שאלה

sowhatt

New member
שאלה

אני בן17 183 , רזה, שוקל 66 ק"ג. אני מתאמן כבר 3 חודשים בחדר כושר באופן קבוע 3-4 פעמים בשבוע. האם אני אמור לראות שינוי חיצוני בגוף לאחר 3 חודשים של עבודה? על המכשירים אני רואה שהשתפרתי, נגיד בפרפר התחלתי עם משקל נמוך מאוד ושיפרתי וכך במכשירים אחרים, אבל אני לא רואה שינוי בגוף.

sowhatt

New member
תשובה?

תוך כמה זמן אני אמור לראות שינויים בגוף? שהגוף מתחיל להיות חטוב יותר ושרירי יותר?

shuki2

New member
תבדוק מספר דברים

1.אם לא הורדת מספיק אחוזי שומן אז בחיים לא תראה שגדלו לך השרירים כי הם יהיו מכוסים בשומן. 2.ישנם שרירים שקל להגדיל וישנם כאלו שקשה נראה לי שזה די אינדיוידואלי אבל אצלי ראו שיפור ביד קדמית אחרי חודש בערך.האם אתה שומר על כללים של תזונה נכונה שינה מספיק ותכנית אימונים איכותית ? אם תרשום את התכנית אימונים אז יהיה יותר קל לעזור לך. רוצה מדד טוב (לפי דעתי) לבדיקה ? תיישר את היד שלך ותבדוק אם בצד השני של היד באזור המרפק יש לך שקע והשריר יד קדמית הוא לא אותו גודל כמו שריר האמה.לי יש שם שקע די עמוד ז"א יש שריר אמה גדול יחסית ואז שקע עם וריד קטלני ואז את השריר יד קדמית עוד משהוא תבדוק אם המרפק שלך בולט וברור אם כן אז זה אומר שיש לך או אחוז שומן נמוך מספיק או שהשרירי יד שלך גדלו והעור נמתח

DannyBoy19

New member
למה להסתבך?

תמדוד את גודל השרירים שלך באזורים שונים ואחרי כמה זמן תמדוד שוב וכך יהיה לך מדד טוב אם גדלת. כמו כן, אם לא הוספת במשקל הגוף, רוב הסיכויים שלא גדלת. תתחיל לאכול יותר ותעבור לתרגילים עם משקולות חופשיים. הפרפר זה תרגיל רע רע רע.

sowhatt

New member
מה, למה??

למה פרפר זה תרגיל רע?? אני דווקא שמעתי שהוא תרגיל טוב מאוד לפיתוח החזה

shuki2

New member
פרפר חופשי זה חרא

פרפר מכונה זה עוד אולי בסדר שים לב הרי חזה זה שריר גדול וחזק אז למה בפרפר אתה לא יכול לשים הרבה משקל ? כי זה לא מפעיל את כל השריר ואז לא מגרה אותו לגדול העומס הוא לא עומס היסף (ראה מאמרים). פרפר מכונה אפשר להעמיס משקל לא רע אך עדיין לא כמו בתרגילים אחרים. תשקיע את הזמן במקבילים\BENCH PRESS\לחיצת משקולות בשכיבה

למעלה