שאלה...

• פותח הנושא y0nit
  • פורסם בתאריך

y0nit

New member
שאלה...

היי אני די קוראת סמוייה בפורום...חח אממ יש לי שאלה לפני כמה זמן קניתי את הדיסק החדש שלהם.. ואממ הדיסק הוא בקופסת קרטון כזו מעוצבת ובדיסק יש 5 כלפים כאלה גדולים.. אז אממ מה הקלפים האלה מסמלים?... ואממ עוד שאלה: לפני כמה חודשיים...(הרבה...) דוד שלי שלח לי מארה"ב כמה דיסקים שלהם ובנהם היה את הדיסק של פול אווט בוי עם עוד להקה...משו פרוייקט רוקט משו כזה... מה זה הדיסק הזה? תודה לעונים...

כשמשעמם

New member
המממ... קלפים.. מסמלים.. קלפים ? :-

ולשאלה השניה.. אני משערת שזה עם הטימברלנד הללו? לא ? \: עזבי, אני גרועה בתשובות.. שמישו ינסח משו יותר משכנע

כשמשעמם

New member
תראי...

כבר דנו בזה שפיט צומי.. אז אני לא אתפלא
.. חח סתאאאםםם.. אבל מאמינה שיהיה מישו

מומולד

New member
אני יודעת ש

ג'ו היה מעשן, אבל הוא הפסיק.. ואני משערת שאנדי מעשן (אל תתפסו אותי במילה...) פיט לא ניראלי ופטריק הוא מלאך, אז אין מצב :] חח

KNS

New member
פרוג'קט רוקט

הם להקה שהוציאו דיסק EP SPLIT ביחד עם פוב. EP הוא דיסק קצר שמכיל בערך 5-6 שירים בדר"כ (הקטע של הספליט הוא פיצול\חלוקה בין 2 להקות) החברה שפירסמה היא uprising (שהייתה אחראית גם ל- evening out with your girlfriend ) , והדיסק יצא ב- 28.5.2002 שירים 1-3 הוקלטו בידי פרוג'קט רוקט, שירים 4-6 הוקלטו בידי פול אאוט בוי. רשימת השירים הם: Formula For Love" – 2:31 "You Charlatan" – 3:14 "Someday" – 2:31 "Growing Up" – 2:53 "Switchblades and Infidelity" – 3:13 "Moving Pictures" – 3:33 הקלפים כן מסמלים משהו אבל אני לא בדיוק יודעת מה, הם מופיעים הרבה באתר הרשמי שלהם אולי תוכלי למצוא שם עוד פרטים על הקליפ.

למעלה