שאלה

שאלה

אני טסה לפולין ב 12.4 רציתי לדעת כמה כסף להביא?? 150 דולר מספיק?|

Darina17

New member
אמ...

תראי זה ממש תלוי....הרבה אנשים אמרו לי שבפולין עצמה לא מבזבזים הרבה כסף הכי הרבה זה איזה 70 דולר אפילו פחות שיש לבזבז שם. השאלה היא אם את רוצה לקנות גם משהו בדיוטי פרי?אם כן תביא יותר! אני גם טסה ב11.4

ליבי171

New member
זה ממש מספיק

לי נשאר אפילו 100 דולר שלא נגעתי כי הביאו זלוטי לארוחות צהריים מטעם הבית ספר....אבל עדיין...לא צריך יותר מ150

ShikS

New member
אגב

כדאי לקנות בשוק יש שם דברים ממש מיוחדים ויפים, ולעומת זאת בקניון יש רק בגדים

m i c k e y 15

New member
יאא מאיפה את?

גמאני נוסעת ב-12... ואני לוקחת 100 דולר ככה.. וממירה לזלוטי

m i c k e y 15

New member
ואלה...אחלה

אני מקרית ביאליק.. מי יודע אולי נהיה באותו מלון ביחד חחחח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif|$|מספיק בהחלט ../images/Emo13.gif

מסע מוצלח

שלי 20

New member
יספיק לך בהחלט

אני טסתי לפולין ולאחר מכן ישר לצ'כיה (פראג)- בפולין לא תבזבזי כימעט, אבל אם המסע שלך כמו שהיה לי, אז את רוב הקניות וביזבוז תעשי בפראג! הצעה שלי אליך, לא לאכול שם פיצה!!!!! גועל נפש:) טיסה מעולה שתהיה לך

באמת אל תתקרבו לפיצות בפולין

אנחנו אכלנו פיצות וסיימנו עם קלקול קיבה אל תתקרבו לזה

«Pink Girl»

New member
אנחנו חטפנו קלקול קיבה מהביצים

והמנות חמות
דווקא הפיצה של 'פיצה האט' בקניון של ורשה הייתה מעולהה..

Osher191

New member
דווקא אנחנו אכלנו פיצה מעולה

בזאקופנה במדרחוב של השוק אפילו הזמנו עוד אחת

אנחנו הזמנו פיצה בוורשה

ומאבטחים ישראלים באו וקראו לנו כי הייתה הפגנה של ניאו נאצים ורצו לאסוף אותנו בסוף הפיצה הייתה מוכנה ורצנו למקום מפגש ושחררו אותנו שוב כי הכל הסתדר... שם בעצם הרגשתי פעם ראשונה שאני לא בארץ אלא שאני בחול בפולין

«Pink Girl»

New member
עלינו רצו לזרוק אבנים וגם

איש אחד מהחשמלית צעק לנו ג'ודן ועשה תתנועה של הייל היטלר..

שאנחנו היינו הייתה מכונית חשודה....

שהיינו בקרקוב הייתה מכונית חשודה, אין לי מושג מה עלה בסוף בגורלה..... אז ביטלו לנו איזה משהו שהיינו צריכים לראות וביום האחרון שהיינו בוורשה בעיר העתיקה ראינו תהלוכה דתית של נוצרים עם צלבים ממש ענקיים והמאבטחים שלנו אמרו לנו ללכת מהר.......

ליבי171

New member
עצה- דווקא הפיצה ממש ממש טובה!

אנחנו אכלנו בפיצה האט...גם בורשה וגם בקרקוב אה, וגם ממש חשוב, אני לא מציעה למי שנוסע לאכול ביצים...הם אף פעם לא מבושלות או מטוגנות עד הסוף וזה פשוט עושה קלקול קיבה...קיצור, חח לא כדאי!

למעלה