שאלה איך אני מגיעה לאמפיפארק מכיוון חולון... או לפחות איפה בערך הוא נמצא (רחוב) תודה מראש
B BeLoVeD1 New member 21/4/07 #1 שאלה איך אני מגיעה לאמפיפארק מכיוון חולון... או לפחות איפה בערך הוא נמצא (רחוב) תודה מראש
ס סימבה פרינס New member 21/4/07 #2 דרומית לשד' משה דיין, מזרחית לגן הזכרון צפונית לשכונת קרית ראשון.........
S Shark Alarm New member 21/4/07 #3 קו 19/129 של אגד עד משה דיין ../images/Emo26.gif או מצומת חולון קו 163 גם עד משה דיין או 311 לתחנה מרכזית ראשון ומשם ברגל מחולון אפשר גם עם קו 173 עד תחנה מרכזית ראשון ומשם ברגל
קו 19/129 של אגד עד משה דיין ../images/Emo26.gif או מצומת חולון קו 163 גם עד משה דיין או 311 לתחנה מרכזית ראשון ומשם ברגל מחולון אפשר גם עם קו 173 עד תחנה מרכזית ראשון ומשם ברגל
ש שחור לבן שחור New member 22/4/07 #4 עוד שאלה שקשורה... איפה זה בדיוק תחנת "ראשון מרכז" של האוטובוסים של מטרופולין?? והאם זה קרוב לאמפיפארק? תודה מראש
עוד שאלה שקשורה... איפה זה בדיוק תחנת "ראשון מרכז" של האוטובוסים של מטרופולין?? והאם זה קרוב לאמפיפארק? תודה מראש
S Shark Alarm New member 22/4/07 #6 אם את באה מבאר שבע לראשון ../images/Emo26.gif עם קו 367, אפשר לרדת בתחנה האחרונה של הקו, והיא התחנה המרכזית הקרובה לאמפי פארק
אם את באה מבאר שבע לראשון ../images/Emo26.gif עם קו 367, אפשר לרדת בתחנה האחרונה של הקו, והיא התחנה המרכזית הקרובה לאמפי פארק
ש שחור לבן שחור New member 22/4/07 #7 אוקיי, ובכל זאת... ../images/Emo13.gif תודה רבה על התשובה, אבל בכל זאת אתם יכולים להגיד לי באיזה רחוב זה תחנת מרכז ? ועוד משהו, מאיפה יוצא אוטובוס לתל אביב? כי מהתחנה המרכזית לא יוצא בבוקר... תודה רבה שוב
אוקיי, ובכל זאת... ../images/Emo13.gif תודה רבה על התשובה, אבל בכל זאת אתם יכולים להגיד לי באיזה רחוב זה תחנת מרכז ? ועוד משהו, מאיפה יוצא אוטובוס לתל אביב? כי מהתחנה המרכזית לא יוצא בבוקר... תודה רבה שוב
S Shark Alarm New member 22/4/07 #8 לא הבנתי את השאלה... ../images/Emo26.gif את רוצה ביום שלישי בבוקר להגיע לת"א מראשון לציון? או לחזור לב"ש
לא הבנתי את השאלה... ../images/Emo26.gif את רוצה ביום שלישי בבוקר להגיע לת"א מראשון לציון? או לחזור לב"ש
S Shark Alarm New member 22/4/07 #10 מסוף מרכז זה ../images/Emo26.gif התחנות ברחוב הרצל. מתחנה מרכזית ראשון לציון (שער ראשון) ליד האמפי פארק יש לך את קווים 173/163 שמגיעים לת"א (של אגד) ושוב צריך לבדוק לו"ז ביום המתאים
מסוף מרכז זה ../images/Emo26.gif התחנות ברחוב הרצל. מתחנה מרכזית ראשון לציון (שער ראשון) ליד האמפי פארק יש לך את קווים 173/163 שמגיעים לת"א (של אגד) ושוב צריך לבדוק לו"ז ביום המתאים