´t waste your time with someone you don´t have any chemistry with. Susan: I don´t know whether Carter and I have chemistry or not. There´ve been some almost spark moments. Abby: [ruefully] I think it´s either there or it´s not. You can´t force it. Believe me, I´ve tried. Susan: I think part of the problem between Carter and me is you. He denies it but he´s not very convincing. Why did you two never happen? Abby: Timing. Susan: You watch Survivor? Abby: Yea, it´s a great show. [Carter smirks] All the backbiting and the lying? It´s human nature at its most venile. Carter: Reality television: One of the four horsemen of the Apocalypse. Abby: Have you ever watched it? Carter: No. Abby: Then shut up. Carter: Oh right and you´d be cool if I spent the night over at... Susan: Abby´s? Carter: [hesitates] Not Abby´s. I was going to say Darla´s. Susan: Darla? Who the hell is Darla? Carter: Radiology. Susan: The one with the collagan lips?! They´re fake. Carter: They´re not fake, are they? Susan: [sighing] You were going to say Abby. Carter: No, I was not. Susan: Yes, you were. Carter: So now you can read my mind? Susan: Well, it´s not much of a challenge. But if you spent the night at Abby´s I´d kill you. Carter: See that´s a double standard. Susan: No it´s not. I´m not attracted to Mark, you´re attracted to Abby. Carter: You *were* attracted to Mark. Susan: No, he was attracted to me. And thank you for not denying you´re attracted to Abby. Carter: How did this suddenly become about me? You´re the one who spent the night at an old boyfriend´s house... Susan: He´s not an old boyfriend, he´s more like an older brother and I *don´t* want to sleep with him. Carter: Well I don´t want to sleep with Abby. [Susan sighs and rolls her eyes] כל הציטוטים מ"carter n´ abby".

Gloria_Nathan

New member
יש לי סיפור בקשר לאחד הציטטות....

הזה בקשר להשרדות: אבי אומרת שהיא אוהבת הישרדות וקרטר אומר שהוא שונא ריאלטי שואוס כשבאמת מאורה *לא* אוהבת ונוח *כן*! וגל- את יודעת שיש דבר שנקרא אייסיקיו? הייתי ממליצה לך להשתמש בו.

~*~gaL

New member
ג´נוש´לה,

גם אני הייתי ממליצה לעצמי להשתמש בו, אבל כרגע למדתי 3 שעות ברצף, וביום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה, וכל מי שמכיר אותי אישית יודע שאני לא סובלת מתמטיקה.. הלוואי שהיה לי זמן להכנס ולדבר איתך ועם אחרים שם שעות - אבל חבל לי להכנס לאיזה 5 דקות רק כדי להגיד שלום וזהו.. :) אוף, נשאר לי חופש עד 22:00 היום
בעצם, יש ג´ורדן, אז תהיה לי הפסקה בשביל זה.. אבל, עדיין, עוד מעט אני צריכה להתחיל ללמוד למבחן הזה.. כמה שאני סובלת! איי הייט דיס סקול! הא! :(

למעלה