שאלה שלום אני די חדשה פה רציתי לדעת אם יש למישהו תמונות מהתחרות נוער באלונים........... תודה
G go fele New member 14/4/07 #1 שאלה שלום אני די חדשה פה רציתי לדעת אם יש למישהו תמונות מהתחרות נוער באלונים........... תודה
J jgut New member 14/4/07 #2 יש אבל רק של אנשים שאני מכירה... יום ראשון יום שני וגם באלבום של הקומונה חווה
R Ruf Lil RusGal New member 14/4/07 #3 אני מכירה מישהי שצילמה אם את רוצה אנשים ספציפיים אני אשאל אותה אם יש לה... היא רוכבת איתי בחווה... התחרית?
אני מכירה מישהי שצילמה אם את רוצה אנשים ספציפיים אני אשאל אותה אם יש לה... היא רוכבת איתי בחווה... התחרית?
R Ruf Lil RusGal New member 15/4/07 #7 אם אני אדע איך קוראים לך או על איזה סוס רכבת ואיך הוא נראה ומה המספר שלו זה יעזור... חח
D dixie chick New member 14/4/07 #6 ברוכה הבאה ושימי לב בבקשה ששאלות באותו נושא\ שקשורות לאותו נושא נהוג לשרשר ביחד להבא! נשמח אם תציגי את עצמך ותספרי לנו יותר על עצמך...
ברוכה הבאה ושימי לב בבקשה ששאלות באותו נושא\ שקשורות לאותו נושא נהוג לשרשר ביחד להבא! נשמח אם תציגי את עצמך ותספרי לנו יותר על עצמך...