שאלה

turbv6

New member
שאלה

רציתי לשאול אם את הכושית שוקולדית שלך אפשר להכין בתבנית סיליקון עם חור באמצע מצ"ב תמונה. ואם לא אם יש למישהו מתכון מנצח לעוגה בתבנית כזו. יש לי מחר אירוע ואני צריכה להביא 3 עוגות שלא צריכות מקרר . אז הכנתי מאפינס מהכושית שוקולדית של פירגה שיצאו מדהימים מצ"ב תמונה. תודה ויום טוב!

turbv6

New member
צילום של התבנית שלגביה שאלתי

אשמח לקבל מתכון שמתאים לתבנית שלא מצריך קירור

pirge

New member
הם מדהימים בתבניות האלה. ../images/Emo45.gifהנה צילום של

הכושית כפי שהכינה וצילמה אילנית שלנו. יש כללים מיוחדים לשימוש בסיליקון.למשל: לשמן היטב בפעם הראשונה ולפני שמוציאים מהתבנית יש לקרר טוב טוב את העוגה. בבקשה

pirge

New member
מתאים לה "התואר" לאור התוצאות שהבנות מביאות

גם לי יש תבנית כזו

עלתה לי 80 שקלים ועדיין לא ניצלתי אותה מהפחד. אפשר מתכון לעוגה הכושית בפנים עם הוראות "למבשלת המתחילה"? תודה

pirge

New member
עוגת שיש קוקוס בטעמים שונים

שיש קוקוס בנגיעות ריבת חלב-או שוקולד או ממרח תמרים........עוגה בחושה 2 תבניות משומנות-אינגליש קייק או תבנית עגולה 26 או מלבנית אפשר להכין את העוגה בלי תוספת ריבת חלב ולהוסיף רק שוקולד צ'יפס—לא חובה ----- נהדרת כקוקוס נטו. מקור:פירגה בקערה גדולה: 2 כוסות קוקוס 2 כוסות חלב(ניתן להמרה במים מהברז) 3 כוסות קמח שקית אבקת אפיה וניל לטעם כוס שמן 3 ביצים טרופות במזלג 4\3 1 כוסות סוכר לערבב בכף עץ לתערובת אחידה לצקת לתבנית 4\3 מהבלילה או לפחות 4\3 1 כוסות לבלילה שנשארה בקערה להוסיף: 2 כפות ג ד ו ש ו ת ממרח ריבת חלב או ממרח אחר לפי בחירה ולערבב טוב טוב. לצקת בכפית גושים על פני כל העוגה באופן שווה וליישר . להכניס לאפיה בחום 175 כ-40 דקות או יותר לפי הצורך. לבדוק בשיטת הקיסם או האצבעות שהעוגה מוכנה אם לא,יש להמשיך לאפות כמה שצריך. לאבק באבקת סוכר או להגיש עם סירופ ריבת חלב. אם העוגה משחימה מדי אחרי 30 דקות יש לכסותה בניר כסף עד תום האפיה. תהנו

pirge

New member
עוגת קוקוס קלמנטינות/תפוזים

עוגת קוקוס קלמנטינות במאמרים צילום והכנה: סימונה ממתכונים תבנית משומנת 25X35 או 27X32 מקור:פירגה לשים בקערה גדולה: כוס וחצי קוקוס כוס סוכר 2 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה לבחוש ביחד. ולהוסיף: כוס שמן קנולה כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומסונן 2 ביצים שלמות חצי כוס מים חמים לערבב היטב עד למיזוג החומרים. ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. צבע העוגה זהוב חום. להוציא את העוגה ולחורר אותה בקיסם לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ- כוס מים חמים-או כוס מיץ+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב. לקרר בטמפרטורת החדר. לפזר קוקוס ואבקת סוכר. העוגה טעימה מאוד. רטובה. קוקוסית והמיץ נותן לה צבע צהוב יפה. מקור: פירגה.

turbv6

New member
פירגה תודה ועוד שאלה

ראיתי במאמרים את העוגת תפוחים החגיגית שלך. ומצויין שם שאפשר להכין אותה כמאפינס. האם ניסית ויצא טוב? חשבתי להכין בתבניות מאפינס הפרחוניות כמו שהכנתי את הכושית שוקולדית. תודה ואודה על תשובה דחופה כי אני צריכה להכין הכל למחר.

למעלה