שאלה

שאלה

נימאס לי מי הבעיה אזות אני מסתיר את זה הרבהההההה עברתי פשוט תראומה קשה אז נכנסתי לזה אף פעם לא הייתה לי תבעיה הלכתי לרב גדול מאור ומאור מפורסם בארץ הוא אמר לי שאין לי גמגום אני פשוט לא נושם נכון אני צריך לנשום לריאות ואז לדבר משהו יוכל להסביר לי טוב איך עושים את זה ? וואלה אני לא יודע מה לעשות אני מנסה לא לחשוב על זה לשתות הרבה הלכהול אולי זה יעזור לי אני מדבר הרבה שטויות בגלל זה יאלה ני לא יודע יודע מה לעשות זה מפריע לי בלעבוד בבחורות בחברים וואלה נימאס לי

Impious

New member
בן אדם..

להסביר לך דברים כאלה בפורום, זה כמעט ובלתי אפשרי. ישנם טיפולים שעוסקים בזה, בשליטה במיתרי הקול שלך, בנשימה נכונה ועוד דברים הקשורים להפקת הדיבור. אלכוהול זה לא פיתרון, אתה יודע את זה כבר נכון? לשתות מדי פעם עם חברים זה אחלה אבל שלא תהפוך את זה לדרך חיים. מה חומרת הגמגום שלך?

החומרה שלי

החומרה שלי זה רק בגלל שאני חושב איך לדבר אני מנסה להילחם לא לחשוב על זה אבל זה תמיד חוזר קשה לי לדבר עם הרבה אנשים ולדבר הרבה אין אני מפחד מי הגמגום ואני חושב על זה הרבה באותו זמן של הדיבור אני מנסה לא לחשוב עם יש איזה שיטה איך להוריד תמחשבה שיש לי גמגום אז זה הייה יורד לי אבל אני חושב על זה

Impious

New member
זהו, גם אם

תחשוב על איך לא לחשוב על זה, אתה בעצם חושב על זה.
המחשבות ייפחתו, או לפחות התחושה הכללית תשתפר אם לא תהיה שקוע בעצמך אחרי כל תקיעה והכי קטנה שבעולם. גמגמת? זה חדש לך? לי זה לא חדש, למה לטחון כל פעם שגמגמת שזה חרא ושאתה דפוק וכל מחשבה שלילית נוספת? תמשיך הלאה :p

shuky63

New member
תסלח לי,אבל הרב הזה מזכיר לי בהסקת

המסקנות שלו את המדענים של ימי הבייניים. אתה לא מגמגם כי אתה לא נושם טוב.אם מגיע לך מספיק חמצן למח אתה נושם טוב. מקסימום אתה לא נושם בצורה סדירה כי אתה מנסה לשלוט בדיבור שלך ומתאמץ מאד ולכן נושם כמו אחרי ריצה של 10 קלומטר. מה שכן הרעיון שאם לא תחשוב על הדבור לא תגמגם נכון אבל מאד קשה לישום. אתה צריך לחשוב על הרעיון שאתה מבטא לא על המילים.

למעלה