שאלה...

bisty

New member
שאלה...

ועוד משהו בנוסף על ההודעה הקודמת, משהו שלי אישית נראה די חשוב. הפורום הזה הוא בעיני דבר נפלא ואני כבר רואה שזה הולך להיות מקום ביקור קבוע, אמיתי, טוב, סופסופ מישהו שמבין. עד עכשיו כבר למעלה משנתיים לא היה אף אחד שהבין, לא ממש בכל אופן. זה בשבילי וזה מצויין. נשאלת השאלה מה בשבילו? פעם היה פרסום ב"הארץ" באנגלית על איזושהי קבוצת תמיכה שנקראת GAGS ומיועדת לבני זוג "גויים"... של ישראלים/ות אבל הטלפון שלהם לא עובד. בן זוגי לא ממש פתוח לרעיון אבל אני חושבת שזה יכול לעזור לו, מישהו שהיה שם ושעדיין נמצא שם,לשמוע גם סיפורי הצלחה ולא להיות שם לבד כמעט ולדמיין תסריטים נוראיים (שיזרקו אותו מהארץ וכל מיני כאלה...). אני כל כך רוצה לעזור לו להתמודד ולא תמיד יודעת אייך, לא תמיד יודעת מה הוא הדבר הנכון לעשותו. אז אם יש לכן אינפורמציה בנושא או כל טיפ מניסיון אישי אני אשמח לשמוע. תודה וביי

GalGula

New member
מאד מעניין מה שאת אומרת!

פעם ראשונה שאני שומעת על קבוצת תמיכה מסוג זה! אשמח לשמוע פרטים ממך או ממישהו אחר שיודע/שמע/מכיר. ולגבי אנפורמציה וטיפים - בכיף! הרי לשם כך אנו כאן למעשה... את יותר ממוזמנת לשתף בבעיות והתלבטויות. ואנחנו נדבר על זה. אני בטוחה שלרבים מאיתנו יש את אותן התמודדויות...

cielo

New member
תאהבי אותו ../images/Emo13.gif

אחותי, אני לא מכירה את סיפורך, אבל ברור שיש סיפורי הצלחה ... תאמיני בכם ובזוגיות שלכם, שיווי משקל ב"תן וקח", זהו המפתח לזוגיות מוצלחת ... נשיקה, שלי

karnushit

New member
ובתשובה לשאלתך..

אני לא מכירה שום קבוצה כזו...וגם אם קיימת אחת לא נראה לי שהוא היה הולך..בכל אופן אלפי לא היה הולך. יש לבריטים גאווה ..והם בחיים לא יגידו שרע להם. EVERYTHING IS JUST FINE. הוא צריך חברים..צריך לרפד אותו באנשים שהוא לא ירגיש לבד. אלפי ממש פורח בחברת אנשים שדוברים אנגלית..אבל אין הרבה כאלה לצערי. בן זוגך דובר עברית??? אם כן זה ברכה.. בכל אופן אני מאחלת לכם שהדברים יהיו יותר קלים.. ושהוא יתחיל להרגיש בבית..

למעלה