שאלה!!!

שאלה!!!

כשאני נכנס ל-tools באינטרנט אקספלורר, ואז ל-internet options יש שם אפשרות הנקראת Delete Files האם יגרם נזק כלשהו למחשב שלי(מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוואוז 98{חלונות 98}) אם אני אשתמש באפשרות הזאתי? ומאיזו תיקייה האפשרות הזאת מוחקת את הקבצים?(רק כדי להיות בטוח) מממ...וזהו :) תודה מראש

זה מוחק מתוך...

תיקיית הקבצים הזמניים: C:\WINDOWS\Temporary Internet Files רצוי לעשות את זה מידי פעם, כי זה מנקה הרבה זבל, זה לא יגרום כל נזק- רק דבר קטן: במועדפים, יש בחלק מהאתרים אייקון קטן ליד שם האתר, אז הוא ימחק <רק האייקון, לא הקישור עצמו>, אלא אם כן שמרנו אותו במיוחד בתיקייה נפרדת.

תודה רבה!!! עוד משהו...../images/Emo9.gif

פתחתי את התיקייה ועדיין יש שם קבצי "עוגיות" אפשר למחוק גם אותם? ומותר למחוק מה שיש בתיקיית temp? תודה רבה!!!

almog4

New member
בעיקרון כן

בעיקרון אפשר למחוק את העוגיות ולא ייגרם נזק. קבצי העוגיות הם "אותות מושתלים" שתוכניות או אתרים השתילו בתוך המחשב האישי שלך, בדרך כלל מתוך כוונה טובה (שהתוכנה או המערכת תזהה אותך, שהם יוכלו להתאים לבחירות שפעם אחת כבר בחרת את מה שהם שולחים/מפנים אליך, וכו´). גם אם מחקת- תוכל בעתיד לחזור לאתר הספציפי - והם כבר ידאגו לבדוק באופן אוטומטי אם יש לך "עוגיות" שלהם וישלחו אם אין. כך שזה לא דרמתי למחוק. וכמובן - אפשר בהחלט "לנקות" את המחשב מהן אם יש בעיית מקום. אבל קח בחשבון שאתרים שונים לא "יכירו" אותך באופן אוטומטי, ולפעמים לא יעלו אצלך במהירות - בלי העוגיות שלהם. ובקשר ל- temp - - כן, אפשר למחוק.

למעלה