שאלה

Shame in you

New member
שאלה

שלום חברים, למי שמכיר אותי מפורום אליס ולמי שלא. אחי סיפר לי פעם שבאיזושהיא הופעה של פרל ג'אם אדי עשה את ההצדעה של הנאצים, מועל-יד או משהו כזה, כאילו הרים את היד למעלה לכיוון הראש, ואז הקהל החזיר לו את ההצדעה, והוא התעצבן, כי הוא רק רצה לבדוק אותם ולראות אם הם יעשו את זה גם, ואז כשהוא ראה שהם גם עשו את הוא אמר להם "איזה קהל מסריח" או משהו כזה. מישהו שמע על זה?

הוד11

New member
לא

כאילו מצד אחד קשה לי להאמין כי אדי הוא חמד של בחור ושוחר שלום חמוד כזה. אבל מצד שני יכול ליהיות כי לפעמים הוא עושה דברים ממש מפגרים ויכול ליהיות שהוא עשה את זה. אני לא שמעתי על זה אישית ואני לא שולל את העובדה שזה קרה אבל יכול מאוד ליהיות שזו סצם המצאה

Shame in you

New member
לא, התכוונתי

שהוא לא עשה את זה כדי לתמוך בנאצים, להפך, הוא העמיד את הקהל במבחן, כדי לראות אם הם יעשו את זה גם, וכשהוא ראה שכן הוא התעצבן עליהם.

Shame in you

New member
למה חולה נפש?

להפך. אם הוא באמת עשה את זה, זה גורם לי להעריך אותו יותר.

Shame in you

New member
מממ

בעיניי זה ממש חכם. אם הייתי זמרת מפורסמת, גם הייתי עושה משהו כזה

הוד11

New member
לפי דעתי זה מעשה נוראי

לא אכפת לי אם הוא בא לחנך ואם הכוונות שלו היו להוכיח אותם וכוונות טובות כביכול, העובדה שאיש ציבור בכלל עושה את התנועה הזו ראוייה לגנאי לא משנה מה היו מניעיו

everynormal

New member
קשה לי להאמין שהוא עשה את זה

לא מבינה מה הקטע בלעשות דבר כזה, זה נראה לי ממש חסר טעם, זה דיי ברור שאם הוא יעשה משהו כזה הקהל יחקה אותו אז למה בכלל לנסות

adiinchains

New member
אני שמעתי שפרנק זאפה עשה את זה...

אבל אל תתפסו אותי במילה..

adiinchains

New member
זה היה זאפה..

מויקיפדיה בהופעה בגרמניה ב-1975, עלה זאפה לבמה והתחיל לאלתר על הגיטרה כשהקהל עונה לו. במשך חצי שעה הוא המשיך עד שלבסוף הוא צעק "הייל היטלר!" ומהקהל ענו לו "הייל היטלר!". ברגע הזה, זאפה זרק את הגיטרה, אמר לקהל "רק 30 שנה עברו, ועוד לא למדתם?" וירד מהבמה.

Shame in you

New member
אוי איזה יופי

כל הכבוד לו, גאון. מעניין אותי לדעת אם גם וודר עשה את זה.

adiinchains

New member
אין ספק שזאפה גאון..

אבל נראה לי זה יותר מידי בשביל אדי.. לא נראה לי שהוא עשה משהו כזה..אבל אולי..

למעלה